verdiğim iki puanlar kılçığın yüzüne gözüne dursun emi
Muratımdan uzak dur vee beddua verme sanatçıma aaa
verdiğim iki puanlar kılçığın yüzüne gözüne dursun emi
Yok olmaz benim efsaneleri o kızlar ile düşürme. Ya onları bu hafta al ya bizi. Biz haftaya da çıkarız.
hahaha aaa zaten 2 diziyi aynı hafta yarışma kaldıramazo zaman faziletin kızları üstte yer alsın kara seviciler altta küçük kareler şeklinde yer alsın
Benmiyim etiket yapmayan bir bakalım varmısın yokmusun etiketlerim arasında
Benimki görülmedi de
hahaha aaa zaten 2 diziyi aynı hafta yarışma kaldıramaz
işte örnek başkan önceliği senin kızlara verdi @destere tşşk et umut başkana
@destere senin kuyunu kazıyor o zaman çünkü bana o dedi etiketlemedi diye.
baktın senin kara böcükler küçük kareler şeklinde faziletin kızlarının ihtişamının gölgesinde kalacak geri çekildin tabiYok olmaz benim efsaneleri o kızlar ile düşürme. Ya onları bu hafta al ya bizi. Biz haftaya da çıkarız.
heyecandan kendime dolandım bir anbeşiktaş goll attı gel sarılalım @destere
hahahah artık destekliyormusun beşiktaşı 1 gol daha atarsa yine sarılırızbaktın senin kara böcükler küçük kareler şeklinde faziletin kızlarının ihtişamının gölgesinde kalacak geri çekildin tabi
heyecandan kendime dolandım bir an
Galiba öyle her ne kadar müzik konusunda anlaşamasakta senle ben öyle etiket yapmamazlık yapmam 6.haftasındayız seni hiç etiket dışı bırakmadım bırakmam da jüri başkanını etiket yapmamak olmaz
senin şarkıya henüz bakmadım inş geçen hafta gibi iyidir malum o kalası sevmiyorumGaliba öyle her ne kadar müzik konusunda anlaşamasakta senle ben öyle etiket yapmamazlık yapmam 6.haftasındayız seni hiç etiket dışı bırakmadım bırakmam da jüri başkanını etiket yapmamak olmaz
baktın senin kara böcükler küçük kareler şeklinde faziletin kızlarının ihtişamının gölgesinde kalacak geri çekildin tabi
heyecandan kendime dolandım bir an
bu hafta şuana kadar gayet iyi başladı vites artıyorBiz zenginiz sıkıntı yok.
Bunlar hep + puan aferin ama zamanında yediğin hurmalar malum çokta + puan veremem.
senin şarkıya henüz bakmadım inş geçen hafta gibi iyidir malum o kalası sevmiyorum
tüm dünya beşiktaşlı olucak yakında ayoll
öyle bir niyette insan olmadım olmamda umut vereceğin puan umrumda değil
tüm dünya beşiktaşlı olucak yakında ayoll
bu hafta şuana kadar gayet iyi başladı vites artıyor
Bende geyiğini takılıyorum yoksa geneli iyi puanımın Murat'a. Hırsla puan versem en düşük sana verirdim ama zevkime göre veriyorum.
şuana kadar baktığım şarkılar güzeldi ayoll inş senin kalas batırmamıştırSana birşey beğendirmek mümkün mü gerçi geçenki şarkımı beğenmiştin sen
şuana kadar baktığım şarkılar güzeldi ayoll inş senin kalas batırmamıştır