İyi halt ettin sakın melun bana yapma Serdar üzülmesin.Ay espiriye bayıldım.![]()
Çocuk programın yapımcısı, forumun neyi seveceğini bilir, demiştim. Ahhh, ahhh.. Kimseye güvenmemeyi bu program sayesinde öğrendim.Onun sinsi planları bana işledi. Banada zorla Taylor aldırdı.![]()
Yok meluncum Yalın değil şarkın.Yalın benim canısım.İyi halt ettin sakın melun bana yapma Serdar üzülmesin.![]()
Çocuk programın yapımcısı, forumun neyi seveceğini bilir, demiştim. Ahhh, ahhh.. Kimseye güvenmemeyi bu program sayesinde öğrendim.![]()
18'de.
Sen Taylor yerine Miley alsaydın o zaman.Bana kızma yani. Senin hatanmış. Zaten Riri efsanesini en üst sıraya yükseltmeye geliyoruz. Biraz destek.
Taylor yakınsa geçecek galiba youtube'da.![]()
Sen Taylor yerine Miley alsaydın o zaman.Kızdırma kafamı, haftaya 1 veririm.
![]()
Cümlenin sonunda pis pis gülüyorsun ve hiç inanasım gelmiyor.Bugün 1 saat 16 dk sonra.![]()
Gerçekten 1 saat sonra.Cümlenin sonunda pis pis gülüyorsun ve hiç inanasım gelmiyor.![]()
İyi ya, hadi kıyamadım yine. Şarkıya bağlı olarak kullanırız bir kanaat notu.Zaten çok eziyorlar.Birde sen vur.
![]()
İyi ya, hadi kıyamadım yine. Şarkıya bağlı olarak kullanırız bir kanaat notu.![]()
Ceceli nasıldı? Benden iyi aldın.Sağol canısı.![]()