Ne de severim Serdar'ı ben.Umarım beğenirim meluncum.
Ne de severim Serdar'ı ben.Umarım beğenirim meluncum.
Serdar candır sevmeyenler utansın.Ne de severim Serdar'ı ben.
Omzuma Serdar Ortaç dövmesi mi yaptırsam ne.Serdar candır sevmeyenler utansın.
Star TV ve Meryem dövmelerinden yer kalmış mıdır ki omzundaOmzuma Serdar Ortaç dövmesi mi yaptırsam ne.
Kalmadı canısı haklısın.Star TV ve Meryem dövmelerinden yer kalmış mıdır ki omzunda
Yalın'ı beğendin mi melun
Sıla nasıldı
Ortalama gelmişin 10'un üstü ya da bir iki altı almış olman lazım kötü almadın.Sıla nasıldı
Ben sana baya iyi verdim sanırım bu hafta ama her zaman böyle bekleme Şarkı'yı çok severim.15ten yüksek aldın.
Sende çok yüksek bekleme.Ben sana baya iyi verdim sanırım bu hafta ama her zaman böyle bekleme Şarkı'yı çok severim.
Yalın sevgini bilmesek inanacaz.Sende çok yüksek bekleme.
20 hafta var elbet düşük alacaksındır herkesin düşüş yaşacağı haftalar olacak.Yalın sevgini bilmesek inanacaz.
Sıla'yı nasıl buldunDün gece kullandım oylarımı buraya yazmaya unutmuşum. Burcu Güneş , Seksendört , Sezen Aksu ve Tarkan en beğendiğim isimler oldu.
Bu hafta için yeterli bulmadım malesef.Sıla'yı nasıl buldun
O zaman epey düşük kaldık listende sağlık olsun.Bu hafta için yeterli bulmadım malesef.
ben sılaya 15 üstü verdim aa bana sıla düşmanı drsin birde ama sılaya en çok puanları veren 5-6 kişiden birisiyimdir ee insanlar yalnız kalınca düşmanım dediği kişiden el görürO zaman epey düşük kaldık listende sağlık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?