MusicSurvivor All Star | 12.Hafta Sonuçları

Tabi ki alacaksın emirlerimi dikkate. :)

Bak hala aynı şeyi yapıyorsun canısı ya. :D Konudan uzaklaş diyorum sana, sen kimsin de ortalık karıştıyorsun? Geçmiş burada, çağrılmayan konuda laf yapıyor. :D He canısı he, hadi daha fazla uzatma. :)

Sen kendine bak bir ya. :D Konuda istenmiyorsun, millet kovuyor geçmiş laf yapıyor. Huzurumuzu kaçırma, sen yokken her şey iyiydi. :)
Bak sen illaki gel bana saygıyı öğret diyorsun :) .İlk ders yanlış hatırlamıyorsam yaşın küçük değil o yüzden sen kimsin edebiyatını bırak ikinci ders kendinin kim olduğunu bil sonra başkasının kim olduğunu öğrenirsin.Bunları öğrendikten sonra 3.derse geçeriz :)

Bak sen illaki gel bana saygıyı öğret diyorsun :) .İlk ders yanlış hatırlamıyorsam yaşın küçük değil o yüzden sen kimsin edebiyatını bırak ikinci ders kendinin kim olduğunu bil sonra başkasının kim olduğunu öğrenirsin.Bunları öğrendikten sonra 3.derse geçeriz :)
Felsefe yapma bana, adam akıllı konuş. Böyle saçma sapan dersmiş, oymuş, buymuş hehe :)

Bir eğlencemiz var haftada bir onun da içine yani. Allah aşkına bıktım, gidin kendi konunuza yav. Bırakın huzurmuzu kaçırmayı, ortalık karıştırmayı. Ben size karışıyor muyum, size bir şey diyor muyum? Asla! İşte saygı, sevgiyi sen benden öğren. Ben bugüne dek birisine böyle yapmadım ki yapmayı da çok iyi bilirim.

Kusura bakma sizin gibilere sesimizi çıkarmayınca artistleniyorsunuz. Ben sesimi çıkarırım arkadaş, karşısında çocuk yok senin. Kimseye laf edemezsin, edersende böyle lafını alırsın. Geçmiş bilmem Deniz şarkı söylüyor falan, ne alaka? Sende çek at şarkını, cesaret ister canısı o. :)

Ben kimin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Bana aga luga yapma, doğru dürüst konuş. Kıskanç olmayın, tebrik etmesini bilin. Burada 25 yarışmacı, bir o kadar da jüri var. 50'ye yakın kişi bu konuda.

3. dersi falan ben vereyim sana ya, şimdi seni yormayayım;

3. DERS - İstenmediğin yerde bulunma
4. DERS - Huzur kaçırma
5. DERS - Saygıyı öğren, sonra öğretirsin

@GunesinOglu bilirsin seni severim amacım senin konuna kötü bir şey yazmak değil .

Felsefe yapma bana, adam akıllı konuş. Böyle saçma sapan dersmiş, oymuş, buymuş hehe :)

Bir eğlencemiz var haftada bir onun da içine yani. Allah aşkına bıktım, gidin kendi konunuza yav. Bırakın huzurmuzu kaçırmayı, ortalık karıştırmayı. Ben size karışıyor muyum, size bir şey diyor muyum? Asla! İşte saygı, sevgiyi sen benden öğren. Ben bugüne dek birisine böyle yapmadım ki yapmayı da çok iyi bilirim.

Kusura bakma sizin gibilere sesimizi çıkarmayınca artistleniyorsunuz. Ben sesimi çıkarırım arkadaş, karşısında çocuk yok senin. Kimseye laf edemezsin, edersende böyle lafını alırsın. Geçmiş bilmem Deniz şarkı söylüyor falan, ne alaka? Sende çek at şarkını, cesaret ister canısı o. :)

Ben kimin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Bana aga luga yapma, doğru dürüst konuş. Kıskanç olmayın, tebrik etmesini bilin. Burada 25 yarışmacı, bir o kadar da jüri var. 50'ye yakın kişi bu konuda.

3. dersi falan ben vereyim sana ya, şimdi seni yormayayım;

3. DERS - İstenmediğin yerde bulunma
4. DERS - Huzur kaçırma
5. DERS - Saygıyı öğren, sonra öğretirsin
2.dersin yarısını anlamamışsın :) .Sıra senin bana verdiğin derslerine gelirsek 1.ders her insan saygıyı kendisi öğrenir ama sen öğrenmiyorsun :) 2.ders aldığım lafı ben kardeşimden almıyorum laf diyorsan :) 3.ders istenmediğim yer mi ? :D kim istemiyormuş sen ve denizz19 istemeyince mi istenmemiş mi oluyorum ki denizz19'da istiyordu :D 4.ders huzur kaçırdığım filan yok insan gibi tartışıyoruz .5.ders ben saygıyı kendim öğrendim zaman içinde ve son olarak ben denizz19 şarkı söylemesini küçük görmüyorum ben diyorum ki sen şarkı söylüyorsun diye müzik konularına yorum atınca milletin müzikten anlayıp anlamadığını test etme hakkın bulunmuyor demek istiyorum akşamdan beri ama siz anlamak istemiyorsunuz son olarak takas zaten kendisini savunur bana ihtiyacı yok :).

