MusicSurvivor All Star | 12.Hafta Sonuçları

çirkefleşme hemen benle tartışırken vadiyi araya katarak seviyenizi gösteriyorsunuz biliyosunuz zaafım olduğunu konuyla vadinin ne alakası var ya :D müzikten anlamak için buraya mı katılmak gerekiyormuş
ayrıca siz kimsiniz de dikkatinizi çekeyim laflara bak hadi ordan :D post kasma yeri yapmışsınız bu konuları

abla müziğe bişey demiyorum şuan kulıklığı takmış bende müzik dinliyorum mesela ama burdaki gereksiz post kasmalar dikkatimi çekiyor neyse uzatmaya gerek yok
Çirkefleşmiyorum ki senin anladığın dilden Ural Altay ailesinin vadici dilinden konuşuyorum. :) zaafın varsa senin problemin Polat gibi davranmayı bırak sıkılmadın mı yıllardır aynı profili çizmekten :) biz bu forumun üyeleriyiz tanımadın mı :A bu arada hangi müziği dinliyorsun kesin Gökhan kırdardan vadi aksiyon müziğidir :F

Bırak bu dikkat çekme çabalarını takas ilgin olmayan her konuya gereksiz yorum yapıp huzursuzluk çıkarma peşindesin. Müzikten anlasaydın yarışmaya ilgin olurdu ben bu zamana kadar bir kez hatırlamıyorum senin müzikle ilgili bir paylaşım yaptığını ya da yorum yaptığını öyle ahkam kesmek kolay. Herkes şarkı dinler ama herkes müzikten anlamaz bu ayrımı yap önce sonra gel burada boş muhabbet yapıyorsunuz de olur mu :) Yanlış düşünüyorsun eğer ben yakınlığa uzaklığa göre versem maskeliye geçen hafta en yüksek 2.puanı vermezdim. Ne olduğunu bilmeden tutarsız bilgilerle geliyorsun yorum yapıyorsun ama ektiğini pek biçemiyorsun o yüzden seni vadi bekleme salonuna alalım sen orada kala kala mizacın dizinin formatına dönmüş çünkü orası paklar seni :)
Kendini vidio çekip şarkı söyleyince müziği anlamış mı oluyorsunda insanların müzikten anlayıp anlamadığını anlıyorsun 😉.İşinize gelince herkes düşüncelerini yazmakta özgür😉

Kendini vidio çekip şarkı söyleyince müziği anlamış mı oluyorsunda insanların müzikten anlayıp anlamadığını anlıyorsun 😉.İşinize gelince herkes düşüncelerini yazmakta özgür😉
adam burası post kasma yeri demiş biz onun vadi yorum konusuna karışıyormuş china shangai nin çocukları nasıl onu konuşuyorsunuz orada :)))

Ben de diyordum nerede kaldı vadiciler :) İki kişi konuşulurken başka birinin girmesi yanlış bunu sana öğretecek değilim ama açıklayayım direk saldırı pozları çizmene gerek yok. Ben video atıyorum diye değil gerçekten müzikle ilgilendiğim için bu yorumu yapıyorum takas çocuk değil ve karşılıklı konuşuyoruz gerekmediğin sürece müdahaleye gerek yok yani seni de bekleme salonuna alalım :)

adam burası post kasma yeri demiş biz onun vadi yorum konusuna karışıyormuş china shangai nin çocukları nasıl onu konuşuyorsunuz orada :)))
Demişten sonra ki cümleni anlamadım anladığım kısma gelirsek demişse demiş adamın kendi yorumu bende diyorum ki işinize gelince özgürlükten bahsediyorsunuz onu demek istiyorum.

Demişten sonra ki cümleni anlamadım anladığım kısma gelirsek demişse demiş adamın kendi yorumu bende diyorum ki işinize gelince özgürlükten bahsediyorsunuz onu demek istiyorum.
yani gelip de kimse size vadi yorum konusunda niye kendi özel hayatınızı konuşuyorsunuz post kasıyorsunuz demiyor bence herkes kendi konusunda kalsın kimse kimseye karışmasın:)

Önceki sayfaları okuduğunu düşünmüyorum :) takas geldi ne saçma bir şey millet bununla mı uğraşıyor dedi.Tek amacınız post kasmak gibi şeyler söyledi.Doğal olarak cevap verdiler,verdim.

Ben de diyordum nerede kaldı vadiciler :) İki kişi konuşulurken başka birinin girmesi yanlış bunu sana öğretecek değilim ama açıklayayım direk saldırı pozları çizmene gerek yok. Ben video atıyorum diye değil gerçekten müzikle ilgilendiğim için bu yorumu yapıyorum takas çocuk değil ve karşılıklı konuşuyoruz gerekmediğin sürece müdahaleye gerek yok yani seni de bekleme salonuna alalım :)
Sana göre yanlış bana göre doğru iki kişi konuşuyor diye susup sizi mi izliyeceğim .Ben burada istediğimi savunurum .Sen kimsinde diyorum milletin müzikten anlayıp anlamadığı anlıyorsun onu diyorum sen anlamıyorsun demiyorum zaten bende😉.Sıla dinle sen fazla ilgilenme kimin müzikten anlayıp anlamadığını 😉

yani gelip de kimse size vadi yorum konusunda niye kendi özel hayatınızı konuşuyorsunuz post kasıyorsunuz demiyor bence herkes kendi konusunda kalsın kimse kimseye karışmasın:)
Bunu diyen sen misin :D

Sana göre yanlış bana göre doğru iki kişi konuşuyor diye susup sizi mi izliyeceğim .Ben burada istediğimi savunurum .Sen kimsinde diyorum milletin müzikten anlayıp anlamadığı anlıyorsun onu diyorum sen anlamıyorsun demiyorum zaten bende😉.Sıla dinle sen fazla ilgilenme kimin müzikten anlayıp anlamadığını 😉

Bunu diyen sen misin :D
ivet tanıyamadın mı ben xemrexxx :D

hee telefonumda 350 den fazla vadi müziği var ve hepsini de dinliyorum bundan kime ne kulağıma hoş gelen her türlü müziği de dinlerim tür mür farketmez @denizz19
uykum geliyor uzatma daha fazla post kasmayın :D

Alakanız olmayan her konudan çıkmayı çok seviyorsunuz ama size buradan ekmek çıkmaz AlemTo. Bizi izlemek zorunda değilsin işte sorunda orada sen niye geldin buraya ne için geldiğini sen bile bilmiyorsun öyle birkaç savunma yapayım mantığıyla gelmişsin ama neyi savunduğunu bile bilmiyorsun İşte. Ben Deniz eğer yıllardır tanımadıysan şimdi tanıyabilirsin :) Sıla dinliyorum evet çekemediğini de biliyorum eski Sıla yorumlarını da hatırlıyorum ama pek kaale almıyorum. Dediğim gibi burası MusicSurvivor ve bu yarışma 4 sezondur devam ediyor bugün biri ilk kez gelip laf ederse ki sende onlardan birisin aha da böyle afallar kalırsınız :)

hee telefonumda 350 den fazla vadi müziği var ve hepsini de dinliyorum bundan kime ne kulağıma hoş gelen her türlü müziği de dinlerim tür mür farketmez @denizz19
uykum geliyor uzatma daha fazla post kasmayın :D
İyi geceler :)