dizi müziği olması biraz olumsuz etkileyebilir seni ama benim listemde 10 puan altına düşmedin![]()
Teşekkürler.
dizi müziği olması biraz olumsuz etkileyebilir seni ama benim listemde 10 puan altına düşmedin![]()
Haftaya 2 kişi mi elenecek?dizi müziği olması biraz olumsuz etkileyebilir seni ama benim listemde 10 puan altına düşmedin![]()
Haftaya 2 kişi mi elenecek?
Ben begendim.
Dinlemedim ama eğer Sertab Erener seninse ve ismini yanlış yazıyorsan yazıklar olsun, çok yanlış ellere düşmüş.
7.haftaya kadar 5 hafta üst üste 2 kişi eleme olucak aaaaHaftaya 2 kişi mi elenecek?
küçük tatlı yalancılar dizi müziğiyle geldi zaten sen beğenirmisin şüpheliDinlemedim ama eğer Sertab Erener seninse ve ismini yanlış yazıyorsan yazıklar olsun, çok yanlış ellere düşmüş.![]()
Dinlemedim ama eğer Sertab Erener seninse ve ismini yanlış yazıyorsan yazıklar olsun, çok yanlış ellere düşmüş.![]()
Hani böyle istemiyordun?7.haftaya kadar 5 hafta üst üste 2 kişi eleme olucak aaaa
küçük tatlı yalancılar dizi müziğiyle geldi zaten sen beğenirmisin şüpheli![]()
aaa nereler görüdnü hiç haberim yok hangi ilçeler 😱😱😱Geçen gün lezzetin haritasında sizin orayı gösterdi söyleyecektim unuttum sana.![]()
![]()
![]()
aaa nereler görüdnü hiç haberim yok hangi ilçeler 😱😱😱
Çiğdem tam şarkısını seçmişsin 1 mi 2 mi vereyim diye düşünüyorumaaa nereler görüdnü hiç haberim yok hangi ilçeler 😱😱😱
Çiğdem tam şarkısını seçmişsin 1 mi 2 mi vereyim diye düşünüyorum![]()
Bende kullanayım şimdi.Öncelikle @Billy Kane O şarkıyı bende kullanabilirim sertap ile kalırsam tabi ki.
![]()
Aslında çoğu şarkıyı beğenmedim, beğendiklerimi sayayım.
@soo Murat Boz @tolgab Demet Akalın @Billy Kane Gülşen @Bully Yalın @EFE UYSAL Mustafa Ceceli @Çiğdem- Musti @HachiKo Burcu @Harunnn60 Katy Perry @EnveR Hande Yener @ozgur2113 Seksendört @vadikızı Bengü @batuhankaralar Şebnem @hayret bi şey Hadise @OzaN Atiye
Yine bayağı bi beğenmişim.![]()
Vay dağlara taşlara.![]()
Görele vardı açtığımda ama yağmur yağıyodu gündüz olmasına rağmen hava karanlıktı.![]()
aaa buralarda sürekli kameralı resim çeken adamalr dolaşıyor ama programdan haberim yoktu bir daha görürsem bende kameraya el sallıyayım bari yayına çıakrım belki @adımutlulukkÇiğdem tam şarkısını seçmişsin 1 mi 2 mi vereyim diye düşünüyorum![]()
1 veriyorum o zamanaaa buralarda sürekli kameralı resim çeken adamalr dolaşıyor ama programdan haberim yoktu bir daha görürsem bende kameraya el sallıyayım bari yayına çıakrım belki @adımutlulukk
@Castei ayoll sen eski topraksın misss kokulu 90lı yılların kokusunu estiğren bir şarkıya en iyi puanı vericeğini herkes biliyor eski topraksın sen![]()
aman ne halin varsa görr beee seni zamanında şutlattırmalıydım burdan1 veriyorum o zaman![]()
kork benden diğer haftalarda da 1 vericem bu mesajından sonraaman ne halin varsa görr beee seni zamanında şutlattırmalıydım burdan![]()