MusicSurvivor All Star | 1.Hafta

Kendi temsil ettiğimiz şarkıcıya biz oy vermiyoruz değil mi?
Toplam 26 şarkıcı var ve ben bana puan vermeden en yüksek 25 puan vereceğim değil mi?

15 üstü merak etme.:A
İyi o halde :D ciddi söylüyorum Sıla 15 ve üstü hakediyor. Ben şarkıları dinledim yani en zayıf halka benim gözümde belli bakalım :D

Sen sertabı nasıl buldun? :D
10 puan altında kaldı üzgünüm. Aslında şarkı kötü değil yine söyleyeyim ancak sevdiğim şarkılar olunca düşüş kaçınılmaz oldu. :( Sen Sıla'yı beğendin mi? Bu arada Sertab elenmez ama söyleyeyim çok güzel şarkıları var bekliyorum onları da. :D

İyi o halde :D ciddi söylüyorum Sıla 15 ve üstü hakediyor. Ben şarkıları dinledim yani en zayıf halka benim gözümde belli bakalım :D

10 puan altında kaldı üzgünüm. Aslında şarkı kötü değil yine söyleyeyim ancak sevdiğim şarkılar olunca düşüş kaçınılmaz oldu. :( Sen Sıla'yı beğendin mi? Bu arada Sertab elenmez ama söyleyeyim çok güzel şarkıları var bekliyorum onları da. :D

Ben Sıla'yı beğenmedim değil ortaydı. Ama çok beğendiklerimde vardı nasıl sıralama yapacağı bilemedim. :(

Ben Sıla'yı beğenmedim değil ortaydı. Ama çok beğendiklerimde vardı nasıl sıralama yapacağı bilemedim. :(
Sertap benden iyi puan aldı hadi iyisin.:bhr:

Serdar hakkında ne düşünüyorsun? :A

Sağlık olsun o halde bu hafta eleneceğimi sanmıyorum ama haftaya olan ikili elemede güzel bir seçimle gelmeyi düşünüyorum. :)

Güzel puan aldı bu şarkısıyla. :D

Elenmezsin bencede, bende ikili elemelere iyi hazırlanacağım. :D

Şu ilk 10 hafta amacım elenmemek, zorlu haftalar bizi bekler. Kimin eleneceğini kestirmekte çok zor. :(

Bu haftayı değerlendirmek istiyorum.
Öncelikle herkese bol şans diyemiyorum.:A
Çünkü şans ile olacak bir şey değil.
Bu hafta hiç ummadığım şarkıcılar benden iyi puan aldı.Ben en yüksek puanı Yalın'a verecektim ama öyle bir şarkı ve klip gördüm ki Yalın'dan vazgeçtim.:A Üzgünüm @Bully .
Diğer şarkıcılar da beni şaşırttı. Hiç ummadığım şarkıcılar düşük aldı ama bu haftaya özel olduğunu düşünüyorum çünkü şarkıları en sevmediğim şarkılardı.
En sevmediğim şarkıcıların da sevdiğim şarkıları geldi bu hafta.
Aslında hangi üye kimi temsil ediyor diye bakmadım.Sadece Yalın'ı @Bully 'nin ,Rihanna'yı @sokak sanati 'nin ve Sıla'yı da @denizz19 'un temsil ettiğini biliyordum.
Neyse ama 1. 'lik sürpriz birisine gitti. Hiç ummadığım şarkıcılara da yüksek puan verdim beğendiğim için.🙂
Herkes için hayırlısı olsun.😉

Bu haftayı değerlendirmek istiyorum.
Öncelikle herkese bol şans diyemiyorum.:A
Çünkü şans ile olacak bir şey değil.
Bu hafta hiç ummadığım şarkıcılar benden iyi puan aldı.Ben en yüksek puanı Yalın'a verecektim ama öyle bir şarkı ve klip gördüm ki Yalın'dan vazgeçtim.:A Üzgünüm @Bully .
Diğer şarkıcılar da beni şaşırttı. Hiç ummadığım şarkıcılar düşük aldı ama bu haftaya özel olduğunu düşünüyorum çünkü şarkıları en sevmediğim şarkılardı.
En sevmediğim şarkıcıların da sevdiğim şarkıları geldi bu hafta.
Aslında hangi üye kimi temsil ediyor diye bakmadım.Sadece Yalın'ı @Bully 'nin ,Rihanna'yı @sokak sanati 'nin ve Sıla'yı da @denizz19 'un temsil ettiğini biliyordum.
Neyse ama 1. 'lik sürpriz birisine gitti. Hiç ummadığım şarkıcılara da yüksek puan verdim beğendiğim için.🙂
Herkes için hayırlısı olsun.😉
İkinci en yüksek puanı verdiysen sıkıntı yok. :A

Benim de bu hafta en beğendiğim Serdar oldu çok şaşırtıcı dimi. :F