Sökmez haftaya mesela Hediye şarkısını mı seversin İmkansız mı desem hiçbiri diyeceksinAsabiyim şuan.:ss
Düşürsünler bu haftayı da atlatalım yeter bizeoylamada sıralama yaparken düşürürse bilemiyorum ama sırf versiyondan dolayı düşürülürse yanlış olur..
bu haftayı bu şarkıyla normalde atlatırsın sanırımSökmez haftaya mesela Hediye şarkısını mı seversin İmkansız mı desem hiçbiri diyeceksin
Düşürsünler bu haftayı da atlatalım yeter bize![]()
Sıla seviliyor forumda hakkım olan ilk 5 ama bakalımbu haftayı bu şarkıyla normalde atlatırsın sanırımyinede oylamaya bağlıdır tabiki
Sökmez haftaya mesela Hediye şarkısını mı seversin İmkansız mı desem hiçbiri diyeceksin
Düşürsünler bu haftayı da atlatalım yeter bize![]()
o elenince 1-2 gün foruma girmez anca kendine gelir rahat rahat sataşim.Elenmeden 1 tam.puan keyfi yaşatsan nolur sanki.
Çiğdem hakkında böyle iddialı konuşma derim ben.Valla yerin kulağı var. Sonra hesap veremezsin.
Hem sen ondan korkmuyor musun.![]()
İlk kez duydumİlk kez duydum.
Te Amo mu Only Girl mü.![]()
o elenince 1-2 gün foruma girmez anca kendine gelir rahat rahat sataşim.
eğer çiko elenmezse ben zevksizimdir.![]()
İlk kez duydum![]()
Beğenmeyeceğini biliyorum ama yine de al bi dinle bakalımZaten öylesin.
Bence bu hafta elenecek isimlerden biri 1. Sezondan ama diğerini tahmin edemiyorum.
Elenmez Çiğdem. Çok güveniyordu.
Daha önce kullandım ama.ss
Hediyeyi ilk kez duydum. İmkansız daha iyidir her halde.![]()
Ben beğenmediysem her hafta yüksek veren.Zaten öylesin.
Bence bu hafta elenecek isimlerden biri 1. Sezondan ama diğerini tahmin edemiyorum.
bu hafta çok iddalı bir hafta şarkılar çok iyi..ilk 5 listesini yapmak baya zor olacak..Sıla seviliyor forumda hakkım olan ilk 5 ama bakalım![]()
Ben beğenmediysem her hafta yüksek veren.![]()
Beni korkutamassın.Diriliş'in Yorum konusunuda silerim.![]()
arkadaş o parçanın nesi güzel ya.Zaten öylesin.
Beğenmeyeceğini biliyorum ama yine de al bi dinle bakalım
Senin ilk 5'inde almak çok isterim çünkü kaliteli bir değerlendirme yapıyorsun hayırlısı bakalım.bu hafta çok iddalı bir hafta şarkılar çok iyi..ilk 5 listesini yapmak baya zor olacak..![]()
İşte sahalarda görmek istediğimiz sokak sanatı sen ne anlarsın şarkıdanÖlüm mü hediye ediyor napiyor.
Vasat bile değil.![]()
Bak ben sana çok puan verdim yoksa mod olmazdın değerimi bil.İstersem silerim.![]()