MusicSurvivor 6.Sezon 6. Hafta Oylama Başladı

şarkının sadece ilk üç dakika kırkiki saniyelik kısmı kötü :) yoksa geri kalan yerler fena gözürmüyor böyle uzaktan bakarsan :))

Artık bilemicem bu hafta düşük gelirse şaşırma. Bak @mesmeso61 şeriatın kestiği parmak acımaz diyor hiç itiraz etmedi.:A
ilk 5 hafta hep kendi etiketlerimi hazırlıyordum tek tek ekliyordum bu hafta ilk kez hazır etiket kullandım ondada 5 kişi eksik eklendi,bundan sonra kendim etiket hazırlıyacağım:(

@OzaN Başkan, Elma Değil Ayva koyarak üstleri garantilemiş, zevksizler buna da 1 verir :ppp:

@turkuazz Sonlara düşünce kare aslardan birini sahaya sürmüş :Z

@batuhankaralar nam-ı diğer cover boy da iyi seçim yapmış. :X

heyecana gelip maçın son yarım saatini izledim seni yalnız bırakmamak için ama batırdı sizin kargalar :)

boşver zaten ördeğin şarkısını dinlemeyede gerek yok :)
hhahahah aa sen izlemeye basladın 2 gol yedik ayoll keşke çağırmasaymısım seni
:A :A :A

Peki ya ben :A Artık rakip de olmadığımıza göre 1-2 puan vermezsin herhalde :A
sende gelişme var tam gebericekken hortladın resmen ayoll :A :A :A

@Bully racap süreni bildir sende cnm 90 saniye olmasını bekliyordun bu şarkı için senin kafanda bir racap var demekki bu gece yapayım şarkıları :A

Son düzenleme:
Bu haftaki şarkımız Mirkelam'ın zamansız hiti, müzik tarihimizin en orijinal şarkılarından, uğruna dizi yapılan: Elma Değil Ayva

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira
aaa şimdi racapalrı yaparken dinliyorum şarkıları @OzaN ın bu şarkısı 1:45-2:20 arası asumanın nakaratının aynısı @sokak sanati :A :A :A

@mesmeso61 senin şarkınada baktım bence @destere nin eleştirisi haksız olmuş ayoll seyircinin aktılımıyla aşrkı daha bir hava kazanmş :A :A :A

La etiket yine olmadı :A Puanım nasıl olur bilmiyorum ama Erkin'den güzel söylüyor, yorumumda da belirtmiştim zaten :A

11340.jpg