MusicSurvivor All Star | 1.Hafta

Bende kullanayım şimdi. :D Öncelikle @Billy Kane O şarkıyı bende kullanabilirim sertap ile kalırsam tabi ki. :D

Aslında çoğu şarkıyı beğenmedim, beğendiklerimi sayayım.

@soo Murat Boz @tolgab Demet Akalın @Billy Kane Gülşen @Bully Yalın @EFE UYSAL Mustafa Ceceli @Çiğdem- Musti @HachiKo Burcu @Harunnn60 Katy Perry @EnveR Hande Yener @ozgur2113 Seksendört @vadikızı Bengü @batuhankaralar Şebnem @hayret bi şey Hadise @OzaN Atiye

Yine bayağı bi beğenmişim. :D

Vay dağlara taşlara.:(

Görele vardı açtığımda ama yağmur yağıyodu gündüz olmasına rağmen hava karanlıktı. :F

Çiğdem tam şarkısını seçmişsin 1 mi 2 mi vereyim diye düşünüyorum :A
aaa buralarda sürekli kameralı resim çeken adamalr dolaşıyor ama programdan haberim yoktu bir daha görürsem bende kameraya el sallıyayım bari yayına çıakrım belki @adımutlulukk :A:A:A

@Castei ayoll sen eski topraksın misss kokulu 90lı yılların kokusunu estiğren bir şarkıya en iyi puanı vericeğini herkes biliyor eski topraksın sen :F:F:F

aaa buralarda sürekli kameralı resim çeken adamalr dolaşıyor ama programdan haberim yoktu bir daha görürsem bende kameraya el sallıyayım bari yayına çıakrım belki @adımutlulukk :A:A:A

@Castei ayoll sen eski topraksın misss kokulu 90lı yılların kokusunu estiğren bir şarkıya en iyi puanı vericeğini herkes biliyor eski topraksın sen :F:F:F
1 veriyorum o zaman :A