MusicSurvivor 6.Sezon 6. Hafta Oylama Başladı

giresun adasınamı halt etmiş onlar bee git bir piknik yap dene ayolle ve gidebliyormusun :A

@Harunnn60 sonra benle iligilenmiyorsun beni unutuyorsun demezsin artık herhalde :A

Zindan falan yok mu yani.:A
Pikniğe açık mı ora.:F
Gelirsem gideceğim oraya. Birde manastıra tırmanmayı çok istiyorum o Trabzonda sizde değil.:F

:FTahtalara vurr bee nazar değdircen şimdii @destere selime sevdiremesemde gayet iyi ilerliyorum :Zkılçık deme sanatçımaa totona vurum haa:F
Ben neler çektim ondan abla biraz da sen çek :A

hahaha @Harunnn60 geldi tehdit edip gitti ayoll :A :A :A

@Bully sen yinede en kötü ilk 6 oynarsın böyle etkili slowlar seviliyor sensiz olmuyor dısındada gayet güzel 4 hafta geçirdin :Z
İnşallah dediğin gibi olur cadıcım :A İbret-i Alem rezaletini saymadın :A

Aman giresun dediğin nedir 300 hane köy. Ayaklarımın altında olur tabi.:A
Ben neler çektim ondan abla biraz da sen çek :A

İnşallah dediğin gibi olur cadıcım :A İbret-i Alem rezaletini saymadın :A
aaaa evet oda vardı değilmi @Bully :A olsun ayoll hem rakebet açısından seni her hafta puana oynamamanda iyidir :A :A :A

@sokak sanati kurban ol sen giresuna ayoll hem trabzon giresun falan ayırt edilmez kısaca karadeniz denilir cennet buralar ayoll karadeniz turu yapmadan ölmeyin
:Z:Z:Z

aaaa evet oda vardı değilmi @Bully :A olsun ayoll hem rakebet açısından seni her hafta puana oynamamanda iyidir :A :A :A

@sokak sanati kurban ol sen giresuna ayoll hem trabzon giresun falan ayırt edilmez kısaca karadeniz denilir cennet buralar ayoll karadeniz turu yapmadan ölmeyin

Dağ bayır insan ölür oralarda.:F
Döner konuya baktın mı sen. Payitaht Abdülhamid konusuna.:A

Annem Trabzona gitmişti teyzemin oğluna gelin getirmeye de yeşilliğini sevmişti de annem havasını sevmemişti :D hep yağmur yağıyor falan demişti :D benimde en merak ettiğim yerdir karadeniz bölgesi

Annem Trabzona gitmişti teyzemin oğluna gelin getirmeye de yeşilliğini sevmişti de annem havasını sevmemişti :D hep yağmur yağıyor falan demişti :D benimde en merak ettiğim yerdir karadeniz bölgesi
sürekli yağıyor ama havası temiz güzeldir cnm karadeniz havası en temiz hava hormonsuz hava gibi düşün :A

Bu sezon domine edemiyorum maalesef eski gücümden uzağım :A

Bu sezon domine edemiyorum maalesef eski gücümden uzağım :A
:DValla bilmiyorum annem sevmemişti havasını ama yeşilliği çok hoşuna gitmişti çok güzel falan diyordu :D
YEŞİLLİk seviyorsa anneni bizim köylere götürmek lazım ormanlıktan baska birşey yok :A

@Bully müzik adamı seçilmek biraz doyurmuş olmalı seni haliyle ama bizim hediyemizde güzel olucak kupa hediye edecez .A :A :A

YEŞİLLİk seviyorsa anneni bizim köylere götürmek lazım ormanlıktan baska birşey yok :A

@Bully müzik adamı seçilmek biraz doyurmuş olmalı seni haliyle ama bizim hediyemizde güzel olucak kupa hediye edecez .A :A :A
Hak eden kazansın ne diyeyim benim profilimde yer kalmadı artık :A Ama alırsak da hayır demeyiz :A