MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

karadenizde yazında yağıyor temmuzda tam sıcak olur ağustos ortasında soğumaya baslar eylülde kış soğu gelir yılda 1 ay tam anlamıyla yaz yasıyoruz vlla :A
Abi yazı özledim be tatil gelsin havuza gidelim denize gidelim plaja gidelim diskoya gidelim :F:F

Tutturdu çaylak yap çaylak yap ben de kıramadım. Artık bundan sonra hep çaylak olacak. :A

Kardeşim bunun yanısıra sivri sezonu da açılıyor bizim buralarda çok var maalesef. Ne illet bir mevsim. :T:

Bundan sonra hep iddialıyım canım umarım final puanı alırım. :A
banlanmadan kendi isteğiylemi çaylak oldu @Tolstoyevski :F

çaylak birini yarışmada tutamam bu yaırşmanında ulusal anlamda bir markası var erkine bu hafta güle güle :A :A :A @Bully @EFE UYSAL @Doğu

Bu kurukafa ne zaman çaylak oldu ayoll şuan fark ettim yeminle 😱😱😱
@Tolstoyevski @mrt-06

Statü ve sınıf farkını 1 Mayıs gününe özel 1 haftalığına protesto etmek amaçlı çaylaklık talep ettim, aslında daha geçmişe dayanıyordu ama 1 Mayısa denk gelmesi daha uygun oldu. :A

Statü ve sınıf farkını 1 Mayıs gününe özel 1 haftalığına protesto etmek amaçlı çaylaklık talep ettim, aslında daha geçmişe dayanıyordu ama 1 Mayısa denk gelmesi daha uygun oldu. :A
Bunun için mi istedin ne gerek vardı bunun yerine @Doğu'ya bir şiir yazdırırdık sonuçta çaylaklık rütbesinde @pompy ile birlikte en kıdemli arkadaşımız. :A

Sen manyakmısın ayoll :F :F :F
Kahkaha attım abla ilahi. :F

Bunun için mi istedin ne gerek vardı bunun yerine @Doğu'ya bir şiir yazdırırdık sonuçta çaylaklık rütbesinde @pompy ile birlikte en kıdemli arkadaşımız. :A

Kahkaha attım abla ilahi. :F
Çaylak olmak iyidir farklıyız bir kere :A Mesela forumdaki ziyaretçiler görüp ''aa demek ki bu üye çok zararlı, istenmeyen hor görülen yerden yere vurulan itilip kakılan mazlum bir üye'' diyor :A Bu bile büyük bir onurdur :A

@Çiğdem- başkan yeni bir kanun getirdi Çaylakların yarışmacı olmamasına karar verdi kısaca nedeni ise kaliteyi düşürdükleri :A:A
Bu yarışmada onurlu bir çaylak olarak şahsım jüri iken @Tolstoyevski niye yarışmacı olamıyor eeeeyyyy @Çiğdem- :A
İsabet olur zaten şarkısında da iş yok :A Finaldeki olası rakiplerimden birinden böylece kurtulmuş oldum ne güzel :A
hahah aaa iki çaylak juri oalrak takılın işte ayoll yarışmacı olmak ayrı sürekli sahnede oluyorsun dünyanın bir çok ülkesi izliyor yaırşmacılar sahne performanslarında yanı çaylak bir yaırşmacımız oldunu görürseler avrupadan yayını keserler :A :A :A

erkin çeyrekten önce elenirse bu kuru kafa bu yazılarımı gösterir durur ömür boyu :F

@Tolstoyevski @mrt-06 @MasacRE-

Çaylak olmak iyidir farklıyız bir kere :A Mesela forumdaki ziyaretçiler görüp ''aa demek ki bu üye çok zararlı, istenmeyen hor görülen yerden yere vurulan itilip kakılan mazlum bir üye'' diyor :A Bu bile büyük bir onurdur :A
Hiç bu açıdan bakmamıştım, Allah bilir beni gören ne sanıyordur. :A

hahah aaa iki çaylak juri oalrak takılın işte ayoll yarışmacı olmak ayrı sürekli sahnede oluyorsun dünyanın bir çok ülkesi izliyor yaırşmacılar sahne performanslarında yanı çaylak bir yaırşmacımız oldunu görürseler avrupadan yayını keserler :A :A :A

erkin çeyrekten önce elenirse bu kuru kafa bu yazılarımı gösterir durur ömür boyu :F

IMG_20170501_025110.jpg

"Deli kadın, hiç sen beni anlamadın
Sopa mopa kar etmiyor taş kafana" :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961