ilk üçe para ödülü falan varmı ? @GunesinOglu nu sıkıştırın böyle hedefsiz yarışmamı olur mutlaka ödül olmalı ucundaGözüm final yolunda değil zaten.Kendimce bir hedefim var o haftaya gelirsem kafiidir benim icin.
@destere
Hayır açıklamam.hedefi açıkla bence @destere totosuyla destek olur oraya ka katy e![]()
ilk üçe para ödülü falan varmı ? @GunesinOglu nu sıkıştırın böyle hedefsiz yarışmamı olur mutlaka ödül olmalı ucunda)
valla hiç güzel şarkılarla gelmiyorki bu hafta katty nin dişlerine dişlik takmış katy seyretmemk için yüzümü döndüm sesini izledim sadecehedefi açıkla bence @destere totosuyla destek olur oraya ka katy e![]()
Ders çalışıyorum azcık destek olun köstek olmayın.valla hiç güzel şarkılarla gelmiyorki bu hafta katty nin dişlerine dişlik takmış katy seyretmemk için yüzümü döndüm sesini izledim sadeceçürük dişli katy istemiyoruz
![]()
neyse sen yıldızın hangi şarkılarını seversin onu söyle bakayım misal @GunesinOglu cücüğü vazgeçtim-kış güneşi-delikanlım bir şarkı daha demişti neydi la ovalla hiç güzel şarkılarla gelmiyorki bu hafta katty nin dişlerine dişlik takmış katy seyretmemk için yüzümü döndüm sesini izledim sadeceçürük dişli katy istemiyoruz
![]()
Bir ödül var bu sefer şu ayın favori editörü gibi![]()
neyse sen yıldızın hangi şarkılarını seversin onu söyle bakayım misal @GunesinOglu cücüğü vazgeçtim-kış güneşi-delikanlım bir şarkı daha demişti neydi la o![]()
ayol bnm de pazartesi bir sınav bir quiz salı 2 sınavım var ben de destek isterim bu hafta öğrenci artırımı var mı @GunesinOglu (genelde öğrenci indirimi olurdu ama olsun)Ders çalışıyorum azcık destek olun köstek olmayın.![]()
neyse sen yıldızın hangi şarkılarını seversin onu söyle bakayım misal @GunesinOglu cücüğü vazgeçtim-kış güneşi-delikanlım bir şarkı daha demişti neydi la o![]()
hem sen hem çiğdem kalrısınız işte tarkanlamesela rihanna birinci olunca rihanayı destekleyenler bir gece rihannayla birlikte kalacak gibi böyle teşvik edici kuvvetli bir ödül olmalıyalnız öyle bir durumda tarkan birinci olursa destekleyenlerin vay haline
)
ayol bnm de pazartesi bir sınav bir quiz salı 2 sınavım var ben de destek isterim bu hafta öğrenci artırımı var mı @GunesinOglu (genelde öğrenci indirimi olurdu ama olsun)![]()
hanyayı değil hannayı görmek istiyorum benben etkilemeyeyim şarkı seçimini? kendin seç gör hanyayı konyayı)
beyazsoydan fırsat bulamayızhem sen hem çiğdem kalrısınız işte tarkanla![]()
neyse la cücük 4.sezondan bahsetişken 4.sezon dizi müzikleri olabilir demiştik ben my yi ayıtmıştım orada neyse dizi müziğiyse my normal devam ediyorsak ajda pekkanla yarışıyorum unutma ikisi de rezerveAynen %10 artacak![]()
neyse la cücük 4.sezondan bahsetişken 4.sezon dizi müzikleri olabilir demiştik ben my yi ayıtmıştım orada neyse dizi müziğiyse my normal devam ediyorsak ajda pekkanla yarışıyorum unutma ikisi de rezerve![]()
unutursan maskeni düşüren konuları açarımİnş unutmam![]()
senin senaryona yarın bakacağım artık bugün fırsat bulamadım yarın ayrıntısıyla bakarımİnş unutmam![]()
çirkefleşme hemen benle tartışırken vadiyi araya katarak seviyenizi gösteriyorsunuz biliyosunuz zaafım olduğunu konuyla vadinin ne alakası var yaBırak bu dikkat çekme çabalarını takas ilgin olmayan her konuya gereksiz yorum yapıp huzursuzluk çıkarma peşindesin. Müzikten anlasaydın yarışmaya ilgin olurdu ben bu zamana kadar bir kez hatırlamıyorum senin müzikle ilgili bir paylaşım yaptığını ya da yorum yaptığını öyle ahkam kesmek kolay. Herkes şarkı dinler ama herkes müzikten anlamaz bu ayrımı yap önce sonra gel burada boş muhabbet yapıyorsunuz de olur muYanlış düşünüyorsun eğer ben yakınlığa uzaklığa göre versem maskeliye geçen hafta en yüksek 2.puanı vermezdim. Ne olduğunu bilmeden tutarsız bilgilerle geliyorsun yorum yapıyorsun ama ektiğini pek biçemiyorsun o yüzden seni vadi bekleme salonuna alalım sen orada kala kala mizacın dizinin formatına dönmüş çünkü orası paklar seni
![]()
abla müziğe bişey demiyorum şuan kulıklığı takmış bende müzik dinliyorum mesela ama burdaki gereksiz post kasmalar dikkatimi çekiyor neyse uzatmaya gerek yok@takas canım müzik her zaman hayatımızda olmalı müziksiz
olmaz yarışmalar olmalı eğleniyorsa boş iş değil bence![]()