MusicSurvivor 6.Sezon 6. Hafta Oylama Başladı

Bu adamın niye normal bir isimde Şarkısı yok :F
Adam sıradanlığa tepki olarak doğmuş. Daha Vay Anasını Sayın Seyirciler, Kokoreç, Bi Fotoğraf Çekinebilir Miyiz, Mirkelam'ın Önerisi, Bağırıyorsam Bir Sebebi Var gibi şarkılarımız var. :A

Resim berbat hepsinin kafası kocaman çıkmış. Tam senin tarzın koca kafa.:F
haftaya sen söyle ozaman sunucuları seninkileri görelim ayoll :A

Adam sıradanlığa tepki olarak doğmuş. Daha Vay Anasını Sayın Seyirciler, Kokoreç, Bi Fotoğraf Çekinebilir Miyiz, Mirkelam'ın Önerisi, Bağırıyorsam Bir Sebebi Var gibi şarkılarımız var. :A
kokoreç çok iyi özellikle mirkelam albümünde neden kullanılmamış anlamadım yada benmi fark etmedim :A

Kokoreç ve Bi Fotoğraf güzeldir iyi alır benden tabi elenmezsen :A Diğerlerini hatırlayamadım şu an :A

Şöyle alnı şanlı bir Emir Kozcuoğlu, kardeşi Asu Kozcuoğlu ve Zeynep Soydere süper olur. Bu üçlü ortalığı inletir.:A
fotolara bakmadan söylüyorum üçünüde isim oalrak tanımıyorum ayoll fotolarına baksam belkş tanırım ama önemli olan isim olarak tanımak :A :A :A

Şarkıyı başka bulamadım.
HENÜZ dinlemedim şarkını ama yorumalra göre konser versionumu yanı orjinal kayıdı yokmu gerçi hertürlü kabul ediliyor ama puanları etkilemez inş ama şarkı efsane :A

fotolara bakmadan söylüyorum üçünüde isim oalrak tanımıyorum ayoll fotolarına baksam belkş tanırım ama önemli olan isim olarak tanımak :A :A :A

images (2).jpg
87592.jpeg

Şu resimler konuyu uçurur.:love1:

HENÜZ dinlemedim şarkını ama yorumalra göre konser versionumu yanı orjinal kayıdı yokmu gerçi hertürlü kabul ediliyor ama puanları etkilemez inş ama şarkı efsane :A
Bir bakayım var mı başka versiyonu.

Ben seviyorum zaten benim bu hafta ki göz kanama sorunuma şifa olacak gelecek hafta bu konuklar.:A
Haftaya da Fazilet ve Kızlarını al Destere sevinsin.:A
@destere nin kızlarınımı sunucu alayım :F destereye büyük kıyak olur bilmiyorum oylarınıda son haftalar geç gönderiyor :A diğer sıvacı @MEnes de file vermeye basladı bu hafta yollamazsa oklavamı hatırlatıcam mecbur unutmuş olabilir :A

@destere nin kızlarınımı sunucu alayım :F destereye büyük kıyak olur bilmiyorum oylarınıda son haftalar geç gönderiyor :A diğer sıvacı @MEnes de file vermeye basladı bu hafta yollamazsa oklavamı hatırlatıcam mecbur unutmuş olabilir :A

@destere bu kadar sapı gösterip oy verdiğine şükret.:A Enes'e kızılcık sopası ile vurmak gerek artık. Çok azdı. Daha @Doğu gelecek onunla işin zor:A

Etiketlememiş yada özellikle etiketlemeyen birinin listesinden almış olduğun için olabilir.:A

Sen şarkı mı paylaştın nerde bana etiket gelmedi.:A
şarkısı çok bilindik ama hayranlarda katılıyormuş şarkıya biraz eleştiri gelmiş :A
mesmeso başkan umutada göster şarkını :A

bu hafta iyi olucak gibi rafet bile iyi gelmiş :A @turkuazz