+20 yaşında olduğunu belli ediyorsun zaten.Hastasıydım![]()
Bu şarkılar çok güzeldi, şimdiler nerede böylelerini yapar?
+20 yaşında olduğunu belli ediyorsun zaten.Hastasıydım![]()
Hala da denk geldikçe dinlerim YouTube üzerinden.+20 yaşında olduğunu belli ediyorsun zaten.
Bu şarkılar çok güzeldi, şimdiler nerede böylelerini yapar?![]()
4.sezon olacak mı olamayacak mı karar ver.
Survivor Fav7 de niye seneye oluyor yarışma.Başka bir yarışmada senin elinde derken![]()
4.sezon olacak mı olamayacak mı karar ver.![]()
Eskilerden yaklaşık 10 yıl öncelerinde Eylem vardı.Hala da denk geldikçe dinlerim YouTube üzerinden.Eski şarkılar gerçekten kaliteli olanlarda mevcut çok berbat olanlar da yani kesin çizgiyle ayrılan şarkılardır. Ama şimdi de eskiye oranla artışlar var güzel şarkılar çıkıyor.
![]()
Aslı Güngör silindi resmen çıksa iyi şarkılar yapıyor aslında biz toplum olarak severiz Aslı Güngör tarzı şarkıları en basit örneği İrem derici. Eylem iyiydi evet gerçekten. Azirha'yı hatırladın mı şimdi dinle ayrılığın şarkısı CanKan ileEskilerden yaklaşık 10 yıl öncelerinde Eylem vardı.Aman şarkısı çok iyiydi, o dönem tam bizim şarkılarımızdı.
Sonra Kalbime gömerim o zaman vardı, Aslı Güngör şarkıları vardı bir ara yine.
Tabi farklı tipteler, şimdi o döneme benzer çıkmıyor. O dönem hareketliyse hareketli, arabeskse arabesk oluyordu. Şimdikler değişik o dönemlere göre.![]()
Eskilerden yaklaşık 10 yıl öncelerinde Eylem vardı.Aman şarkısı çok iyiydi, o dönem tam bizim şarkılarımızdı.
Tabi farklı tipteler, şimdi o döneme benzer çıkmıyor. O dönem hareketliyse hareketli, arabeskse arabesk oluyordu. Şimdikler değişik o dönemlere göre.![]()
Olursa ya Shakira yada aklımda bir isim var onla katılacağım.BilmiyorumŞarkıcı kalmadı kalsa kesin olur derim de
Ms de ilk hafta elenenleri da dahil ederiz filan olur belki
![]()
CanKan da ortalıktan kayboldu, şarkıları fena sayılmazdı.Aslı Güngör silindi resmen çıksa iyi şarkılar yapıyor aslında biz toplum olarak severiz Aslı Güngör tarzı şarkıları en basit örneği İrem derici. Eylem iyiydi evet gerçekten. Azirha'yı hatırladın mı şimdi dinle ayrılığın şarkısı CanKan ile![]()
Neslihan'ı hatırlayamadım da İrem o dönem baya meşhurdu.Neslihan - Hiç Sevmedim
İrem - Hayalet Sevgilim i hatırlıyorum![]()
CanKan da ortalıktan kayboldu, şarkıları fena sayılmazdı.Aslı Güngör silindi resmen çıksa iyi şarkılar yapıyor aslında biz toplum olarak severiz Aslı Güngör tarzı şarkıları en basit örneği İrem derici. Eylem iyiydi evet gerçekten. Azirha'yı hatırladın mı şimdi dinle ayrılığın şarkısı CanKan ile![]()
ya bırak post kasıyorsunuz hepiniz bu konularda yapılan gereksiz muhabbetleri gördüm ve buna emin oldumHer konuda olabilirsin buradaki üyelerde her konuda yer alıyor. Sadece bu yarışma bizler için tasarlanmışsa biz de bu yarışmanın birer parçasıyız. Kimsenin zevkini kötüleme Hakkı'na sahip değilsin kaldı ki müzikten zerre anlamayan birisin benim gözümde anladığın tek müzik vadi müziği ki o da artık klişe etkisi yaratmıştır bir zahmet anla ondan da. Burada gelip gereksiz yorumlar gereksiz oyunlar dersen en başta benden tepki alırsın ki aldın da![]()
Dinledim, yine çıkaramadım
ben hiçbi zaman post kasmadım post kamış olsaydım şuan 150.000 mesajım falan olurdu zaten@takas 1 yılda 12 bin mesaj yazmışım.Sen 4 yılda 72 bin mesaj yazmışsın.
