aynen bu kadar sap arasında moralimiz bozulmadan oy vermeye çalışıyoruz teşekür edeceğine hogatha birde çemkiriyor sunucuyu değiştirme zamanı gelmiş artık bence
faziletin kızlarıyla konuyu donatırsa anca kendini affettirir
aynen bu kadar sap arasında moralimiz bozulmadan oy vermeye çalışıyoruz teşekür edeceğine hogatha birde çemkiriyor sunucuyu değiştirme zamanı gelmiş artık bence
faziletin kızlarıyla konuyu donatırsa anca kendini affettirir
neyse bakarsın herkes benim gibi düşünmüyordur bu şekilde şarkıyı seven çoktur bellimi olurŞarkıyı başka bulamadım.
@sokak sanati diyorki @destere nin kızlarını sunucu yap@vadikızı nı yarışmadan diskalifiye etmen lazım beni etiketlememiş kılçığın şarkısına
harika olur hatta her hafta sunucu olsunlar bıkıp usanan dop olsun )@sokak sanati diyorki @destere nin kızlarını sunucu yap
haftaya kara sevda diğer haftada senin kızların olurharika olur hatta her hafta sunucu olsunlar bıkıp usanan dop olsun )
neyse bakarsın herkes benim gibi düşünmüyordur bu şekilde şarkıyı seven çoktur bellimi olur
bu arada @sokak sanati bir kontrol ettim etiketlemelere senin doğal düşmanın haricinde üç kişi daha seni etiketlememiş yani bunların arasında @turkuazz ında olduğunu söyleyebilirim )
kara sevdayı yarışma bittikten sonra paylaşırsın onlar için bir haftayı heba etmeye değmezhaftaya kara sevda diğer haftada senin kızların olur
bu arada @sokak sanati ve seni neden bazı şarkıalra etiket yapmamıslar dışlanmıssınız ayoll
haftaya kara sevda diğer haftada senin kızların olur
bu arada @sokak sanati ve seni neden bazı şarkıalra etiket yapmamıslar dışlanmıssınız ayoll
kara sevdayı yarışma bittikten sonra paylaşırsın onlar için bir haftayı heba etmeye değmez
affetmemek lazım mesela @vadikızı na kazayla arada bir iki puan veriyordum artık iki puanı rüyasında görür elenene kadar bir puana talim edecek )Gözümü açtığın için sağol. Bunlar puanlara yansıyacak @turkuazz @mesmeso61
kara sevdayı yarışma bittikten sonra paylaşırsın onlar için bir haftayı heba etmeye değmez
ikisinide alırız haftaya 2 diziyideGözümü açtığın için sağol. Bunlar puanlara yansıyacak @turkuazz @mesmeso61
ben doğal başkanım yani zamanlar üstü obdusman başkan ultra başkan gibi bişeyim benim dediğim öncelikli olmalı yoksa hogathayı yolarımBana elemi olan bir arkadaşın etiket listesinden almışlar etiket listelerini. Sebep o yani ama buna dikkat etmeyenlerin hesabını keseceğim tabi.
Önce ben rezerv ettim haftayı.
Bana elemi olan bir arkadaşın etiket listesinden almışlar etiket listelerini. Sebep o yani ama buna dikkat etmeyenlerin hesabını keseceğim tabi.
Önce ben rezerv ettim haftayı.
ikisinide alırız haftaya 2 diziyide
@mesmeso61 birde umuta diyorki ayoll etiket nasıl gelmedi sana diyor etiket yapmamıskı
affetmemek lazım mesela @vadikızı na kazayla arada bir iki puan veriyordum artık iki puanı rüyasında görür elenene kadar bir puana talim edecek )
affetmemek lazım mesela @vadikızı na kazayla arada bir iki puan veriyordum artık iki puanı rüyasında görür elenene kadar bir puana talim edecek )
Sen etiket yapılınca bakıyonmu acaba
Bende öyle düşünüyorum beni de etiket yapmamış çünkü. Yazık etti kendine.
Evet. Emre'nin şarkıya bak bakalım ne emoji atmışım.
verdiğim iki puanlar kılçığın yüzüne gözüne dursun emiSanki yüksek veriyormuş gibi yoruma bak sen
ikisinide alırız haftaya 2 diziyide
@mesmeso61 birde umuta diyorki ayoll etiket nasıl gelmedi sana diyor etiket yapmamıskı