MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

En azından atım varmış. .ss

Yok artık bu kadar da değilim. :F

Herkese iyi geceler uyumam gerekiyor. :A
hhahah gerçekten @Doğu diyince benimde ziaretççi olsam doğuyu gariban bir ırgat senide onu zincire vurmus kötü bir yeşilçam karakteri gibi algılayablirdim atacan :F

iyi geceler cicili bicili rüyalar cnm :A

hhahah gerçekten @Doğu diyince benimde ziaretççi olsam doğuyu gariban bir ırgat senide onu zincire vurmus kötü bir yeşilçam karakteri gibi algılayablirdim atacan :F

iyi geceler cicili bicili rüyalar cnm :A
Zaten gariban ve mazlumların forumdaki temsilcisiyim çok da yanlış düşünmezdin ziyaretçi olsan :A

Ben de yatıyorum yarın emekçi arkadaşlarımla Tandoğan'da eyleme gideceğim :A :A Buradan bütün jüri kardeşlerimin işçi ve emekçi bayramını kutlarım :A Sonuçta binbir zorluklarla oy gönderiyoruz sunucunun her türlü mobbing ve şiddet tehditlerine rağmen varolma mücadelemizi sürdürüyoruz :A

Ve beklenen an geldi...

Bu haftaki şarkımız Mirkelam'ın literatüre koşan adam olarak geçmesini sağlayan ve 90'ların en önemli müzik olaylarından biri olan, tüm zamanların en iyi Türkçe pop şarkılarından biri olan: "Her Gece"

İskender Paydaş'ın davulda eşlik edip aranjörlüğünü yaptığını efsane şarkıda, Tarkan da vokalist olarak yer almakta. Keyifli dinlemeler. :)

@Çiğdem- @sokak sanati @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @MasacRE- @Billy Kane

0.59 - 2.29

@destere @Bully @Harunnn60 @MEnes @cookies @Dosi @ozmoturk @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @tolgab @Çiğdem- @sokak sanati @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @MasacRE- @Billy Kane

Ve beklenen an geldi...

Bu haftaki şarkımız Mirkelam'ın literatüre koşan adam olarak geçmesini sağlayan ve 90'ların en önemli müzik olaylarından biri olan, tüm zamanların en iyi Türkçe pop şarkılarından biri olan: "Her Gece"

İskender Paydaş'ın davulda eşlik edip aranjörlüğünü yaptığını efsane şarkıda, Tarkan da vokalist olarak yer almakta. Keyifli dinlemeler. :)

0.59 - 2.29

@destere @Bully @Harunnn60 @MEnes @cookies @Dosi @ozmoturk @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @tolgab @Çiğdem- @sokak sanati @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @MasacRE- @Billy Kane

ahh keşke zayıf şarkıcılar varken @MasacRE gibi sende biraz strateji yapsaydın istanbulda gibi bir iki şarkıyı o aralar kullansaydın çeyreğe kalabilirdin :A

@turkuazz sadece sen kaldın şarkını gönderde oylama başlasın ayoll :F

ahh keşke zayıf şarkıcılar varken @MasacRE gibi sende biraz strateji yapsaydın istanbulda gibi bir iki şarkıyı o aralar kullansaydın çeyreğe kalabilirdin :A

@turkuazz sadece sen kaldın şarkını gönderde oylama başlasın ayoll :F
Biraz umut görseydim daha uzun vadeli plan yapardım ama ilk hatamda eleneceğim için iyi şarkıları kullanmak istedim. Tavla'yı, Unutulmaz'ı, Her Gece'yi kullanmadan elensem çok üzülürdüm.

Tabii bu haftadan sonrası için de iyi şarkılarımız var inşallah en azından birkaç hafta daha aranızdayım. :D

Biraz umut görseydim daha uzun vadeli plan yapardım ama ilk hatamda eleneceğim için iyi şarkıları kullanmak istedim. Tavla'yı, Unutulmaz'ı, Her Gece'yi kullanmadan elensem çok üzülürdüm.