Son düzenleme:
@GunesinOglu bilirsin seni severim amacım senin konuna kötü bir şey yazmak değil .

2.dersin yarısını anlamamışsın :) .Sıra senin bana verdiğin derslerine gelirsek 1.ders her insan saygıyı kendisi öğrenir ama sen öğrenmiyorsun :) 2.ders aldığım lafı ben kardeşimden almıyorum laf diyorsan :) 3.ders istenmediğim yer mi ? :D kim istemiyormuş sen ve denizz19 istemeyince mi istenmemiş mi oluyorum ki denizz19'da istiyordu :D 4.ders huzur kaçırdığım filan yok insan gibi tartışıyoruz .5.ders ben saygıyı kendim öğrendim zaman içinde ve son olarak ben denizz19 şarkı söylemesini küçük görmüyorum ben diyorum ki sen şarkı söylüyorsun müzik konularına yorum atınca milletin müzikten anlayıp anlamadığını test etme hakkın bulunmuyor demek istiyorum akşamdan beri ama siz anlaak istemiyorsunuz takas zaten kendisini savunur bana ihtiyacı yok :).
Ben sana o konularda bir şey demiyorum, 3. şahıs olarak olaya atlamayın diyorum. O gün takas ile Çiğdem tartışıyor, birisi geçmiş olaya karışıyor. Ne oluyor sonra, olay büyüyor ve kargaşaya dönüşüyor. Ne gerek var buna?

Ben sana kötü amaçla bir şey demedim, hemen saygıya/sevgiye getirmek pek mantıklı değil. Ki seninle bugüne kadar kötü bir şey yaşamadık da.

Konuyla alakasız yazıyorsun, burası şarkı yarışması tarzı konuştuğumuz yer. Laf çarpıtmaya konuya gelirsen pek sıcak bakılmaz. Benim amacım sana saygısızlık yapmak değil, asla olamaz da.

Ben de aynı şeyi diyorum, takas kendini savunabilir. Deniz ile ikisi tartışıyor ve ben görüyorum. Deniz'i savunmak için olaya atlarsam ne olur, olay büyür. Bunu kimse istemez, o nedenle diyorum birileri tartışırken karışmamak lazım diye.

Ben sana o konularda bir şey demiyorum, 3. şahıs olarak olaya atlamayın diyorum. O gün takas ile Çiğdem tartışıyor, birisi geçmiş olaya karışıyor. Ne oluyor sonra, olay büyüyor ve kargaşaya dönüşüyor. Ne gerek var buna?

Ben sana kötü amaçla bir şey demedim, hemen saygıya/sevgiye getirmek pek mantıklı değil. Ki seninle bugüne kadar kötü bir şey yaşamadık da.

Konuyla alakasız yazıyorsun, burası şarkı yarışması tarzı konuştuğumuz yer. Laf çarpıtmaya konuya gelirsen pek sıcak bakılmaz. Benim amacım sana saygısızlık yapmak değil, asla olamaz da.

Ben de aynı şeyi diyorum, takas kendini savunabilir. Deniz ile ikisi tartışıyor ve ben görüyorum. Deniz'i savunmak için olaya atlarsam ne olur, olay büyür. Bunu kimse istemez, o nedenle diyorum birileri tartışırken karışmamak lazım diye.
Son cümlede kendin söylüyorsun ben ortaya 3.kişi olarak değil kendim fikrimi yazdım çünkü bunu denizz19 hep yapıyor bana göre işine gelince kendiside dalga geçmesini biliyor herkes yazmakta özgür filan diyor bende ona diyorum ki işte dün gece yazdıklarımı.Ben konuyu neden mi saygıya getirdim ? Sanki ben askerim sende komutanmışsın gibi emir kipi cümle kullandın yok konudan çık yok bekleme salonuna git yok sen kimsin vs bende konuyu saygıya getirdim .

Son cümlede kendin söylüyorsun ben ortaya 3.kişi olarak değil kendim fikrimi yazdım çünkü bunu denizz19 hep yapıyor bana göre işine gelince kendiside dalga geçmesini biliyor herkes yazmakta özgür filan diyor bende ona diyorum ki işte dün gece yazdıklarımı.Ben konuyu neden mi saygıya getirdim ? Sanki ben askerim sende komutanmışsın gibi emir kipi cümle kullandın yok konudan çık yok bekleme salonuna git yok sen kimsin vs bende konuyu saygıya getirdim .
Bekleme salonuna git demedim, konudan uzaklaş paşam dedim. :)

Neyse ya tartışmaya gerek yok, sen beni anladın, ben seni anladım. Büyümesine gerek yok daha fazla. :)