Ayrıca yarışmaya saçma demişsin,kvp deki karakterleri yarıştırsaydım saçma olmazdı demi![]()
ben hiçbi zaman post kasmadım post kamış olsaydım şuan 150.000 mesajım falan olurdu zatenbenimle herhangi bi konuda tartışırken niye hep vadiyi araya katıyosunuz aklıma gelmişken sen vadiye başlıyordun noldu başlamadın mı daha
linkte vermiştim halbuki
![]()
Hala da denk geldikçe dinlerim YouTube üzerinden.Eski şarkılar gerçekten kaliteli olanlarda mevcut çok berbat olanlar da yani kesin çizgiyle ayrılan şarkılardır. Ama şimdi de eskiye oranla artışlar var güzel şarkılar çıkıyor.
![]()
4.sezon olacak mı olamayacak mı karar ver.![]()
Survivor Fav7 de niye seneye oluyor yarışma.![]()
BilmiyorumŞarkıcı kalmadı kalsa kesin olur derim de
Ms de ilk hafta elenenleri da dahil ederiz filan olur belki
![]()
kış güneşini nasıl söylemiş yıldız onu deyin iz bırakın bunları .ssEskilerden yaklaşık 10 yıl öncelerinde Eylem vardı.Aman şarkısı çok iyiydi, o dönem tam bizim şarkılarımızdı.
tarıtşmak istemiyorsan cevap yazmazsın bu kadar basit konudan çıkmıştım zaten siz alıntı yapınca girdimBen vadi yi eleştirmedim yalnızBaşladım 1-2 bölüm izledim @vadikızı biliyor
O zaman ben de post kassaydım 24.000 mesajım olurduNeyse tartışmak istemiyorum.
Bırak bu dikkat çekme çabalarını takas ilgin olmayan her konuya gereksiz yorum yapıp huzursuzluk çıkarma peşindesin. Müzikten anlasaydın yarışmaya ilgin olurdu ben bu zamana kadar bir kez hatırlamıyorum senin müzikle ilgili bir paylaşım yaptığını ya da yorum yaptığını öyle ahkam kesmek kolay. Herkes şarkı dinler ama herkes müzikten anlamaz bu ayrımı yap önce sonra gel burada boş muhabbet yapıyorsunuz de olur muya bırak post kasıyorsunuz hepiniz bu konularda yapılan gereksiz muhabbetleri gördüm ve buna emin oldum
müzikten anlamadığımı kim söylemişpuan veriyonuz mesela burda kimse objektif puan vermez herkes kendine yakın olana yüksek verir bu şekilde de haksızlık olur
@Çiğdem- e kendini övmeye ne meraklısın yazmış bnm konuya kimmiş bu star güleyim biraz demiş buradaki durumu ortada ne desem bilemedim neyse ne yaparsa yapsın cücük acun @GunesinOglu nu geçemezBırak bu dikkat çekme çabalarını takas ilgin olmayan her konuya gereksiz yorum yapıp huzursuzluk çıkarma peşindesin. Müzikten anlasaydın yarışmaya ilgin olurdu ben bu zamana kadar bir kez hatırlamıyorum senin müzikle ilgili bir paylaşım yaptığını ya da yorum yaptığını öyle ahkam kesmek kolay. Herkes şarkı dinler ama herkes müzikten anlamaz bu ayrımı yap önce sonra gel burada boş muhabbet yapıyorsunuz de olur muYanlış düşünüyorsun eğer ben yakınlığa uzaklığa göre versem maskeliye geçen hafta en yüksek 2.puanı vermezdim. Ne olduğunu bilmeden tutarsız bilgilerle geliyorsun yorum yapıyorsun ama ektiğini pek biçemiyorsun o yüzden seni vadi bekleme salonuna alalım sen orada kala kala mizacın dizinin formatına dönmüş çünkü orası paklar seni
![]()