@Bully zaten erkin coverlerini daha başarılı buluyor şaşkınıda öyle demişti @TolstoyevskiHissediyorum haftaya sen eleneceksin
hhahah hayırr bu şarkı 1.olmalı seninde tam puanını beklyoruz @destere
@sokak sanati aynı ayoll
1:45-2:20 arasını dinle
1:00-1:40 arasını dinle nakaratlar aynı ayoll @OzaN
sözler aynı değil tabi ama ritim aynı asumanın nakaratının sözlerini değiştirmiş müzik ritimi bile aynı ayoll kulakalırna bakım yaptırHiç bi bağlantı kuramadım.
Hissediyorum haftaya sen eleneceksin
sözler aynı değil tabi ama ritim aynı asumanın nakaratının sözlerini değiştirmiş müzik ritimi bile aynı ayoll kulakalırna bakım yaptır
@Bully zaten erkin coverlerini daha başarılı buluyor şaşkınıda öyle demişti @Tolstoyevski
Zaten bu hafta değil, önümüzdeki hafta eleneceksinBu ve önümdeki hafta için büyük konuşamıyorum, hele bi 8.haftaya ulaşayım o zaman görüşeceğiz seninle.
Olur da 8'e ulaşamadan elenirsek problem yok, intikam vakti All Star'a ertelenir.
Birinde garip sesler çıkıyor eeeaaaooo diye diğerinde müzik var. Hiç alakası yok.
Zaten bu hafta değil, önümüzdeki hafta eleneceksin
Sen bu sene başarılı olamazsan All-Star'da hiç şansın yok, en az 18 şarkı falan gerekir sanırım dimi @Çiğdem-
Valla 2 hafta normal şarkılarla gelmek zorundasın, yoksa şampiyon olamazsın Şu 2 haftayı sıradan şarkılarla atlat, o zaman seni ciddiye alırımÖbür hafta iyi bir şarkıyla geleceğim, anca herkes en iyileriyle gelirse elenmem yine sürpriz olur.
Ayrıca,
Valla 2 hafta normal şarkılarla gelmek zorundasın, yoksa şampiyon olamazsın Şu 2 haftayı sıradan şarkılarla atlat, o zaman seni ciddiye alırım
Ritimler biraz benziyor ama tıpa tıp aynı da diyemem öyleAllah allah sadece sözleri değiştirmiş nakaratlar müziğinden tut aynı ayoll @Bully müzik adamı olarak şu 2 aralığı bir dinlesene asumanın nakaratıyla aynı değilmi ritmi
1:45-2:20 arasını dinle
1:00-1:40
aa bu arada sendede ne ozan sevgisi varmıs ayoll geçens ezonda tutuyordunBirinde garip sesler çıkıyor eeeaaaooo diye diğerinde müzik var. Hiç alakası yok.
Sevince şarkısını da çok sevmem öyle, Komşu Kızı fena sayılmaz, diğerleri cidden efsane, başarılar dilerim sana2 hafta geleceğim şarkılar normalin üstündeki "İyi" denilecek seviye. Kalan 8 şarkının 3'ü çok çok iyi, 5'i efsane sayılabilecek düzeyde. Finale sakladığın şarkı öyle bir şarkı lı uğruna dizi yapılmış, umarım görürüz o günleri.
HHAHAH aa vlla elmamı ayvamıyı dinleyince direk aklıma asuman geiyor ritimden doalyı sanırım evetRitimler biraz benziyor ama tıpa tıp aynı da diyemem öyle
HHAHAH aa vlla elmamı ayvamıyı dinleyince direk aklıma asuman geiyor ritimden doalyı sanırım evet
@Tolstoyevski nin suyu zaten fokurduyor ayoll kaynamıs suda kuru kafa haşlayacaz yakında
.A
aa bu arada sendede ne ozan sevgisi varmıs ayoll geçens ezonda tutuyordun
Ne alaka biz kişiyi tutmayız. Geçen sezon kimdi o.
Bu arada Perşembe reyting konusunda etiket yaptım geldi mi.s.s
IYYY piss sen şutlayınca kendi çöplüğünde ne yyorsan sana afiyet olsun ayollKarnın acıktıysa ekmek arası ceset yapalım sana, ketçap niyetine içine fare kanı da dökeriz.
IYYY piss sen şutlayınca kendi çöplüğünde ne yyorsan sana afiyet olsun ayoll
@sokak sanati bildirim falan gelmedi dur bakayım
Candan erçetindi