MusicSurvivor All Star | 12.Hafta Sonuçları

valla hiç güzel şarkılarla gelmiyorki bu hafta katty nin dişlerine dişlik takmış katy seyretmemk için yüzümü döndüm sesini izledim sadece :) çürük dişli katy istemiyoruz :)
neyse sen yıldızın hangi şarkılarını seversin onu söyle bakayım misal @GunesinOglu cücüğü vazgeçtim-kış güneşi-delikanlım bir şarkı daha demişti neydi la o (b)

Bir ödül var bu sefer şu ayın favori editörü gibi :A

mesela rihanna birinci olunca rihanayı destekleyenler bir gece rihannayla birlikte kalacak gibi böyle teşvik edici kuvvetli bir ödül olmalı :) yalnız öyle bir durumda tarkan birinci olursa destekleyenlerin vay haline :))

Bırak bu dikkat çekme çabalarını takas ilgin olmayan her konuya gereksiz yorum yapıp huzursuzluk çıkarma peşindesin. Müzikten anlasaydın yarışmaya ilgin olurdu ben bu zamana kadar bir kez hatırlamıyorum senin müzikle ilgili bir paylaşım yaptığını ya da yorum yaptığını öyle ahkam kesmek kolay. Herkes şarkı dinler ama herkes müzikten anlamaz bu ayrımı yap önce sonra gel burada boş muhabbet yapıyorsunuz de olur mu :) Yanlış düşünüyorsun eğer ben yakınlığa uzaklığa göre versem maskeliye geçen hafta en yüksek 2.puanı vermezdim. Ne olduğunu bilmeden tutarsız bilgilerle geliyorsun yorum yapıyorsun ama ektiğini pek biçemiyorsun o yüzden seni vadi bekleme salonuna alalım sen orada kala kala mizacın dizinin formatına dönmüş çünkü orası paklar seni :)
çirkefleşme hemen benle tartışırken vadiyi araya katarak seviyenizi gösteriyorsunuz biliyosunuz zaafım olduğunu konuyla vadinin ne alakası var ya :D müzikten anlamak için buraya mı katılmak gerekiyormuş
ayrıca siz kimsiniz de dikkatinizi çekeyim laflara bak hadi ordan :D post kasma yeri yapmışsınız bu konuları

@takas canım müzik her zaman hayatımızda olmalı müziksiz
olmaz yarışmalar olmalı eğleniyorsa boş iş değil bence:)
abla müziğe bişey demiyorum şuan kulıklığı takmış bende müzik dinliyorum mesela ama burdaki gereksiz post kasmalar dikkatimi çekiyor neyse uzatmaya gerek yok

Son düzenleme: