Düşük aldın üzgünümben sevdiğim şarkılar bile geride kaldı diyorum sen 9 diyon
ama kızma yani yabancı sevemiyorum çok zor oluyor beğenmem
![]()
Kızdım.
Ok.
Düşük aldın üzgünümben sevdiğim şarkılar bile geride kaldı diyorum sen 9 diyon
ama kızma yani yabancı sevemiyorum çok zor oluyor beğenmem
![]()
Ayy kızarsan kız banane be herkes bana niye düşük verdin derse nasıl oy kullanacam mesela @Harunnn60 benden çoğunlukla düşük alacağını biliyor o yüzden kasmıyor tıpkı bu haftaki düşük puanında göstermeyeceği tepki gibiKızdım.
Ok.![]()
Evet beni iyi çözmüşsün.Ayy kızarsan kız banane be herkes bana niye düşük verdin derse nasıl oy kullanacam mesela @Harunnn60 benden çoğunlukla düşük alacağını biliyor o yüzden kasmıyor tıpkı bu haftaki düşük puanında göstermeyeceği tepki gibi![]()
Ayy kızarsan kız banane be herkes bana niye düşük verdin derse nasıl oy kullanacam mesela @Harunnn60 benden çoğunlukla düşük alacağını biliyor o yüzden kasmıyor tıpkı bu haftaki düşük puanında göstermeyeceği tepki gibi![]()
En iyisini yaparsın benim bi garezim yok ki sevemiyorum sadece mesela o hafta 11 vermiştim demek ki beğenmişim ama bu çok nadir olabilen bir şeyEvet beni iyi çözmüşsün.![]()
Yani olabilir böyle şeyler normal karşılamak lazım. Bazıları çok üzülüyor bu duruma yapacak bir şey yok.En iyisini yaparsın benim bi garezim yok ki sevemiyorum sadece mesela o hafta 11 vermiştim demek ki beğenmişim ama bu çok nadir olabilen bir şey![]()
daha oy kullanmadım@turkuazz beni çok düşürdün mü![]()
O da Sıla'ya karşı 1-2 şarkısı dışında ön yargılı aha da yüzü burda yalansa yalan desin. Ama fark şu Sıla çok iyi olduğundan 5'ten aşağı veremiyorYani olabilir böyle şeyler normal karşılamak lazım. Bazıları çok üzülüyor bu duruma yapacak bir şey yok.![]()
İyi bakalım Sıla'nın sevdiğin versiyonunu dinliyormuş gibi dinle bence zaten sözler aynı melodi farklı diye kırarsan öyle olur mu hiçdaha oy kullanmadımbugün şarkıları dinledim...tüm şarkıları iki defa dinledim ya daha iyi bir oylama olsun diye...
![]()
O da Sıla'ya karşı 1-2 şarkısı dışında ön yargılı aha da yüzü burda yalansa yalan desin. Ama fark şu Sıla çok iyi olduğundan 5'ten aşağı veremiyor
İyi bakalım Sıla'nın sevdiğin versiyonunu dinliyormuş gibi dinle bence zaten sözler aynı melodi farklı diye kırarsan öyle olur mu hiç![]()
Yine tam ver demiyorum zaten iyi verdiğinin hatırlatmasını yapmak istedim sadece.İyi verebilirim.![]()
Klip olmaması çok kötü olmuş yalnız. Belki 1.olabileceğin yerde 2. veya 7.olabilirsin.Yani olabilir böyle şeyler normal karşılamak lazım. Bazıları çok üzülüyor bu duruma yapacak bir şey yok.![]()
Eee daha ne ütülüyorsun benim kafamı ben sana hesap soruyor muyum niye düşük verdin diye çünkü ben sana alışığım sevdiğin şarkıları da bildiğime göre bu puanlarına alışmam lazımYoo bu hafta verdim.![]()
Eee daha ne ütülüyorsun benim kafamı ben sana hesap soruyor muyum niye düşük verdin diye çünkü ben sana alışığım sevdiğin şarkıları da bildiğime göre bu puanlarına alışmam lazım
@beyazsoy Yoruldum'u sevmen lazım normal şartlarda ama lütfen anormal şart üretme![]()
yok bugün dinledimde aslında iki versiyonuda iyi..senin seçtiğin daha slow tarzı..ama bu bence oyları etkilemeyecektir..ayrıca bugün her iki versiyonunuda dinledim işin doğrusu ikiside iyi..iki versiyonuda ayrı dalda iyi..oyları etkilemeyecektir fikrimce..bence öbür juri arkadaşlarda böyle düşünüyordur..O da Sıla'ya karşı 1-2 şarkısı dışında ön yargılı aha da yüzü burda yalansa yalan desin. Ama fark şu Sıla çok iyi olduğundan 5'ten aşağı veremiyor
İyi bakalım Sıla'nın sevdiğin versiyonunu dinliyormuş gibi dinle bence zaten sözler aynı melodi farklı diye kırarsan öyle olur mu hiç![]()
Olabilir seninde dizinde çalmıştı çok beğenmiştin üstelik benim şuanki yolladığım çalmıştı ama sen de düşük verdin hiç kaçarın yok üzgünüm9 vermiştin.ss
@OzaN ve @tolgab düşürüceklermişyok bugün dinledimde aslında iki versiyonuda iyi..senin seçtiğin daha slow tarzı..ama bu bence oyları etkilemeyecektir..ayrıca bugün her iki versiyonunuda dinledim işin doğrusu ikiside iyi..iki versiyonuda ayrı dalda iyi..oyları etkilemeyecektir fikrimce..bence öbür juri arkadaşlarda böyle düşünüyordur..
Olabilir seninde dizinde çalmıştı çok beğenmiştin üstelik benim şuanki yolladığım çalmıştı ama sen de düşük verdin hiç kaçarın yok üzgünüm![]()