dizi müziği olması biraz olumsuz etkileyebilir seni ama benim listemde 10 puan altına düşmedin
Teşekkürler.
dizi müziği olması biraz olumsuz etkileyebilir seni ama benim listemde 10 puan altına düşmedin
Haftaya 2 kişi mi elenecek?dizi müziği olması biraz olumsuz etkileyebilir seni ama benim listemde 10 puan altına düşmedin
Haftaya 2 kişi mi elenecek?
Ben begendim.
Dinlemedim ama eğer Sertab Erener seninse ve ismini yanlış yazıyorsan yazıklar olsun, çok yanlış ellere düşmüş.
7.haftaya kadar 5 hafta üst üste 2 kişi eleme olucak aaaaHaftaya 2 kişi mi elenecek?
küçük tatlı yalancılar dizi müziğiyle geldi zaten sen beğenirmisin şüpheliDinlemedim ama eğer Sertab Erener seninse ve ismini yanlış yazıyorsan yazıklar olsun, çok yanlış ellere düşmüş.
Dinlemedim ama eğer Sertab Erener seninse ve ismini yanlış yazıyorsan yazıklar olsun, çok yanlış ellere düşmüş.
Hani böyle istemiyordun?7.haftaya kadar 5 hafta üst üste 2 kişi eleme olucak aaaa
küçük tatlı yalancılar dizi müziğiyle geldi zaten sen beğenirmisin şüpheli
aaa nereler görüdnü hiç haberim yok hangi ilçeler 😱😱😱Geçen gün lezzetin haritasında sizin orayı gösterdi söyleyecektim unuttum sana.
aaa nereler görüdnü hiç haberim yok hangi ilçeler 😱😱😱
Çiğdem tam şarkısını seçmişsin 1 mi 2 mi vereyim diye düşünüyorumaaa nereler görüdnü hiç haberim yok hangi ilçeler 😱😱😱
Çiğdem tam şarkısını seçmişsin 1 mi 2 mi vereyim diye düşünüyorum
Bende kullanayım şimdi.Öncelikle @Billy Kane O şarkıyı bende kullanabilirim sertap ile kalırsam tabi ki.
Aslında çoğu şarkıyı beğenmedim, beğendiklerimi sayayım.
@soo Murat Boz @tolgab Demet Akalın @Billy Kane Gülşen @Bully Yalın @EFE UYSAL Mustafa Ceceli @Çiğdem- Musti @HachiKo Burcu @Harunnn60 Katy Perry @EnveR Hande Yener @ozgur2113 Seksendört @vadikızı Bengü @batuhankaralar Şebnem @hayret bi şey Hadise @OzaN Atiye
Yine bayağı bi beğenmişim.
Vay dağlara taşlara.
Görele vardı açtığımda ama yağmur yağıyodu gündüz olmasına rağmen hava karanlıktı.
aaa buralarda sürekli kameralı resim çeken adamalr dolaşıyor ama programdan haberim yoktu bir daha görürsem bende kameraya el sallıyayım bari yayına çıakrım belki @adımutlulukkÇiğdem tam şarkısını seçmişsin 1 mi 2 mi vereyim diye düşünüyorum
1 veriyorum o zamanaaa buralarda sürekli kameralı resim çeken adamalr dolaşıyor ama programdan haberim yoktu bir daha görürsem bende kameraya el sallıyayım bari yayına çıakrım belki @adımutlulukk
@Castei ayoll sen eski topraksın misss kokulu 90lı yılların kokusunu estiğren bir şarkıya en iyi puanı vericeğini herkes biliyor eski topraksın sen
aman ne halin varsa görr beee seni zamanında şutlattırmalıydım burdan1 veriyorum o zaman
kork benden diğer haftalarda da 1 vericem bu mesajından sonraaman ne halin varsa görr beee seni zamanında şutlattırmalıydım burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?