ben de test ederim do de bakayımDenizz19'un müzikten anlayıp anlamadığımı test etsin gelirim![]()
ben de test ederim do de bakayımDenizz19'un müzikten anlayıp anlamadığımı test etsin gelirim![]()
çığım ne ya kahkaha attım@takas çığım post kasmaya devam edin derken sen de post kasıyorsun![]()
Tartışmayı başlatan sensin ekmek çıkaran biz oluyoruz yani eyvallahAlakanız olmayan her konudan çıkmayı çok seviyorsunuz ama size buradan ekmek çıkmaz AlemTo. Bizi izlemek zorunda değilsin işte sorunda orada sen niye geldin buraya ne için geldiğini sen bile bilmiyorsun öyle birkaç savunma yapayım mantığıyla gelmişsin ama neyi savunduğunu bile bilmiyorsun İşte. Ben Deniz eğer yıllardır tanımadıysan şimdi tanıyabilirsinSıla dinliyorum evet çekemediğini de biliyorum eski Sıla yorumlarını da hatırlıyorum ama pek kaale almıyorum. Dediğim gibi burası MusicSurvivor ve bu yarışma 4 sezondur devam ediyor bugün biri ilk kez gelip laf ederse ki sende onlardan birisin aha da böyle afallar kalırsınız
İyi geceler![]()
sen sıla dinliyosun diye AlemTo ya tepki gösteriyosun dinlerim diye bana gelmiş vadi müzikleri dinliyor diyorsun ee bundan kimene dinliyorum dinlerim dinlicem hatta şimdi yatarkende dinlerim bikaçtaneAlakanız olmayan her konudan çıkmayı çok seviyorsunuz ama size buradan ekmek çıkmaz AlemTo. Bizi izlemek zorunda değilsin işte sorunda orada sen niye geldin buraya ne için geldiğini sen bile bilmiyorsun öyle birkaç savunma yapayım mantığıyla gelmişsin ama neyi savunduğunu bile bilmiyorsun İşte. Ben Deniz eğer yıllardır tanımadıysan şimdi tanıyabilirsinSıla dinliyorum evet çekemediğini de biliyorum eski Sıla yorumlarını da hatırlıyorum ama pek kaale almıyorum. Dediğim gibi burası MusicSurvivor ve bu yarışma 4 sezondur devam ediyor bugün biri ilk kez gelip laf ederse ki sende onlardan birisin aha da böyle afallar kalırsınız
İyi geceler![]()
Sen müzik söyleyip kendini vidio çekmiyorsun nereden anlıyacak millet senin müzikten anlayıp anlamadığınıben de test ederim do de bakayım))
çığım ne ya kahkaha attımsizlere bikaç mesaj yazdım sizin gibi 30 sayfa yazmadım
ki bi daha da bu tür bi konuya girmem gerekmedikçe
![]()
deniz şu an takası test ediyorSen müzik söyleyip kendini vidio çekmiyorsun nereden anlıyacak millet senin müzikten anlayıp anlamadığınıdenizz19'un test etmesi daha iyi
![]()
Sıla dinliyorum gayet doğal bir durum kaliteli sanatçının her daim arkasındayım dinlerim de söylerim de yazarım da çizerim de falan da filanda önemli olan bu değil. Sen şuan konuya ne için girdin takası savunmak için ama takas çocuk değil ki takas benimle akran olan biri ve kendini gayet iyi savunuyor ve her şeyden önce iki yetişkin insanız tartışırız da güleriz de eğleniriz de ama şuan senin konuya gereksiz yere dahil olman konuyu sadece gereksiz uzamaya sevkediyor. Sıla dinliyorsan dinle tabi ben tutarsız konuşmam Zaman'ında takas müzikle ilgilenmiyorum dediği için o yorumları yapıyorum aha da yüzü burada yalansa söylesinTarışmayı başlatan sensin ekmek çıkaran biz oluyoruz yani eyvallah.Bu arada yanlış hatırlıyorsun ben Sılayı çekememezlik yapmıyorum yeri geldiğinde de dinliyorum fazla dinleme diyorum dinleyince böyle oluyor Sıla lafını duyuncu çekememezlik yapma demeye başlıyorsun
![]()
Konu siyasete Nasıl geldi anlamak güçsen sıla dinliyosun diye AlemTo ya tepki gösteriyosun dinlerim diye bana gelmiş vadi müzikleri dinliyor diyorsun ee bundan kimene dinliyorum dinlerim dinlicem hatta şimdi yatarkende dinlerim bikaçtane
işine geldi mi özgürlük demokrasi diye bağırın sonra herşeye atlayın dinlediğime izlediğime karışın ne güzel istanbul be![]()
