MusicSurvivor 6.Sezon 6. Hafta Oylama Başladı

Hak eden kazansın ne diyeyim benim profilimde yer kalmadı artık :A Ama alırsak da hayır demeyiz :A
AAA BU ARADA bir nazar var üstümüzde gerçekten bugünde leptop ölü durumda çok ağır yavas mesala geldim foruma kendimi buraya attım başka yere gidemedim yazıyıda zor yazıyorum yarın bir format attırıcam 30 lirada ordan gider :F

10 yıllık külüstür zaten geçen doğum günümde telefon yeniletmiştim bu seferde leptop aldırırım :A :A :A

@destere nin kızlarınımı sunucu alayım :F destereye büyük kıyak olur bilmiyorum oylarınıda son haftalar geç gönderiyor :A diğer sıvacı @MEnes de file vermeye basladı bu hafta yollamazsa oklavamı hatırlatıcam mecbur unutmuş olabilir :A
Kaça düştü şarkıcılar büyük üşeniyorum bu ara oy yollamaya. :A Ama bu hafta yollamaya çalışacağım. :A

Kaça düştü şarkıcılar büyük üşeniyorum bu ara oy yollamaya. :A Ama bu hafta yollamaya çalışacağım. :A
12 şarkı kaldı azaldı biraz hem bu hafta şarkılarımız hepsi güzel görünüyor oyunu mutlaka bekliyoruz @MasacRE- ye destek oll ayoll öyle sözde sıvacıyız diye sözde kalmasın icraat yap çocuğa :A :A :A

12 şarkı kaldı azaldı biraz hem bu hafta şarkılarımız hepsi güzel görünüyor oyunu mutlaka bekliyoruz @MasacRE- ye destek oll ayoll öyle sözde sıvacıyız diye sözde kalmasın icraat yap çocuğa :A :A :A
@MasacRE- kardeşimin elenmemesi için bu hafta oyumu mutlak surette kullanacağım. :A Pek foruma giremesem de aramız açılsa da gönlümüz her daim birdir. :A

@MasacRE- kardeşimin elenmemesi için bu hafta oyumu mutlak surette kullanacağım. :A Pek foruma giremesem de aramız açılsa da gönlümüz her daim birdir. :A
çocuk hep son sıralarda yer alıyordu ayoll buna sitem eden bir şarkı koymuş geçen haftaya diptedim sondayım depresyondayım diye duygu sömürüsü yapıp 5.oldu onun için şampiyon olmak kadar önemli ayoll 5.olmak :A :A :A @MasacRE-

çocuk hep son sıralarda yer alıyordu ayoll buna sitem eden bir şarkı koymuş geçen haftaya diptedim sondayım depresyondayım diye duygu sömürüsü yapıp 5.oldu onun için şampiyon olmak kadar önemli ayoll 5.olmak :A :A :A @MasacRE-
Vaay demek yarışmanın çetin şartlarından dolayı o da oyunu diğerleri gibi oynamaya karar verip taktik stratejik hamleler yapmış. Takdir ettim sayın sıvacı kardeşimi. :A Başarılarının devamını diliyorum diyorum ve uyuyorum yarın 7 de kalkıcam. :A :A

La etiket yine olmadı :A Puanım nasıl olur bilmiyorum ama Erkin'den güzel söylüyor, yorumumda da belirtmiştim zaten :A

heyecana gelip maçın son yarım saatini izledim seni yalnız bırakmamak için ama batırdı sizin kargalar :)

boşver zaten ördeğin şarkısını dinlemeyede gerek yok :)
Sen Ahmet Kaya ile geldi diye ördeğe yüksek vermiştin ben de final puanı alamamıştım dimi bu yüzden, intikamımı senden alamayacağıma göre Mehmet Erdem'den alacağım artık yapacak bir şey yok :A

Sen Ahmet Kaya ile geldi diye ördeğe yüksek vermiştin ben de final puanı alamamıştım dimi bu yüzden, intikamımı senden alamayacağıma göre Mehmet Erdem'den alacağım artık yapacak bir şey yok :A
umarım yerin dibine batırırsın ördeği en ufak bir rahatsızlık duyarsam nolayım mutlu olurum hatta :) ördeğe indirilen her balyoz vatana millete hizmet anlamını taşır :))

@destere Afişimi beğendi de klasik işte beğenmeme tripleri.:F 2 3 kez peşinde koşturcaz filan. :F Neyse inanalım he he diyip. :A
rihannalı bir afişle gelde beğenelim öyle heyecanlandırmayan afişlerle işim olmaz :)

Senin oyun önemli :A Zaten iyi puanlar veren 3-4 kişi var bana sadece, o yüzden mutlaka oy kullanman lazım yoksa şutlar bunlar beni :A