- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
ilk haftaya özel hızlı istedik cnm akşama akdar kullan oyları bak gece açıklanıcak
![]()
Kız yarın benim okul başlıyor nereye açıklıyom
ilk haftaya özel hızlı istedik cnm akşama akdar kullan oyları bak gece açıklanıcak
![]()
Recap batsın.Recap süren berbat ama![]()
Recap batsın.
Telefondan dinleyeyim dedim bu recap videosunu indirdi üstüne wifi de açık değilmiş.![]()
ayy sussana sen oyunu kullansında sonra istedğin zaman açıkla yineKız yarın benim okul başlıyor nereye açıklıyom![]()
Kullanmıcaktım zaten sen yalan söylemessin diye nerdeyse inanıyordum artık sana güvenmicem.ayy sussana sen oyunu kullansında sonra istedğin zaman açıkla yine![]()
Tm kardeşim.![]()
Fazla bir şey tutmadı 40 MB kalitesi düşükmüş videonun.Oha 25 dakikalık videoyu indirdiysen bittin![]()
Zaten o kadar erken bitemez sana güvenmiyorum zaten beni kaç kere kandırmaya çalıştın.Ay yok kandırmıcam seni daha zaman var merak etme8'inde bitiyor oylama
![]()
Bende kullanayım şimdi.Öncelikle @Billy Kane O şarkıyı bende kullanabilirim sertap ile kalırsam tabi ki.
![]()
Aslında çoğu şarkıyı beğenmedim, beğendiklerimi sayayım.
@soo Murat Boz @tolgab Demet Akalın @Billy Kane Gülşen @Bully Yalın @EFE UYSAL Mustafa Ceceli @Çiğdem- Musti @HachiKo Burcu @Harunnn60 Katy Perry @EnveR Hande Yener @ozgur2113 Seksendört @vadikızı Bengü @batuhankaralar Şebnem @hayret bi şey Hadise @OzaN Atiye
Yine bayağı bi beğenmişim.![]()
Beğenmene sevindim.Bende kullanayım şimdi.Öncelikle @Billy Kane O şarkıyı bende kullanabilirim sertap ile kalırsam tabi ki.
![]()
Aslında çoğu şarkıyı beğenmedim, beğendiklerimi sayayım.
@soo Murat Boz @tolgab Demet Akalın @Billy Kane Gülşen @Bully Yalın @EFE UYSAL Mustafa Ceceli @Çiğdem- Musti @HachiKo Burcu @Harunnn60 Katy Perry @EnveR Hande Yener @ozgur2113 Seksendört @vadikızı Bengü @batuhankaralar Şebnem @hayret bi şey Hadise @OzaN Atiye
Yine bayağı bi beğenmişim.![]()
ayoll zaten ilk hafta önemli olan ilk 16 nın beğenilmesi zaten ilk 14 te olmusuz işte ne güzel 10 altında puan yok demek14'ünü beğenmişsin daha ne kadar beğencen![]()
Şuanda şarkıları inceliyorum en kötülerdensin.ayoll zaten ilk hafta önemli olan ilk 16 nın beğenilmesi zaten ilk 14 te olmusuz işte ne güzel 10 altında puan yok demek![]()
aaa sana verdiğim iyi puan haram olsun inşŞuanda şarkıları inceliyorum en kötülerdensin.![]()
Hemen kandın.aaa sana verdiğim iyi puan haram olsun inş![]()
dizi müziği olması biraz olumsuz etkileyebilir seni ama benim listemde 10 puan altına düşmedin