Takas'ı savunmak içinde mesaj atabilirim bundan sanane ki ben bu konuya ilk defa girmiyorum 😉 1,5 seneye yakında her konuya mesaj atmam sadece bu konuya değil anladın mı şimdi 😉Sıla dinliyorum gayet doğal bir durum kaliteli sanatçının her daim arkasındayım dinlerim de söylerim de yazarım da çizerim de falan da filanda önemli olan bu değil. Sen şuan konuya ne için girdin takası savunmak için ama takas çocuk değil ki takas benimle akran olan biri ve kendini gayet iyi savunuyor ve her şeyden önce iki yetişkin insanız tartışırız da güleriz de eğleniriz de ama şuan senin konuya gereksiz yere dahil olman konuyu sadece gereksiz uzamaya sevkediyor. Sıla dinliyorsan dinle tabi ben tutarsız konuşmam Zaman'ında takas müzikle ilgilenmiyorum dediği için o yorumları yapıyorum aha da yüzü burada yalansa söylesin![]()
siyasete falan gelmedi bence senin işine gelmediSıla dinliyorum gayet doğal bir durum kaliteli sanatçının her daim arkasındayım dinlerim de söylerim de yazarım da çizerim de falan da filanda önemli olan bu değil. Sen şuan konuya ne için girdin takası savunmak için ama takas çocuk değil ki takas benimle akran olan biri ve kendini gayet iyi savunuyor ve her şeyden önce iki yetişkin insanız tartışırız da güleriz de eğleniriz de ama şuan senin konuya gereksiz yere dahil olman konuyu sadece gereksiz uzamaya sevkediyor. Sıla dinliyorsan dinle tabi ben tutarsız konuşmam Zaman'ında takas müzikle ilgilenmiyorum dediği için o yorumları yapıyorum aha da yüzü burada yalansa söylesin
Konu siyasete Nasıl geldi anlamak güçneyse sen uyu hadi beynin fazla yorulmuş bugün sabaha bir şeyin kalmaz
![]()
Bana ne olur mu neticede benim olayıma savunma yapıyorsan direk beni ilgilendirir de konuyu daha fazla kirletmeyelim bugün burada olursunuz yarın kendi yuvanızda o yüzden yeterli bugünlükTakas'ı savunmak içinde mesaj atabilirim bundan sanane ki ben bu konuya ilk defa girmiyorum 😉 1,5 seneye yakında her konuya mesaj atmam sadece bu konuya değil anladın mı şimdi 😉
Senin işin kısa sürmüş sürmüş galiba Hürrem entrika müzikleri az diye biliyorumdeniz şu an takası test ediyortakas vadi müziğinden başka müzik dinlemediği için test uzun sürer seni test edemez yani
))
ayol takip etmiyon mu koskoca glee var sadece 800 şarkısı olan izlediğimSenin işin kısa sürmüş sürmüş galiba Hürrem entrika müzikleri az diye biliyorum![]()
Takas uyumayacak mıydın sen iyi geceler demiştim az evvel daha da girmem diyordun az evvel ama post kasma hadisiyasete falan gelmedi bence senin işine gelmedi))
Diyorum ki seni ilgilendiren konu benim burada takası savunmam değil ki ben buradaki mesajım ona yönelik değil senin düşüncelerine göre bende kendi düşüncemi yazıyorum yani ben sana demiyorum git bekleme salonuna mesaj yazma demiyorum dahada anlamadısan iyi gecelerBana ne olur mu neticede benim olayıma savunma yapıyorsan direk beni ilgilendirir de konuyu daha fazla kirletmeyelim bugün burada olursunuz yarın kendi yuvanızda o yüzden yeterli bugünlükiyi geceler sana da.
Müzik kültüründe gelişme varayol takip etmiyon mu koskoca glee var sadece 800 şarkısı olan izlediğim))
Jüri olmak istersen kapımız açık amaDiyorum ki seni ilgilendiren konu benim burada takası savunmam değil ki ben buradaki mesajım ona yönelik değil senin düşüncelerine göre bende kendi düşüncemi yazıyorum yani ben sana demiyorum git bekleme salonuna mesaj yazma demiyorum dahada anlamadısan iyi geceler
Müzik kültüründe gelişme var![]()
zaten gelişmeyi severimDiyorum ki seni ilgilendiren konu benim burada takası savunmam değil ki ben buradaki mesajım ona yönelik değil senin düşüncelerine göre bende kendi düşüncemi yazıyorum yani ben sana demiyorum git bekleme salonuna mesaj yazma demiyorum dahada anlamadısan iyi geceler
Müzik kültüründe gelişme var![]()
Fazla gelişme ki türkiye starını unutumazaten gelişmeyi severim))
sizin post kasmanıza az da olsa yardım ediyoruz işte daha ne istiyosun gerçi sizin buna ihtiyacınız yok ama neyseTakas uyumayacak mıydın sen iyi geceler demiştim az evvel daha da girmem diyordun az evvel ama post kasma hadirüyanda Polat'ı görmen Dilek'leriyle
![]()
valla mesajı anlamamışsın orada gelişme sağlayamayanları körü körüne savunanalara gönderme yapmıştım illa uzun uzun yazdırıcanFazla gelişme ki türkiye starını unutuma![]()