MusicSurvivor All Star | 1.Hafta

@sokak sanati sağop bilgi için. Kullanmayı dusunmuyorum derken bu kadar erken kullanmayı kastettim. Olurda kalırsam ilerde kullanabilirim tabi.

oylarımı kullandım :) favorilerim sezen aksu,hande yener,gülşen,burcu güneş,bengü (sırasız)

kenan doğulu,rihanna,mustafa ceceli,hadise,atiye beğenmediklerim oldu:)

kim kimle yarışıyor bilmiyorum daha o yüzden bildiklerimi etiketliyim :D @Çiğdem- @denizz19 @mrt-06 @GunesinOglu @sokak sanati @vadikızı @cookies @-potterhead- @Bully @HachiKo @adımutlulukk @Billy Kane @hayret bi şey @yatutarsa @OzaN ve diğerleri
Zevksiz sen şarkıdan ne anlarsın.sssss

oylarımı kullandım :) favorilerim sezen aksu,hande yener,gülşen,burcu güneş,bengü (sırasız)

kim kimle yarışıyor bilmiyorum daha o yüzden bildiklerimi etiketliyim :D @Çiğdem- @denizz19 @mrt-06 @GunesinOglu @sokak sanati @vadikızı @cookies @-potterhead- @Bully @HachiKo @adımutlulukk @Billy Kane @hayret bi şey @yatutarsa @OzaN ve diğerleri
ayy iyi bari beğenmediklerin kısmında yokuz bu sefer :F:F:F

Yalın nasıldı melun :A