Annem Ankara'da Ayrılık!

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,003
Puanı
1,060
sinem-uslu-kimdir-2kd9-1732114454.webp

Kanal D ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini Faruk Teber'in, senaristliğini Barış Angigün'ün üstlendiği, başrollerini Bergüzar Korel, Mehmet Günsür, Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sevinç Erbulak, Yıldıray Şahinler, Fatma Toptaş, Durukan Çelikkaya ve Ezgi Gör gibi isimlerin paylaştığı Annem Ankara dizisinde ayrılık yaşandı.

Nazan karakterine hayat veren ve dizide konuk oyuncu olarak yer alan Sinem Uslu, hikayesinin sona ermesi nedeniyle diziye veda etti.

90'lı yıllarda üç çocuk annesi bir kadının yaşam mücadelesini konu alan Annem Ankara, yeni bölümleriyle her Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

Senaryo icabı sepetlediler işte. :A
Ben ilk 2 bölümü izledim. Olay tamamıyla bu kadının yakın arkadaşının kocasından hamile kalması durumu değil miydi? Bu konuda ki bir senaryoyu nasıl konuk oyuncuya yazarsın ki? :F :A

Ben ilk 2 bölümü izledim. Olay tamamıyla bu kadının yakın arkadaşının kocasından hamile kalması durumu değil miydi? Bu konuda ki bir senaryoyu nasıl konuk oyuncuya yazarsın ki? :F :A
Reytingler düşünce başka bir konuya saptılar muhtemelen.

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Bence dizi daha başlamadan önce 9 bölüm oynayacağı kendisine belirtilmiştir çünkü senaristin kendi hayat hikayesini anlatan bir dizi.

• Aynen
Reactions: Bully