Maskeli Fedai
Favori Üye
@DarkLegenD ın oğlunu kiraladın demekKütük bey finale bile çıkamadan ilk hafta elenecekBütün zekamla saldıracam ona@MasacRE-
Ekli dosyayı görüntüle 62668
Sen gebermemiş miydin en son nereden çıktın 😱
Teşekkürler cadıcımYuvamı özlemiştim zaten çok iyi olacak
@MasacRE-'ye zevkle 1 puanları basacamİntikam vakti...
Katılmayabilirim yarışmaya, o vakit gelince bir değerlendiririm
sertab sayesinde para dik gelince sana böyle bir özgüven falan geldi bir iyice toramanlaşmaya başladın pis alamancısen kendini jüri başkanı yaptında birde gaga @Harunnn60 un şampiyonluğu kaldı demekikinizinde hayallerine kazık çakmak ben ve hogatham @Çiğdem- için birinci vazife olacak bilesiniz
Dünyanın en iyi koşullarına sahip olan ülkede yaşadığımız için taklitlerin yapılması çok normal. Nede olsa dünyanın en iyi ülkesinden bahsediyoruz.
bulunduğun yeri foka çevir sonra git kendine yaşanabilir yer ara ne ala memleketDünyanın en iyi koşullarına sahip olan ülkede yaşadığımız için taklitlerin yapılması çok normal. Nede olsa dünyanın en iyi ülkesinden bahsediyoruz.
Kıskananlar çatlasın. Bize burda nice Chantallarla mutluyuz, sende köyünde bıyıklı kezban aramaya devam et.
Aaa olurmu @Maskeli Fedai sırf sana destek için hortladı vlla forumu bırakırKatılmayabilirim yarışmaya, o vakit gelince bir değerlendiririm
@MasacRE- jürinin çoğunluğunun aleyhine çalışacağını şimdiden farketti bence baştan kaybettiği yarışa girmeye niyeti yok gibi
bana güvensin sırtı yerden kalkmaz, pardon sırtı yere gelmez
Alamancıyı sen şampiyon yaptın sonucta @kerembana güvensin sırtı yerden kalkmaz, pardon sırtı yere gelmez
acaba @MasacRE- alamancı @kerem in şansınımı yoksa @Maskeli Fedai nin bahtsızlığınımı yaşayacak o konuda emin olmadığı için yarışmaktan çekiniyor olabilir benim desteğin sağı solu belli olmaz? yarı yola kadar itekleyip sevindirir yarı yolda tepikleyip uçurumdan atabilirimAlamancıyı sen şampiyon yaptın sonucta @kerem
@Maskeli Fedai de finale sen taşıdın orada tekmeyi atmış olsanda bir seçim lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?