Tarkan kesinlikle açık ara hafanın favorisi.Bence Murat Boz.![]()
Tarkan kesinlikle açık ara hafanın favorisi.
Oda olabilir ona da çok yüksek verdim belki de bende ilk 5teyim.Ben en çok Murat'ı beğendim, filmide çok sevdiğim için.![]()
Oda olabilir ona da çok yüksek verdim belki de bende ilk 5teyim.![]()
Sen Sertab'ı nasıl buldun.Ben sana iyi verdim ama Ceceli'nin çok daha iyi performansları var onları bekliyorum.![]()
Öyle olacak zaten başta zorlamıyoruz kendimizi sonra o beklediğin şarkılar gelecek 15 tane çok çok çok iyi parçam var.Ben sana iyi verdim ama Ceceli'nin çok daha iyi performansları var onları bekliyorum.
Sen Sertab'ı nasıl buldun.![]()
Öyle olacak zaten başta zorlamıyoruz kendimizi sonra o beklediğin şarkılar gelecek 15 tane çok çok çok iyi parçam var.![]()
İnşallah.Teşekkürler beğendiysen problem yok.Daha iyi şarkıları da duyacaksın.
![]()
Benimde iyide hepsi çok iyi yani çok hit olanlar.Benim 20 taneden fazla iyi şarkım var ama yönetmeyi bilmiyorum galiba.![]()
Yanlış hamle sonucu elenmişti sen iyi bir hamleyle elenmekten kurtarabilirsinHerkes önceden çok iyi hazırlanıp gelmiş. Bende şimdi Murat Boz'un şarkılarına bakıyordum. Şimdilik 4 5 tane seçtim. Çok uzun vadeli plana gerek yok sanırım.Zaten önceki yarışmada 4. haftada elenmiş.
Herkes önceden çok iyi hazırlanıp gelmiş. Bende şimdi Murat Boz'un şarkılarına bakıyordum. Şimdilik 4 5 tane seçtim. Çok uzun vadeli plana gerek yok sanırım.Zaten önceki yarışmada 4. haftada elenmiş.
Bence Murat Boz ile hedefin en az 10 hafta olmalı, çok iyi şarkıları var ve onları doğru ayarlayabilirsen final dahi olabilir.![]()
Evet cok iyi sarkiları var ama hemen harcamak istemiyorum onları. Gerci bu 5 hafta da onemli. Elimden geleni yapıcam artık.
Bu arasa duet şarkıları kullanabiliyor muyuz? Bu konuda aydınlatabilirseniz sevinirm.