MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

hahah 2 bile alsa sizden 4 puan almıs oluyor işte

flasha devam cnm şurda 18 e 1 bölüm kaldı bende 19.bölüm yorumu yaptım şu 19 a geçsende bir analiz yapmamuız gerekicez
Çabalarını takdir ediyorum ama elenmektem kurtulamayarak bunu da oda biliyor

hahah 2 bile alsa sizden 4 puan almıs oluyor işte

flasha devam cnm şurda 18 e 1 bölüm kaldı bende 19.bölüm yorumu yaptım şu 19 a geçsende bir analiz yapmamuız gerekicez
4 de gözüme yüksek geldi şimdi, biz bunu bir düşünüp değerlendirelim en iyisi @EFE UYSAL kardeşimle

Bu güzel iltifatınla bu hafta da düşük verirsen sinirlenmeyeceğim.

Aynen ben de sürekli yeni diziye başlıyorum sonra birikiyor.
Yalnız güzel taktikmiş düşük puanı yapıştırmadan önce o kişiyi telkinlerle, iltifatlarla sıvayıp linç dozunu bir nebze de olsa düşürebiliriz
Yaz bunu asimetrik sıva yaparken işimize yarayabilir @destere

4 de gözüme yüksek geldi şimdi, biz bunu bir düşünüp değerlendirelim en iyisi @EFE UYSAL kardeşimle
Çabalarını takdir ediyorum ama elenmektem kurtulamayarak bunu da oda biliyor
hhahaha @MasacRE- yi iyi anlamda algı yaptık sanırım yada iyi vericekken kötüyemi düşünmeye basladılar batırmısta olabilirim bilmiyorum

Fakat bu herkeste işlemeyebilir ben duygusal bir insanım bende çalıştı diyelim @Tolstoyevski'de işler mi sence.

Ağaçkakan ya da Rafet diye bir tahminde bulunayım hadi
O kadar emin olmayalım bence sonra şok sürprizlerle karşılaşıyoruz
Ağaçlı bir sanatçı vardı bence o girer.
Eskiden olduğu gibi çeyrekten önce 2 eleme olsaydı süpriz kişide elenebilirdi ama yinede 12.hafta bu sezonda tehrikeli tabi rafet ile feridun ikisi birden katılsa sizlerden birisi elenmiş olyor

Ağaçkakan ya da Rafet diye bir tahminde bulunayım hadi
Bir trip de ben atıcam sana, neden etiketlerime bakmıyorsun.

Eskiden olduğu gibi çeyrekten önce 2 eleme olsaydı süpriz kişide elenebilirdi ama yinede 12.hafta bu sezonda tehrikeli tabi rafet ile feridun ikisi birden katılsa sizlerden birisi elenmiş olyor
Rafet Emre'den önce elenmesi lazım yoksa @Bully'nin göndermelerine maruz kalabiliriz senle ablacım.

Rafet Emre'den önce elenmesi lazım yoksa @Bully'nin göndermelerine maruz kalabiliriz senle ablacım.
Görmedim ki bebeğim, hangisinden bahsediyorsun

Orası öyle dilimden kurtulamazsınız, geçen hafta şutluyorduk az daha elimizden kaçtı

sanmıyorum cnm rafet şampiyon olsada @Bully emreyi seçtirdiğimizden dolayı bize duacı olmaya devam eder önemli olan heyecan duyucağın kşiyle yarışmak sonucta geçende dedğimiz gibi bu sezon tüm yaırşmacılara seçtikleri yakısıyor rafet turkuaza yakıstı

Orası öyle ama olsun yine de Rafet benden önce elenmeli