Tabii bu haftadan sonrası için de iyi şarkılarımız var inşallah en azından birkaç hafta daha aranızdayım. :D
11 ve 12 için iki şarkın varsa en azından 13.hafta çeyreği görebilirsin ama şuan kokoreç dışında başka hiti kaldımı aklıma gelmiyor ayoll kalmadıysada 12.haftada tekmeyi yersin
:A :A :A

Kuru kafanın disini ben yine like ile dengeledim @Bully ama bu sefer çocuk çokta haksız değildi bu nasıl bir video başlangıcıdır tövbe tövbe :A :A :A @destere @Tolstoyevski
Aman o içi geçmiş kuru kafa ne anlar :A

Videomuzun başlangıcını @destere'nin isteği doğrultusunda ayarladık :A 2003 yılıydı sanırım, ah eski, sansürün olmadığı güzel zamanlar işte, özlüyoruz valla :A

Kuru kafanın disini ben yine like ile dengeledim @Bully ama bu sefer çocuk çokta haksız değildi bu nasıl bir video başlangıcıdır tövbe tövbe :A :A :A @destere @Tolstoyevski

0.39-0.42 gerçekten çok fazla sıcak olmuş, ortalamanın üstünde verirsem o sahnenin hatrına olur, elemanın parlak tipine gıcığız zira hatuna dua etsin. :A

Aman o içi geçmiş kuru kafa ne anlar :A

Videomuzun başlangıcını @destere'nin isteği doğrultusunda ayarladık :A 2003 yılıydı sanırım, ah eski, sansürün olmadığı güzel zamanlar işte, özlüyoruz valla :A
0.39-0.42 gerçekten çok fazla sıcak olmuş, ortalamanın üstünde verirsem o sahnenin hatrına olur, elemanın parlak tipine gıcığız zira hatuna dua etsin. :A
aaa yarışmamıza rtük kilit vurmaz inş 10.hafta sonunda :A :A :A

haftalar geçtikçe heyecan artıyor bu hafta dahada heyecanlı olucak zayıf halkada kalmadı rafeti bekliyoruz oylama için öldümü kaldımı haber alınamıyor :F

haftalar geçtikçe heyecan artıyor bu hafta dahada heyecanlı olucak zayıf halkada kalmadı rafeti bekliyoruz oylama için öldümü kaldımı haber alınamıyor :F
Vurmaz merak etme :A

İnşallah zamanında gelemez de yer -5'i :A

Zeki, Ferhat, belki Emre ve Erkin Koray'ın son 5'e kalması sürpriz olmaz, şimdilik iddialı gözüküyorlar. Son 5'e girecek diğer isim sürpriz olabilir, Rafet ya da Mirkelam gibi gözüküyor. Ama Dalkılıç da sürpriz yapabilir, gerçi çok şükür ki pop müzik sevilmiyor. :A Feridun ise geçen haftaki şarkıya rağmen elenmekten zor kurtulduğu için ilk 5 şansını en düşük sanatçı olarak görüyorum.

senin bahsettiğin serdar şarkısı bumu cnm gerçi burda tarih 23 mayıs diyor sen 2 gün içinde demiştin bu ayrıdan çıkıcak ozaman ahh keşke şu sinana hiç bulaşmasaydı serdar :A :A :A

Samsun Demir‏Onaylanmış hesap @SamsunDemir 21 sa.21 saat önce
Daha fazla
Sinan Akçıl'ın yeni albümü 23 Mayıs'ta... Çıkış şarkısı Serdar Ortaç ile...

Yok benim bahsettiğim buydu, şarkı yarın çıkıyor :A

Ama Sinan'la olan düeti de biliyorum, o da güzel olur bence :A

Bu hafta Rafet bir zamanların hit şarkısı Aşk-ı Virane diyor.
@turkuazz giremediği için ben paylaşıyorum. Bu şarkıyıda ben listesine eklemesini istemistim. Puanlari verirken benide düşünün :A Hiç yarışmacı olmamiştim ve bu hafta yarisiyormusum gibi heyecana ortak olacagim :Z
@destere @EFE UYSAL @mrt-06 @Bully @MasacRE- @Doğu @Maskeli Fedai @vadikızı @denizz19 @OzaN @Billy Kane @ozmoturk @dreamy @berkann @Tolstoyevski @mesmeso61 @batuhankaralar @Harunnn60 @sokak sanati @tolgab

Bu hafta Rafet bir zamanların hit şarkısı Aşk-ı Virane diyor.
@turkuazz giremediği için ben paylaşıyorum. Bu şarkıyıda ben listesine eklemesini istemistim. Puanlari verirken benide düşünün :A Hiç yarışmacı olmamiştim ve bu hafta yarisiyormusum gibi heyecana ortak olacagim :Z
@destere @EFE UYSAL @mrt-06 @Bully @MasacRE- @Doğu @Maskeli Fedai @vadikızı @denizz19 @OzaN @Billy Kane @ozmoturk @dreamy @berkann @Tolstoyevski @mesmeso61 @batuhankaralar @Harunnn60 @sokak sanati @tolgab

Rafetli video varken niye Yusuf Güneyli şekilde tanıtıyorsun ki - puanları kaptı şu an :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961