Abi yazı özledim be tatil gelsin havuza gidelim denize gidelim plaja gidelim diskoya gidelimkaradenizde yazında yağıyor temmuzda tam sıcak olur ağustos ortasında soğumaya baslar eylülde kış soğu gelir yılda 1 ay tam anlamıyla yaz yasıyoruz vlla
Abi yazı özledim be tatil gelsin havuza gidelim denize gidelim plaja gidelim diskoya gidelimkaradenizde yazında yağıyor temmuzda tam sıcak olur ağustos ortasında soğumaya baslar eylülde kış soğu gelir yılda 1 ay tam anlamıyla yaz yasıyoruz vlla
banlanmadan kendi isteğiylemi çaylak oldu @TolstoyevskiTutturdu çaylak yap çaylak yap ben de kıramadım. Artık bundan sonra hep çaylak olacak.
Kardeşim bunun yanısıra sivri sezonu da açılıyor bizim buralarda çok var maalesef. Ne illet bir mevsim.
Bundan sonra hep iddialıyım canım umarım final puanı alırım.
Sen manyakmısın ayollStatü ve sınıf farkını 1 Mayıs gününe özel 1 haftalığına protesto etmek amaçlı çaylaklık talep ettim, aslında daha geçmişe dayanıyordu ama 1 Mayısa denk gelmesi daha uygun oldu.
Bunun için mi istedin ne gerek vardı bunun yerine @Doğu'ya bir şiir yazdırırdık sonuçta çaylaklık rütbesinde @pompy ile birlikte en kıdemli arkadaşımız.Statü ve sınıf farkını 1 Mayıs gününe özel 1 haftalığına protesto etmek amaçlı çaylaklık talep ettim, aslında daha geçmişe dayanıyordu ama 1 Mayısa denk gelmesi daha uygun oldu.
Kahkaha attım abla ilahi.Sen manyakmısın ayoll
Kuru kafa profiline emektar da yazdıralım onuda istersin senStatü ve sınıf farkını 1 Mayıs gününe özel 1 haftalığına protesto etmek amaçlı çaylaklık talep ettim, aslında daha geçmişe dayanıyordu ama 1 Mayısa denk gelmesi daha uygun oldu.
Erkeklere Çiğdem ismi koymuyorlar malesef.Sen manyakmısın ayoll
İsabet olur zaten şarkısında da iş yok Finaldeki olası rakiplerimden birinden böylece kurtulmuş oldum ne güzelbanlanmadan kendi isteğiylemi çaylak oldu @Tolstoyevski
çaylak birini yarışmada tutamam bu yaırşmanında ulusal anlamda bir markası var erkine bu hafta güle güle @Bully @EFE UYSAL @Doğu
Bu yarışmada onurlu bir çaylak olarak şahsım jüri iken @Tolstoyevski niye yarışmacı olamıyor eeeeyyyy @Çiğdem-banlanmadan kendi isteğiylemi çaylak oldu @Tolstoyevski
çaylak birini yarışmada tutamam bu yaırşmanında ulusal anlamda bir markası var erkine bu hafta güle güle @Bully @EFE UYSAL @Doğu
@Çiğdem- başkan yeni bir kanun getirdi Çaylakların yarışmacı olmamasına karar verdi kısaca nedeni ise kaliteyi düşürdükleriBu yarışmada onurlu bir çaylak olarak şahsım jüri iken @Tolstoyevski niye yarışmacı olamıyor eeeeyyyy @Çiğdem-
Çaylak olmak iyidir farklıyız bir kere Mesela forumdaki ziyaretçiler görüp ''aa demek ki bu üye çok zararlı, istenmeyen hor görülen yerden yere vurulan itilip kakılan mazlum bir üye'' diyor Bu bile büyük bir onurdur
Bu mesajı gören herkesin eminim ki aklına bu başyapıt gelmiştir. @Bully @Çiğdem- @Doğu @Tolstoyevski @EFE UYSALAllah o avatarındaki herifin belasını versin ne diyeyim
@Çiğdem- başkan yeni bir kanun getirdi Çaylakların yarışmacı olmamasına karar verdi kısaca nedeni ise kaliteyi düşürdükleri
Bu yarışmada onurlu bir çaylak olarak şahsım jüri iken @Tolstoyevski niye yarışmacı olamıyor eeeeyyyy @Çiğdem-
hahah aaa iki çaylak juri oalrak takılın işte ayoll yarışmacı olmak ayrı sürekli sahnede oluyorsun dünyanın bir çok ülkesi izliyor yaırşmacılar sahne performanslarında yanı çaylak bir yaırşmacımız oldunu görürseler avrupadan yayını keserlerİsabet olur zaten şarkısında da iş yok Finaldeki olası rakiplerimden birinden böylece kurtulmuş oldum ne güzel
Hiç bu açıdan bakmamıştım, Allah bilir beni gören ne sanıyordur.Çaylak olmak iyidir farklıyız bir kere Mesela forumdaki ziyaretçiler görüp ''aa demek ki bu üye çok zararlı, istenmeyen hor görülen yerden yere vurulan itilip kakılan mazlum bir üye'' diyor Bu bile büyük bir onurdur
hahah aaa iki çaylak juri oalrak takılın işte ayoll yarışmacı olmak ayrı sürekli sahnede oluyorsun dünyanın bir çok ülkesi izliyor yaırşmacılar sahne performanslarında yanı çaylak bir yaırşmacımız oldunu görürseler avrupadan yayını keserler
erkin çeyrekten önce elenirse bu kuru kafa bu yazılarımı gösterir durur ömür boyu
@Tolstoyevski @mrt-06 @MasacRE-
nasıl görücek cnm forumun hak yiyen ağası olarak görüyorlardırHiç bu açıdan bakmamıştım, Allah bilir beni gören ne sanıyordur.
Hemen söyleyeyim Buyur;Hiç bu açıdan bakmamıştım, Allah bilir beni gören ne sanıyordur.
En azından atım varmış. .ssnasıl görücek cnm forumun hak yiyen ağası olarak görüyorlardır
Yok artık bu kadar da değilim.Hemen söyleyeyim Buyur;
"Deli kadın, hiç sen beni anlamadınhahah aaa iki çaylak juri oalrak takılın işte ayoll yarışmacı olmak ayrı sürekli sahnede oluyorsun dünyanın bir çok ülkesi izliyor yaırşmacılar sahne performanslarında yanı çaylak bir yaırşmacımız oldunu görürseler avrupadan yayını keserler
erkin çeyrekten önce elenirse bu kuru kafa bu yazılarımı gösterir durur ömür boyu
@Tolstoyevski @mrt-06 @MasacRE-