MusicSurvivor All Star | 1.Hafta

ben sılaya 15 üstü verdim aa bana sıla düşmanı drsin birde ama sılaya en çok puanları veren 5-6 kişiden birisiyimdir ee insanlar yalnız kalınca düşmanım dediği kişiden el görür
:F:F:F
Sıla zaten bu şarkıyla 15 üstü hakediyor bak sen diyordun ki erken harcadın bence tam nokta atışı yapmışım. :D Teşekkürler ama Mustafa'nın bu şarkısına ben çok ısınamadım çok kötü değil ama çok iyi de veremedim ortalarda :D

Sıla zaten bu şarkıyla 15 üstü hakediyor bak sen diyordun ki erken harcadın bence tam nokta atışı yapmışım. :D Teşekkürler ama Mustafa'nın bu şarkısına ben çok ısınamadım çok kötü değil ama çok iyi de veremedim ortalarda :D
mustinin slowlarını seven birisi olarak bu slowunu sevmeni bekliyordum ama kötü puan değilse diare ederiz ne yapalım :F:F:F

Evet oylarımı kullanmış bulunuyorum bütün yarışmacılara başarılar diliyorum.:)
26 yarışmacı olduğundan hepsini tek tek yorumlayamayacağım maalesef.:D Alt sıralara kimseyi koymak istemedim fakat mecburuz.:)
@Çiğdem- sen de fazla değişiklik yapmadım Mustafa Sandal 'a ayıp oluyor ama.:F
@mrt-06 bu sefer ilk haftadan şarkını beğendim ve üst sıralarda yer aldın.:A
@denizz19 şarkıyı beğendim iyi sıradaydın.:D

Edit : Bu isimler eski jürilik zamanımdan iyi puanlar verdiğim :A arkadaşlar olduğu için özel belirttim.:D

Evet oylarımı kullanmış bulunuyorum bütün yarışmacılara başarılar diliyorum.:)
26 yarışmacı olduğundan hepsini tek tek yorumlayamayacağım maalesef.:D Alt sıralara kimseyi koymak istemedim fakat mecburuz.:)
@Çiğdem- sen de fazla değişiklik yapmadım Mustafa Sandal 'a ayıp oluyor ama.:F
@mrt-06 bu sefer ilk haftadan şarkını beğendim ve üst sıralarda yer aldın.:A
@denizz19 şarkıyı beğendim iyi sıradaydın.:D

Edit : Bu isimler eski jürilik zamanımdan iyi puanlar verdiğim :A arkadaşlar olduğu için özel belirttim.:D
Yalın'a da fena vermiyordun diye hatırlıyorum birkaç haftayı saymazsak. :A