MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

Yani olabilir böyle şeyler normal karşılamak lazım. Bazıları çok üzülüyor bu duruma yapacak bir şey yok. :D
O da Sıla'ya karşı 1-2 şarkısı dışında ön yargılı aha da yüzü burda yalansa yalan desin. Ama fark şu Sıla çok iyi olduğundan 5'ten aşağı veremiyor :A

daha oy kullanmadım:) bugün şarkıları dinledim...tüm şarkıları iki defa dinledim ya daha iyi bir oylama olsun diye...:)
İyi bakalım Sıla'nın sevdiğin versiyonunu dinliyormuş gibi dinle bence zaten sözler aynı melodi farklı diye kırarsan öyle olur mu hiç :(

O da Sıla'ya karşı 1-2 şarkısı dışında ön yargılı aha da yüzü burda yalansa yalan desin. Ama fark şu Sıla çok iyi olduğundan 5'ten aşağı veremiyor :A

İyi bakalım Sıla'nın sevdiğin versiyonunu dinliyormuş gibi dinle bence zaten sözler aynı melodi farklı diye kırarsan öyle olur mu hiç :(

Yoo bu hafta verdim.:F

Yoo bu hafta verdim.:F
Eee daha ne ütülüyorsun benim kafamı ben sana hesap soruyor muyum niye düşük verdin diye çünkü ben sana alışığım sevdiğin şarkıları da bildiğime göre bu puanlarına alışmam lazım :D

@beyazsoy Yoruldum'u sevmen lazım normal şartlarda ama lütfen anormal şart üretme :F

yok bugün dinledimde aslında iki versiyonuda iyi..senin seçtiğin daha slow tarzı..ama bu bence oyları etkilemeyecektir..ayrıca bugün her iki versiyonunuda dinledim işin doğrusu ikiside iyi..iki versiyonuda ayrı dalda iyi..oyları etkilemeyecektir fikrimce..bence öbür juri arkadaşlarda böyle düşünüyordur..

Olabilir seninde dizinde çalmıştı çok beğenmiştin üstelik benim şuanki yolladığım çalmıştı ama sen de düşük verdin hiç kaçarın yok üzgünüm :A

yok bugün dinledimde aslında iki versiyonuda iyi..senin seçtiğin daha slow tarzı..ama bu bence oyları etkilemeyecektir..ayrıca bugün her iki versiyonunuda dinledim işin doğrusu ikiside iyi..iki versiyonuda ayrı dalda iyi..oyları etkilemeyecektir fikrimce..bence öbür juri arkadaşlarda böyle düşünüyordur..
@OzaN ve @tolgab düşürüceklermiş :(

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking