yukarıyı okusana barış la hile yaptı diyip @xemrexxx @EFE UYSAL seni şikayet ediyorlar cengoya diskalife et diyeNe hilesi kız.
Bu arada Çiğdem sana bu hafta verdiğim puanla şok olacaksın söyleyeyim.![]()
yukarıyı okusana barış la hile yaptı diyip @xemrexxx @EFE UYSAL seni şikayet ediyorlar cengoya diskalife et diyeNe hilesi kız.
Bu arada Çiğdem sana bu hafta verdiğim puanla şok olacaksın söyleyeyim.![]()
Hangisi canısı?Teşekkürler.Ayrıca sana da teşekkürler.
@HachiKo
@*YıldırıM* o çok beğendiğin klip benimkidir muhtemelen.![]()
10'un Altında puan kabul etmiyorum
benden senden yıldız için en az 20 bekliyorum10'un Altında puan kabul etmiyorum![]()
Bakalımbenden senden yıldız için en az 20 bekliyorum![]()
Burcu gunesi begendin miOylarımı kullandım ben de, ama çoğu kişiyle favorilerimiz farklı gibi. İyi olan kazansın diyeyim.![]()
Sezen Aksu -> Kaçın Kurası -> Kiralık Aşk -> Ömer -> Star TV ->Sen.Hangisi canısı?![]()
Burcu gunesi begendin mi![]()
Ya SılaOylarımı kullandım ben de, ama çoğu kişiyle favorilerimiz farklı gibi. İyi olan kazansın diyeyim.![]()
CeceliDiğer şarkılara göre zayıf buldum, ama bu hafta eleneceğini sanmıyorum.
sen duygulu çocuksun slowumuzu can kulağıyla dinleŞarkıları dinlemeye başlıyorum iyi olan kazansın![]()
oylarımı kullandımfavorilerim sezen aksu,hande yener,gülşen,burcu güneş,bengü (sırasız)
kenan doğulu,rihanna,mustafa ceceli,hadise,atiye beğenmediklerim oldu
kim kimle yarışıyor bilmiyorum daha o yüzden bildiklerimi etiketliyim@Çiğdem- @denizz19 @mrt-06 @GunesinOglu @sokak sanati @vadikızı @cookies @-potterhead- @Bully @HachiKo @adımutlulukk @Billy Kane @hayret bi şey @yatutarsa @OzaN ve diğerleri
Ya Sıla![]()
Ceceli![]()