MusicSurvivor All Star | 12.Hafta Sonuçları

Aman her neyse biz buradayız çekemeyenler antenlerini kanal d'ye yöneltsin :A
neyse @GunesinOglu nu görüyon mu logosu şu olan yıldızlar yarışıyor yarışmasını istiyor benden ay ne ka pis sen o ka yıldızı eleştir şimdi yarışmasını iste 😱 @destere @Harunnn60 @Çiğdem- görüyonuz mu 😱
upload_2015-10-28_17-31-49-jpeg.46956

@takas canım müzik her zaman hayatımızda olmalı müziksiz
olmaz yarışmalar olmalı eğleniyorsa boş iş değil bence:)

olsun sık sık paylaşmalı propogandam olsun bu da sonuçta son 10 a gelmişim yarışmada yapımcıya rağmen :F
hiç belli olmaz bu hafta demet en iyi parçalarından birini söyledi elendi geçen haftaki şarkıları daha berbattı elenmemişti :) şimdi sen iyi parçaları sona sakladım diye düşünüyor olabilirsin birde bakarsın küt diye uçurmuşlar :)
ben @Çiğdem- in neden bu kadar erken gittiğini anlayamadım hadi sandal pek bir halta benzemiyor ama en azından insan çiğdeme 6 puan verirdi şarkıcısı berbat olabilirde kızın hiçmi hatrı yoktu :))

hiç belli olmaz bu hafta demet en iyi parçalarından birini söyledi elendi geçen haftaki şarkıları daha berbattı elenmemişti :) şimdi sen iyi parçaları sona sakladım diye düşünüyor olabilirsin birde bakarsın küt diye uçurmuşlar :)
ben @Çiğdem- in neden bu kadar erken gittiğini anlayamadım hadi sandal pek bir halta benzemiyor ama en azından insan çiğdeme 6 puan verirdi şarkıcısı berbat olabilirde kızın hiçmi hatrı yoktu :))
@Çiğdem- kimsenin bilmediği bir şarkıyla geldi elendi çirkin :F
ben iyi şarkıları kullandım en azından ahreketli olan tüm iyi şarkılarımı kullandım haberi olsun hariç :D ahmet kaya-84-ceceli ve yıldız sırayla gidecek gibi bu 4lüden hangisi önce gider bilemem ama:F

@Çiğdem- kimsenin bilmediği bir şarkıyla geldi elendi çirkin :F
ben iyi şarkıları kullandım en azından ahreketli olan tüm iyi şarkılarımı kullandım haberi olsun hariç :D ahmet kaya-84-ceceli ve yıldız sırayla gidecek gibi bu 4lüden hangisi önce gider bilemem ama:F
cecelide pek parlak gitmiyor o da hiç rahat bir yarışma çıkaramadı :) hep bir stres hep bir stres bakalım nereye kadar gidecek :) yalnız tarkan ı elemeyin çok kızıyorlar:)) onun haricinde pek bişey olmaz :)

cecelide pek parlak gitmiyor o da hiç rahat bir yarışma çıkaramadı :) hep bir stres hep bir stres bakalım nereye kadar gidecek :) yalnız tarkan ı elemeyin çok kızıyorlar:)) onun haricinde pek bişey olmaz :)
katy perry de gidebilir rihanna yırtıyor soyunarak mesela sen cıbıldak gördüğün her klipte tam puan basıyon senin gibi 6-7 kişi var:D

@xemrexxx ceceli gitmez be :X

Sen de kalırsın.Şu 84 le ahmet in eleneceği haftalarda zayıf gel :A
ceceli iyi parçalarla da kötü sonuç alıyor bilemiyorum neleri kalmış :F
ahmet kayanın iyi parçası kalmadı gibi :A
84 zaten iyi değil neden hala yarışmada o melun sedefçi @ozgur2113 :A

@xemrexxx ceceli gitmez be :X

Sen de kalırsın.Şu 84 le ahmet in eleneceği haftalarda zayıf gel :A
ahmet kayanın çok sevdiğim şarkıları ardarda geldi bakalım @Yiğitt ilerleyen haftalarda ne yapacak ? mutlaka ilerisi için planları vardır :) hanı at yarışlarında olur ya son düzlükte atın gazı bitmişse kırbaç kar etmez :) son düzlüğe bişeyler bırakmıştır umarım :)

katy perry de gidebilir rihanna yırtıyor soyunarak mesela sen cıbıldak gördüğün her klipte tam puan basıyon senin gibi 6-7 kişi var:D

Daha var şarkılarım :D Nereye gidiyorum? :D

bugünlerde @Harunnn60 sınav döneminde o yüzden katy perry ile gerektiği gibi ilgilenemiyor :) önümüzdeki haftaalr katty den şov bekliyoruz :)

bugünlerde @Harunnn60 sınav döneminde o yüzden katy perry ile gerektiği gibi ilgilenemiyor :) önümüzdeki haftaalr katty den şov bekliyoruz :)
son 7 ye geldiğinde de böyle mi dicen herkes iyi olacak o zaman :D

belli olmaz burası survivor burada her şey olabilir :A sezen bile pat diye gitti en çok final puanı onda vardı :F
Gözüm final yolunda değil zaten. :D Kendimce bir hedefim var o haftaya gelirsem kafiidir benim icin. :D

@destere