yukarıyı okusana barış la hile yaptı diyip @xemrexxx @EFE UYSAL seni şikayet ediyorlar cengoya diskalife et diyeNe hilesi kız.
Bu arada Çiğdem sana bu hafta verdiğim puanla şok olacaksın söyleyeyim.
yukarıyı okusana barış la hile yaptı diyip @xemrexxx @EFE UYSAL seni şikayet ediyorlar cengoya diskalife et diyeNe hilesi kız.
Bu arada Çiğdem sana bu hafta verdiğim puanla şok olacaksın söyleyeyim.
Hangisi canısı?Teşekkürler. Ayrıca sana da teşekkürler. @HachiKo
@*YıldırıM* o çok beğendiğin klip benimkidir muhtemelen.
idare eder programın tanıtım müziği bile sıladan bildiğin belgeli şike oldu @GunesinOglu @Çiğdem-@xemrexxx şarkımı beğendin mi hiç sanmıyorum Antisin ama olsun deneyeyim şansımı
10'un Altında puan kabul etmiyorumidare eder programın tanıtım müziği bile sıladan bildiğin belgeli şike oldu @GunesinOglu @Çiğdem-
benden senden yıldız için en az 20 bekliyorum10'un Altında puan kabul etmiyorum
Bakalımbenden senden yıldız için en az 20 bekliyorum
Burcu gunesi begendin miOylarımı kullandım ben de, ama çoğu kişiyle favorilerimiz farklı gibi. İyi olan kazansın diyeyim.
Sezen Aksu -> Kaçın Kurası -> Kiralık Aşk -> Ömer -> Star TV ->Sen.Hangisi canısı?
Burcu gunesi begendin mi
Ya SılaOylarımı kullandım ben de, ama çoğu kişiyle favorilerimiz farklı gibi. İyi olan kazansın diyeyim.
CeceliDiğer şarkılara göre zayıf buldum, ama bu hafta eleneceğini sanmıyorum.
sen duygulu çocuksun slowumuzu can kulağıyla dinleŞarkıları dinlemeye başlıyorum iyi olan kazansın
oylarımı kullandım favorilerim sezen aksu,hande yener,gülşen,burcu güneş,bengü (sırasız)
kenan doğulu,rihanna,mustafa ceceli,hadise,atiye beğenmediklerim oldu
kim kimle yarışıyor bilmiyorum daha o yüzden bildiklerimi etiketliyim @Çiğdem- @denizz19 @mrt-06 @GunesinOglu @sokak sanati @vadikızı @cookies @-potterhead- @Bully @HachiKo @adımutlulukk @Billy Kane @hayret bi şey @yatutarsa @OzaN ve diğerleri
Ya Sıla
Ceceli