- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Kırgın Çiçekleri seç diyen de sendin.ss
forumda kalıcı olmana en çok ben sevinirimkork benden diğer haftalarda da 1 vericem bu mesajından sonra![]()
25 kişi 100 puanı aşabildi,1 kişi ise hala aşamadı!
ayoll şimdide diziyi izleyen 3-4 kişi hariç herkes 1 verir sizlere diyor yağımcıların ağzına baılarak iş yapılırmı hiç ayoll @adımutlulukk @ozgur2113Banada seç demişti.![]()
ayoll şimdide diziyi izleyen 3-4 kişi hariç herkes 1 verir sizlere diyor yağımcıların ağzına baılarak iş yapılırmı hiç ayoll @adımutlulukk @ozgur2113![]()
Şimdilik ilk onda ;
1.sezondan 4 isim
2.sezondan 5 isim
3.sezondan ise 1 isim var
muhtemelen Seksendorttur.Şimdilik ilk onda ;
1.sezondan 4 isim
2.sezondan 5 isim
Şimdilik ilk onda ;
1.sezondan 4 isim
2.sezondan 5 isim
bizi yabana atma ayoll @HachiKo o tek isim burcu güneşmuhtemelen Seksendorttur.![]()
bilemiyorum Seksendortun sarkisi muhtesem geldi bana.
çok güzel bir şarkıydı tabikide ama burcuda gayet iddalı bence ilk hafta yanı ilk 10 içinde bekliyorum sizi yüzümü kara çıakrmayınbilemiyorum Seksendortun sarkisi muhtesem geldi bana.
Beğendiğine sevindim.Bende kullanayım şimdi.Öncelikle @Billy Kane O şarkıyı bende kullanabilirim sertap ile kalırsam tabi ki.
![]()
Aslında çoğu şarkıyı beğenmedim, beğendiklerimi sayayım.
@soo Murat Boz @tolgab Demet Akalın @Billy Kane Gülşen @Bully Yalın @EFE UYSAL Mustafa Ceceli @Çiğdem- Musti @HachiKo Burcu @Harunnn60 Katy Perry @EnveR Hande Yener @ozgur2113 Seksendört @vadikızı Bengü @batuhankaralar Şebnem @hayret bi şey Hadise @OzaN Atiye
Yine bayağı bi beğenmişim.![]()
Beğendiğine sevindim.
Ben Sertab'ı çok severim ama bu şarkısını hiç beğenmedim onca şarkısı varken niye böyle bir seçim yaptın anlamadım umarım atlatırsın haftayı.
İnşallah oy verenler arasında yeterince tky fanı vardır.![]()