ilk haftadan büyük bir rekabet var anlaşılan mustim iyi şekilde haftayı atlatıcak inş![]()
şarkımıza biz zaten güveniyoruz bakalım gelen sonuclara göre yol haritamı belirleyecem iyi ilgi olursa bu tarz bir iki parça daha elimden çıkartırım ilgi olmaza daha yeni parçalara yönelirim bir bakıma yol haritamı belirleyecekÇok rahat atlacak çok![]()
İlk sezondan 2 kişi varsa iyi belki bende varımdır![]()
Sağlık olsun Kenar Süsü sevilmiyor demek ki ne diyelim o 1 kişi benimdir inşallah ilk 10 dışı kalmak istemem böyle naif bir şarkıyla.O sayı 1 e düştü herhalde![]()
ayyy önce finalistlerden birisi elenebilir dedin aa şimdide şampiyonlardan birisi elenebilir diyorsun kısaca ilk 3 sezonda son 2 ye kalanlar güme gidebilr de tam olsun bence ayoll daha ilk haftadan bismillah elenme tehrikesi yaşayanalra bak allah sonumuzu hayır etsinŞampiyon olan isimlerden bir tanesi elenebilir
ayyy önce finalistlerden birisi elenebilir dedin aa şimdide şampiyonlardan birisi elenebilir diyorsun kısaca ilk 3 sezonda son 2 ye kalanlar güme gidebilr de tam olsun bence ayoll daha ilk haftadan bismillah elenme tehrikesi yaşayanalra bak allah sonumuzu hayır etsin
![]()
ayy elenenler ne kinlenmişler bizlere yaaaCidden son üçte bir finalist bir şampiyon var
ayy elenenler ne kinlenmişler bizlere yaaa![]()
hani uyuyordun sen pis acun kılıklıEe intikam almaları gerekiyor![]()
hani uyuyordun sen pis acun kılıklı![]()
@GunesinOglu
Gözünü seviyim nedir bu Facebook fantezisi ya. Video konuda gözükmüyor hiçbir zaten her seferinde facebooktan grubu aratıp buluyorum.
Nasıl oluyorsa bir senin videolar takılıyor bişi oluyor saniye duruyor felan. Garip esrarengiz, korku gerilim gizem türünde işlemlerle uğraşıyorum. Bunaldım 5 dakika gitti. Düzelmezsede bakmam daha.
Oha yoksa ben miyimŞampiyon olan isimlerden bir tanesi elenebilir
Kenar Süsü.Hangi şarkı seninki?
Oylarımı daha kullanmadım dinlerim bakalım güzel mi.Kenar Süsü.Bu şarkıyla eğer bu listedeki şarkılar içerisinde eleniyorsam vay halimize.
![]()