Hani çok severdin espirileri.Of şu espriyi yapmayın ya gına geldi artık.![]()
Umarım beğenmişsindir bu haftaki şarkımı.![]()
Hani çok severdin espirileri.Of şu espriyi yapmayın ya gına geldi artık.![]()
Ben ilk defa yaptım.Of şu espriyi yapmayın ya gına geldi artık.![]()
iyi puanmı verdin kötümü anlayamadımkiEvet oylarımı kullanmış bulunuyorum bütün yarışmacılara başarılar diliyorum.
26 yarışmacı olduğundan hepsini tek tek yorumlayamayacağım maalesef.Alt sıralara kimseyi koymak istemedim fakat mecburuz.
@Çiğdem- sen de fazla değişiklik yapmadım Mustafa Sandal 'a ayıp oluyor ama.
@mrt-06 bu sefer ilk haftadan şarkını beğendim ve üst sıralarda yer aldın.
@denizz19 şarkıyı beğendim iyi sıradaydın.
Edit : Bu isimler eski jürilik zamanımdan iyi puanlar verdiğimarkadaşlar olduğu için özel belirttim.
![]()
İyi olduğu söylenemez.iyi puanmı verdin kötümü anlayamadımki![]()
İnşallah teşekkür edebilirim sana.İyi olduğu söylenemez.![]()
@Yiğitt senden önce davranıyor.Ben ilk defa yaptım.Keşke ilk yapsaymışsım yeni espriler üretiriz artıkıın.
Gideri vardır.![]()
ayoll sen nasol musti hayranısın musti seven birisinin gidenlere düşük vermesi nerede görülmüş ayrıca 2.sezon başımın etini yedin resmen yeni şarkılarını sevmiyorum eski nostaji parçalarını paylaş diyip duruyordun aha paylaştım işte hemde en efsanesiniİyi olduğu söylenemez.![]()
Bakalım.İnşallah teşekkür edebilirim sana.![]()
Vayyy bizim mesleği çalmak ha@Yiğitt senden önce davranıyor.Yalın ayak esprileri falan çok sinir bozucu. ss
Teşekkür ettim o zaman sayın jürim.![]()
Hayranı değilim de baya iyidi küçükken.ayoll sen nasol musti hayranısın musti seven birisinin gidenlere düşük vermesi nerede görülmüş ayrıca 2.sezon başımın etini yedin resmen yeni şarkılarını sevmiyorum eski nostaji parçalarını paylaş diyip duruyordun aha paylaştım işte hemde en efsanesini![]()
Teşekkür ederim Akif beğenmene sevindim güzel şarkıdır zaten Kenar SüsüEvet oylarımı kullanmış bulunuyorum bütün yarışmacılara başarılar diliyorum.
26 yarışmacı olduğundan hepsini tek tek yorumlayamayacağım maalesef.Alt sıralara kimseyi koymak istemedim fakat mecburuz.
Edit : Bu isimler eski jürilik zamanımdan iyi puanlar verdiğimarkadaşlar olduğu için özel belirttim.
![]()
Aynen başları çok güzel gelmedi ama son kısımlara doğru iyidi baya.Teşekkür ederim Akif beğenmene sevindim güzel şarkıdır zaten Kenar Süsü![]()
Teşekkürler beğendiysen problem yok.Aynen başları çok güzel gelmedi ama son kısımlara doğru iyidi baya.![]()
Teşekkürler.Evet oylarımı kullanmış bulunuyorum bütün yarışmacılara başarılar diliyorum.
![]()
Gelsin gelsin.Puan durumu gelsin mi![]()
Gelsin gelsin.Ayrıca oy kullanmayanlar da gelsin.
![]()
Olmaz tabii 1.sezon en zayıf sezondu zaten.Gelmeden önce şöyle bir bilgi verebilirim.1.sezondan kimse yok herhalde ilk onda
Ay sanki sonuçlar açıklanacak bu ne heyecan