MusicSurvivor 6.Sezon 6. Hafta Oylama Başladı

@destere bu kadar sapı gösterip oy verdiğine şükret.:A Enes'e kızılcık sopası ile vurmak gerek artık. Çok azdı. Daha @Doğu gelecek onunla işin zor:A

Etiketlememiş yada özellikle etiketlemeyen birinin listesinden almış olduğun için olabilir.:A
aynen bu kadar sap arasında moralimiz bozulmadan oy vermeye çalışıyoruz teşekür edeceğine hogatha birde çemkiriyor :) sunucuyu değiştirme zamanı gelmiş artık bence :)
faziletin kızlarıyla konuyu donatırsa anca kendini affettirir :)

aynen bu kadar sap arasında moralimiz bozulmadan oy vermeye çalışıyoruz teşekür edeceğine hogatha birde çemkiriyor :) sunucuyu değiştirme zamanı gelmiş artık bence :)
faziletin kızlarıyla konuyu donatırsa anca kendini affettirir :)

@Çiğdem- bu çocuk çok aşerdi Fazilet ve Kızlarını önce konuk alsak mı napsak.:A

Şarkıyı başka bulamadım.
neyse bakarsın herkes benim gibi düşünmüyordur bu şekilde şarkıyı seven çoktur bellimi olur :)
bu arada @sokak sanati bir kontrol ettim etiketlemelere senin doğal düşmanın haricinde üç kişi daha seni etiketlememiş yani bunların arasında @turkuazz ında olduğunu söyleyebilirim :))

haftaya kara sevda diğer haftada senin kızların olur :A

bu arada @sokak sanati ve seni neden bazı şarkıalra etiket yapmamıslar dışlanmıssınız ayoll :A

Bana elemi olan bir arkadaşın etiket listesinden almışlar etiket listelerini. Sebep o yani ama buna dikkat etmeyenlerin hesabını keseceğim tabi.:A

kara sevdayı yarışma bittikten sonra paylaşırsın :) onlar için bir haftayı heba etmeye değmez :)

Önce ben rezerv ettim haftayı.:A

Bana elemi olan bir arkadaşın etiket listesinden almışlar etiket listelerini. Sebep o yani ama buna dikkat etmeyenlerin hesabını keseceğim tabi.:A

Önce ben rezerv ettim haftayı.:A
ben doğal başkanım yani zamanlar üstü obdusman başkan ultra başkan gibi bişeyim benim dediğim öncelikli olmalı yoksa hogathayı yolarım :)