Ne de severim Serdar'ı ben.Umarım beğenirim meluncum.![]()
Ne de severim Serdar'ı ben.Umarım beğenirim meluncum.![]()
Serdar candır sevmeyenler utansın.Ne de severim Serdar'ı ben.![]()
Omzuma Serdar Ortaç dövmesi mi yaptırsam ne.Serdar candır sevmeyenler utansın.![]()
Star TV ve Meryem dövmelerinden yer kalmış mıdır ki omzundaOmzuma Serdar Ortaç dövmesi mi yaptırsam ne.![]()
Kalmadı canısı haklısın.Star TV ve Meryem dövmelerinden yer kalmış mıdır ki omzunda![]()
Yalın'ı beğendin mi melun
Sıla nasıldı
Ortalama gelmişin 10'un üstü ya da bir iki altı almış olman lazım kötü almadın.Sıla nasıldı![]()
Ben sana baya iyi verdim sanırım bu hafta ama her zaman böyle bekleme Şarkı'yı çok severim.15ten yüksek aldın.![]()
Sende çok yüksek bekleme.Ben sana baya iyi verdim sanırım bu hafta ama her zaman böyle bekleme Şarkı'yı çok severim.![]()
Yalın sevgini bilmesek inanacaz.Sende çok yüksek bekleme.![]()
20 hafta var elbet düşük alacaksındır herkesin düşüş yaşacağı haftalar olacak.Yalın sevgini bilmesek inanacaz.![]()
Sıla'yı nasıl buldunDün gece kullandım oylarımı buraya yazmaya unutmuşum. Burcu Güneş , Seksendört , Sezen Aksu ve Tarkan en beğendiğim isimler oldu.![]()
Bu hafta için yeterli bulmadım malesef.Sıla'yı nasıl buldun![]()
O zaman epey düşük kaldık listende sağlık olsun.Bu hafta için yeterli bulmadım malesef.![]()
ben sılaya 15 üstü verdim aa bana sıla düşmanı drsin birde ama sılaya en çok puanları veren 5-6 kişiden birisiyimdir ee insanlar yalnız kalınca düşmanım dediği kişiden el görürO zaman epey düşük kaldık listende sağlık olsun.![]()