26. kişi kim acaba çok merak ettim.Puan Durumu :
1)211
2)204
3)189
4)188
5)181
22)100
23)93
24)89
25)79
26)64
26. kişi kim acaba çok merak ettim.Puan Durumu :
1)211
2)204
3)189
4)188
5)181
22)100
23)93
24)89
25)79
26)64
Ben nerdeyim.Zor oldu ve kullandım oyumu.
Dinlemekten yoran 14. Sırada ki şarkıcı. @batuhankaralar ne kadar kötü tercih. Anlamsızca bağırmış sadece.
@tolgab bu haftalık affet gerçekten itici bir şarkı o.
@adımutlulukk orjinaline benzetilmeye çalışılan aşırı çakma bir şarkı. Olmamış.
@Billy Kane Gülşen dan dan ile gelse benden bunu alamazdi.
@HachiKo çok sevinecegin bir puan verdim Burcu'ya
Sezen'in eğlenceli şarkıları çok hoştur. @mrt-06
Yıldız Tilbe yine ilk haftadan sert girmiş. Baya iyi verdim. @xemrexxx
@*YıldırıM* iyi olduğunu söyledim zaten. Elimle iyidir.
@Bully geçen sezon kullandığın şarkılardan çok daha iyisi ile gelmişsin. Verdim iyi puanını.
@Harunnn60 Katy iyi destek alacak benden. Sevdiğim bir şarkı zaten.
Aklıma @Yiğitt yönettiği Ahmet Kaya'ya verdiğim fazla puan geldi. İyi giriş yapmışsın aşkısı.
@vadikızı Bengü'nin en sevdiğim şarkılarından biri ile gelmiş. İyi puan verdim bence.
@Ahmad Göksel'imden daha çılgın bir şey isterdim. Çok uğraştım yükseltmek için ama mutsuz olacak bir puan vermedim.
@denizz19 klasik Sıla ile gelmiş nazi yerlerde kulak tırmalasada 10+ puan haketmiş bu şarkıyla.
@Aserat seni unuttum. Kenan'ın güzel bir şarkısını seçmişsin. Zaten severim enişteyi. Az kalsın tam puan verecektim.
Hadise pek tatmin etmedi @hayret bi şey
@soo Murat Boz severim ama bu sarki olmamış gibi. Nakarat ağırlıklı recap yapmalısın bence.
@Çiğdem- 5+ bir şeyler verdim ama yani recap çok kötü seçilmiş. Hayır ilk başta dinlediğimde hoştu recap kötü geldi kulağıma
Unuttuğum var ama yoruldum. Soran olursa açıklarım.
@EFE UYSAL senide söyleyeyim iyi değil gibiydi. Biraz nakarat güzel onunla ne kaptıysan artık.
Şaka mı. Ben mi.
Artık yavaş yavaş yükselecek. Antiligimi atacam yavaş yavaş.
1 verirsen ilk haftadan çok üzücü olur bak. Hayır ben ne güzel puan verdim insan utanma duygusunu göz önünde bulundurularak 10+ vermeli bence.
ayy insan bari ilk dinleyişte ısınmıştım der azıcık daha arttırıdı @sokak sanati benim kadar sana yüksek puan başkası vericekmi bu hafta onuda merak ediyorum hakta etmemişsin gerçi ama napalım kullandık bir kere@Çiğdem- üzülme ben güzel puan verecem sana.
benden oldukça iyi puan aldın bence seksendört daha bu puan çıtasına listemde çıkablirmi bilmiyorum tadını çıakrt oyüzden cnmBen nerdeyim.
26. kişi kim acaba çok merak ettim.
Ben nerdeyim.
ayy insan bari ilk dinleyişte ısınmıştım der azıcık daha arttırıdı @sokak sanati benim kadar sana yüksek puan başkası vericekmi bu hafta onuda merak ediyorum hakta etmemişsin gerçi ama napalım kullandık bir kere
@Bully tşk cnm senin gibi musti kıymeti bilenler forumda çok az 😉😉😉
gidenlerden parçasını değiştirmemin sebebi şu bu parça mustinin en büyük slowudur bence ve türk pop müziğininde çok önemli slowlarından biridir eğer gidenlerle bile eleniceksem zaten benim şansım hiç yoktur bu yarışmada derim
ama kıymeti bilinicek inş 5 kişiden tam puana yakın yada bazıalrından tam puan beklediğim 5 kişi var onlar daha kullanmadı arka arkaya süper puanlarla toparlanacaz inş
Niye o zaman yüksek veren çıkmaz diyon@ozgur2113 ben dizi fanıyım zaten iyi verdik
Teşekkür ederim kızbenden oldukça iyi puan aldın bence seksendört daha bu puan çıtasına listemde çıkablirmi bilmiyorum tadını çıakrt oyüzden cnm
Beğenmene sevindim Ben de Riri'ye iyi verecektim zatenUyuz dizinin uyuz müziğini 84 güzel söylemiş. Çok iyi değil ama iyi yanı.
Valla suçluluk duygusu hissediyorum artık. Bir daha dinlerim belki uygun zamanda.
Niye o zaman yüksek veren çıkmaz diyon
Teşekkür ederim kız
Beğenmene sevindim Ben de Riri'ye iyi verecektim zaten
Abi 25 kişi nasıl bir açlıktır ya. Neyime güvendimde kabul ettim.
Abi 25 kişi nasıl bir açlıktır ya. Neyime güvendimde kabul ettim.
Nasıl kullancam oylarımı çok fazla kişi var.benden oldukça iyi puan aldın bence seksendört daha bu puan çıtasına listemde çıkablirmi bilmiyorum tadını çıakrt oyüzden cnm
bugünün işini yarına bırakma işte bak biz dün gece kullandık rahat ettikNasıl kullancam oylarımı çok fazla kişi var.
En son kullancam.bugünün işini yarına bırakma işte bak biz dün gece kullandık rahat ettik
bu gece 12 açıklanıyor sonuclar ilk haftaya özel hızlandırılmış başladık kullan akşama kadarEn son kullancam.
Neden o kadar erken.bu gece 12 açıklanıyor sonuclar ilk haftaya özel hızlandırılmış başladık kullan akşama kadar
ilk haftaya özel hızlı istedik cnm akşama akdar kullan oyları bak gece açıklanıcakNeden o kadar erken.