MusicSurvivor 6.Sezon 6. Hafta Oylama Başladı

:DBeni şaşırtıyosun sen ben muratı sevdiğini düşünmüyordum ya:D çok şükür bende zevkime göre veriyorum

İyi popçudur Murat. Kişilik olarakta sempatik biri. Severim.:X
Sende kesin öyle zekice göre veriyorsundur.:A Bu sezon oylarını takip etmiyorum ama kesin öyledir.:A

Bu haftaki şarkımız Mirkelam'ın zamansız hiti, müzik tarihimizin en orijinal şarkılarından, uğruna dizi yapılan: Elma Değil Ayva

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira
Geçen haftaki berbat şarkıdan sonra iyi bir seçim olmuş :A

Aynen Muratcımm sempatiktir yaa :love1:şimdi ne desem olmayacak ama müzik zevkim neyse odur benim için :D

Özge ile Beyaza geldiler o gün çok gülmüştüm. O günden beri seviyorum Murat'ı.:F Bu konuda inandırmak zorunda değilsin. Ben birilerine 1 versende inanmam zaten artık geçti o iş.:D

Özge ile Beyaza geldiler o gün çok gülmüştüm. O günden beri seviyorum Murat'ı.:F Bu konuda inandırmak zorunda değilsin. Ben birilerine 1 versende inanmam zaten artık geçti o iş.:D

İnandırmaya çalışmıyorum zaten öyle birşeyi hayatta yapmam artık :D inanma valla hiç umrumda değil :FBeyazamı geldiler hiç haberim olmadı ha