MusicSurvivor 6.Sezon 6. Hafta Oylama Başladı

Helal olsun, izliyorum ben de :D Yalnız rakip çok tehlikeli geliyor, umarım iyi savunma yapabilirsiniz :A
bu hafta şarkıalrımız iyi geliyor güzel hafta olucak :Z

izle tabikide yurt dışı maçında galatasaray fener babamla hepsini destekliyoruz milli maç sayılır :A

bu hafta şarkıalrımız iyi geliyor güzel hafta olucak :Z

izle tabikide yurt dışı maçında galatasaray fener babamla hepsini destekliyoruz milli maç sayılır :A

Ben kahvemi yudumlarım diye düşünüyorum :A Ama benden bir ipucu, gereksiz yere koz harcamasınlar bu hafta :A

Deplasmanda gol atmak çok önemlidir, önemli bir avantaj elde ettiniz umarım bozulmaz bu güzel gidişat :D

Ben kahvemi yudumlarım diye düşünüyorum :A Ama benden bir ipucu, gereksiz yere koz harcamasınlar bu hafta :A

Deplasmanda gol atmak çok önemlidir, önemli bir avantaj elde ettiniz umarım bozulmaz bu güzel gidişat :D

:F:FBir günde kahve yudumlama be bir gündee

Özge buna kızıp mendil fırlatıyor. Başlık mendil fırlattı gibi bir şeydi. İzle anlarsın.:F

:Fayy ilginçmiş yaa

Bi ara paylaşmıştım profilimde. Bak seversin o videoda ki samimiyeti. Başlık mendil falandı.:F

Niye bi emoji koydun. Korku belirtileri bunlar.:A
hahaha nelere dikkat ediyorsunuz @sokak sanati :A

koz kullanılıyor işte herkes iyi geliyor @Bully :A bu sezondan benim albümüm 2.sezon gibi ayrı bir tat alıyorum böyle dengeli olması :Z

ben @sürgünüm e dedim ayoll lyon ismini ilk defa duyuyorum ozaman güçsüz takımdır rahat yeneriz demiştim futbol cahilide ara sıra doğruyu gösterir :A

koz kullanılıyor işte herkes iyi geliyor @Bully :A bu sezondan benim albümüm 2.sezon gibi ayrı bir tat alıyorum böyle dengeli olması :Z

ben @sürgünüm e dedim ayoll lyon ismini ilk defa duyuyorum ozaman güçsüz takımdır rahat yeneriz demiştim futbol cahilide ara sıra doğruyu gösterir :A

Kız sen cidden neden tek emojiye döndün. Mezarlıktan mı durttuler seni yoksa şu meşhur Giresun adasında bir zindan varmış oradan mi dürttüler. Korkutma beni.:A

Kullansınlar bakalım ekmeğimize yağ sürsünler yine :F 1 sezon daha çıkartırsın bence :A

@vadikızı ablam harika strateji uyguluyor mesela şu ana kadar, yarışmanın gizli favorilerinden bence @destere'nin kılçığı :A

Kullansınlar bakalım ekmeğimize yağ sürsünler yine :F 1 sezon daha çıkartırsın bence :A

@vadikızı ablam harika strateji uyguluyor mesela şu ana kadar, yarışmanın gizli favorilerinden bence @destere'nin kılçığı :A

:FTahtalara vurr bee nazar değdircen şimdii @destere selime sevdiremesemde gayet iyi ilerliyorum :Zkılçık deme sanatçımaa totona vurum haa:F

Kız sen cidden neden tek emojiye döndün. Mezarlıktan mı durttuler seni yoksa şu meşhur Giresun adasında bir zindan varmış oradan mi dürttüler. Korkutma beni.:A
hahaha @Harunnn60 geldi tehdit edip gitti ayoll :A :A :A

@Bully sen yinede en kötü ilk 6 oynarsın böyle etkili slowlar seviliyor sensiz olmuyor dısındada gayet güzel 4 hafta geçirdin :Z