Kullan bakalım hayırlısıOylarımı daha kullanmadım dinlerim bakalım güzel mi.
Kullan bakalım hayırlısıOylarımı daha kullanmadım dinlerim bakalım güzel mi.
Evet 25 veriyorsun en yüksek. Kendi şarkıcına vermiyorsun.Kendi temsil ettiğimiz şarkıcıya biz oy vermiyoruz değil mi?
Toplam 26 şarkıcı var ve ben bana puan vermeden en yüksek 25 puan vereceğim değil mi?
Fena değil.Evet 25 veriyorsun en yüksek. Kendi şarkıcına vermiyorsun.Sıla'yı nasıl buldun
![]()
12 puanın altı puanlar istemiyorum kimseden çünkü bu puanın altı bir şarkı değil.Fena değil.
Vaziyetler ve Yoruldum'u merakla bekliyorum ben.![]()
15 üstü merak etme.12 puanın altı puanlar istemiyorum kimseden çünkü bu puanın altı bir şarkı değil.Vaziyetler ve Yoruldum'u bekliyorsan elenmemem lazım
![]()
12 puanın altı puanlar istemiyorum kimseden çünkü bu puanın altı bir şarkı değil.Vaziyetler ve Yoruldum'u bekliyorsan elenmemem lazım
![]()
İyi o halde15 üstü merak etme.![]()
10 puan altında kaldı üzgünüm. Aslında şarkı kötü değil yine söyleyeyim ancak sevdiğim şarkılar olunca düşüş kaçınılmaz oldu.Sen sertabı nasıl buldun?![]()
İyi o haldeciddi söylüyorum Sıla 15 ve üstü hakediyor. Ben şarkıları dinledim yani en zayıf halka benim gözümde belli bakalım
10 puan altında kaldı üzgünüm. Aslında şarkı kötü değil yine söyleyeyim ancak sevdiğim şarkılar olunca düşüş kaçınılmaz oldu.Sen Sıla'yı beğendin mi? Bu arada Sertab elenmez ama söyleyeyim çok güzel şarkıları var bekliyorum onları da.
![]()
10 puan altı mı üstümü onu söyleBen Sıla'yı beğenmedim değil ortaydı. Ama çok beğendiklerimde vardı nasıl sıralama yapacağı bilemedim.![]()
Sertap benden iyi puan aldı hadi iyisin.Ben Sıla'yı beğenmedim değil ortaydı. Ama çok beğendiklerimde vardı nasıl sıralama yapacağı bilemedim.![]()
Serdar hakkında ne düşünüyorsun?İyi o haldeciddi söylüyorum Sıla 15 ve üstü hakediyor. Ben şarkıları dinledim yani en zayıf halka benim gözümde belli bakalım
10 puan altında kaldı üzgünüm. Aslında şarkı kötü değil yine söyleyeyim ancak sevdiğim şarkılar olunca düşüş kaçınılmaz oldu.Sen Sıla'yı beğendin mi? Bu arada Sertab elenmez ama söyleyeyim çok güzel şarkıları var bekliyorum onları da.
![]()
Sağlık olsun o halde bu hafta eleneceğimi sanmıyorum ama haftaya olan ikili elemede güzel bir seçimle gelmeyi düşünüyorum.Altında kaldı.![]()
Güzel puan aldı bu şarkısıyla.Sertap benden iyi puan aldı hadi iyisin.
Serdar hakkında ne düşünüyorsun?![]()
Sağlık olsun o halde bu hafta eleneceğimi sanmıyorum ama haftaya olan ikili elemede güzel bir seçimle gelmeyi düşünüyorum.
Güzel puan aldı bu şarkısıyla.![]()
İkinci en yüksek puanı verdiysen sıkıntı yok.Bu haftayı değerlendirmek istiyorum.
Öncelikle herkese bol şans diyemiyorum.
Çünkü şans ile olacak bir şey değil.
Bu hafta hiç ummadığım şarkıcılar benden iyi puan aldı.Ben en yüksek puanı Yalın'a verecektim ama öyle bir şarkı ve klip gördüm ki Yalın'dan vazgeçtim.Üzgünüm @Bully .
Diğer şarkıcılar da beni şaşırttı. Hiç ummadığım şarkıcılar düşük aldı ama bu haftaya özel olduğunu düşünüyorum çünkü şarkıları en sevmediğim şarkılardı.
En sevmediğim şarkıcıların da sevdiğim şarkıları geldi bu hafta.
Aslında hangi üye kimi temsil ediyor diye bakmadım.Sadece Yalın'ı @Bully 'nin ,Rihanna'yı @sokak sanati 'nin ve Sıla'yı da @denizz19 'un temsil ettiğini biliyordum.
Neyse ama 1. 'lik sürpriz birisine gitti. Hiç ummadığım şarkıcılara da yüksek puan verdim beğendiğim için.🙂
Herkes için hayırlısı olsun.😉
Evet çok şaşırtıcı.Nedense diğer haftalarda da beğeneceksin gibime geliyor.İkinci en yüksek puanı verdiysen sıkıntı yok.
Benim de bu hafta en beğendiğim Serdar oldu çok şaşırtıcı dimi.![]()
Umarım beğenirim meluncum.Evet çok şaşırtıcı.Nedense diğer haftalarda da beğeneceksin gibime geliyor.![]()