Olmuştur.
Haftaya kullanıyım mı.Keşke Ben O Değilim ile çıksaydın.O zaman ilk 8'de olurdun benim için.
Olmuştur.
Haftaya kullanıyım mı.Keşke Ben O Değilim ile çıksaydın.O zaman ilk 8'de olurdun benim için.
Ne zaman kullanırsan kullan benden yüksek puan alırsın.Olmuştur.
Haftaya kullanıyım mı.
Bunu yazıp beni zan altında bıraktın şimdigidenelrden elenmek üzere kurtarıcımız ol efsaneye yazık olmasın
iyi verdiysen sorun yok zatenBunu yazıp beni zan altında bıraktın şimdi
Gidenlerden sevdiğim bir sarki,oylarımı da kullandım.İyi puan aldı
Bu şarkıyı sever misin?iyi verdiysen sorun yok zaten
Ve 1 buçuk aylık aradan sonra All Star'la yeni kurallarla yine beraberiz.Bakalım 7 Eylül'de başlayacak olan MusicSurvivor All Star'ı kim kazanacak?
Yeni Kurallar :
1)Bu sezon 26 kişi yarışacak ve yarışma 20 hafta sürecek.
2)2,3,4,5 ve 6. haftalarda 2 kişi elenecek.
3)Bundan sonra ilk 4 final puanı alacak.
4)GunesinOglu'nun oylamasında değişiklik yapılmıştır.
5)Final puanı aldıktan sonra son üçe düşmeyin.Yeni kural yakında açıklanacak.
6)Oyunu zamanında göndermeyen yarışmacının puanına -10 eklenecektir.
7)Yarışmanın ödülü:
Moderatör,editör,favori üye yazısının altına MusicSurvivor All Star Şampiyonu yazısı eklenecek
Fragman :
Sunucular :
All Star'ın ilk sunucuları Necati Şaşmaz,Bensu Soral ve Oya Unustası oluyor.
OYLAMA:
Yarışmacılar :
Jüriler :
Not : Yeni jüriler gelecektir!
Not : Şarkı seçimlerinizi 7 Eylül saat 18.00'e kadar yollayabilirsiniz!(Herkes önce yollarsa önce başlar.)
Not : Recap süresi bir dakikadır.
Herkese başarılar
VE AN İTİBARİYLE MUSICSURVIVOR ALL STAR BAŞLIYOR !
@cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @ahmetbayramm @soo @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @EnveR @Amoureux @berkann @cevaa @beyazsoy @GunesinOglu @gözlemci @S.G.A.T. @HachiKo @batuhankaralar @Billy Kane @yatutarsa @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @*YıldırıM* @OzaN @Jonsnow @hayret bi şey @ozgur2113 @Ahmad @tolgab