Anladım iltiması kullanmayı düşünmedim zaten. Sağol yardım için.
İltimas geçen yıl çeyrek finalde kullanıldı ve rahat yarı finale çıktı. Bence es geçme o şarkıyı.
Anladım iltiması kullanmayı düşünmedim zaten. Sağol yardım için.
Zevksiz sen şarkıdan ne anlarsın.sssssoylarımı kullandım favorilerim sezen aksu,hande yener,gülşen,burcu güneş,bengü (sırasız)
kenan doğulu,rihanna,mustafa ceceli,hadise,atiye beğenmediklerim oldu
kim kimle yarışıyor bilmiyorum daha o yüzden bildiklerimi etiketliyim @Çiğdem- @denizz19 @mrt-06 @GunesinOglu @sokak sanati @vadikızı @cookies @-potterhead- @Bully @HachiKo @adımutlulukk @Billy Kane @hayret bi şey @yatutarsa @OzaN ve diğerleri
ayy iyi bari beğenmediklerin kısmında yokuz bu seferoylarımı kullandım favorilerim sezen aksu,hande yener,gülşen,burcu güneş,bengü (sırasız)
kim kimle yarışıyor bilmiyorum daha o yüzden bildiklerimi etiketliyim @Çiğdem- @denizz19 @mrt-06 @GunesinOglu @sokak sanati @vadikızı @cookies @-potterhead- @Bully @HachiKo @adımutlulukk @Billy Kane @hayret bi şey @yatutarsa @OzaN ve diğerleri
sen kimdinZevksiz sen şarkıdan ne anlarsın.sssss
Yalın nasıldı melunoylarımı kullandım favorilerim sezen aksu,hande yener,gülşen,burcu güneş,bengü (sırasız)
sana rağmen idare ettiYalın nasıldı melun
belli kötü olmasındanCeceli.
Tabi hiç kız arkadaşın olmadığı için romantik şarkıdan anlamassın. @Bullysana rağmen idare etti
belli kötü olmasından
ormantizmi sevmem bu arada hile var sezen aksunun şarkısında ömer parlağının bir ddonu var @Çiğdem- @Yiğitt ve @*YıldırıM* ın puanı 5se 15-20 ye fırlar gördüklerinde itiraz ediyorum @GunesinOglu @Bully @mrt-06Tabi hiç kız arkadaşın olmadığı için romantik şarkıdan anlamassın. @Bully
Bende itiraz ediyorum. @GunesinOgluormantizmi sevmem bu arada hile var sezen aksunun şarkısında ömer parlağının bir ddonu var @Çiğdem- @Yiğitt ve @*YıldırıM* ın puanı 5se 15-20 ye fırlar gördüklerinde itiraz ediyorum @GunesinOglu @Bully @mrt-06
Bende itiraz ediyorum. @GunesinOglu
hahahah ayy fırladı zaten fırlayacağı kadarormantizmi sevmem bu arada hile var sezen aksunun şarkısında ömer parlağının bir ddonu var @Çiğdem- @Yiğitt ve @*YıldırıM* ın puanı 5se 15-20 ye fırlar gördüklerinde itiraz ediyorum @GunesinOglu @Bully @mrt-06
itiraf geldi bildiğin hile.sshahahah ayy fırladı zaten fırlayacağı kadar
Derhal yarışmadan alınmalı.hahahah ayy fırladı zaten fırlayacağı kadar
itiraf geldi bildiğin hile.ss
aaa banane bee @mrt-06 yı şikayet edin @GunesinOglu na hileyi yapan o benim @Yiğitt in @*YıldırıM* sucumuz yokDerhal yarışmadan alınmalı.
ay güneşin kızlarında musti çalıyor ay pis pis .ssaaa banane bee @mrt-06 yı şikayet edin @GunesinOglu na hileyi yapan o benim @Yiğitt in @*YıldırıM* sucumuz yok
@Çiğdem- çok sevinmiştir izlenme gelecek şarkıya.ay güneşin kızlarında musti çalıyor ay pis pis .ss
Ne hilesi kız.aaa banane bee @mrt-06 yı şikayet edin @GunesinOglu na hileyi yapan o benim @Yiğitt in @*YıldırıM* sucumuz yok
Bazı kişileri kullandığın videodan etkiledin.Ne hilesi kız.
Bu arada Çiğdem sana bu hafta verdiğim puanla şok olacaksın söyleyeyim.