MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

Görmedim ki bebeğim, hangisinden bahsediyorsun :(

Orası öyle dilimden kurtulamazsınız, geçen hafta şutluyorduk az daha elimizden kaçtı :A
Burdandı galiba neyse önemli değildi. :F Bu hafta hepimizi sıcaktan yaktın zaten. :A

Kısmet değilmiş ne yapalım. :A

sanmıyorum cnm rafet şampiyon olsada @Bully emreyi seçtirdiğimizden dolayı bize duacı olmaya devam eder önemli olan heyecan duyucağın kşiyle yarışmak sonucta geçende dedğimiz gibi bu sezon tüm yaırşmacılara seçtikleri yakısıyor rafet turkuaza yakıstı :A
Sonuçta Kaanım artık müzik adamı olmuş birisi bu yarışmada zaten zirvede gözü yoktur herhalde. :A

SEN feridunu yedirme ayoll herifin :A

Burdandı galiba neyse önemli değildi. :F Bu hafta hepimizi sıcaktan yaktın zaten. :A

Sonuçta Kaanım artık müzik adamı olmuş birisi bu yarışmada zaten zirvede gözü yoktur herhalde. :A
@Bully bu sezona eğlenmek için girdi zaten ama çocuğu zorla şampiyon yaptırıcaklar yine ayoll :A :A :A @EFE UYSAL

Güldürdün atıp kaçtım, dahil olamadım maalesef muhabbetinize :( Ankara daha tam ısınmadı şarkım iyi gelecektir kardeşim sana ve @Doğu'ya :A

SEN feridunu yedirme ayoll herifin :A

@Bully bu sezona eğlenmek için girdi zaten ama çocuğu zorla şampiyon yaptırıcaklar yine ayoll :A :A :A @EFE UYSAL
Ağzından bal damlıyor kız inşallah :A

@EFE UYSAL'a da turkuazz'ı koruma girişiminden dolayı hafif kınama cezası veriyorum :A

Güldürdün atıp kaçtım, dahil olamadım maalesef muhabbetinize :( Ankara daha tam ısınmadı şarkım iyi gelecektir kardeşim sana ve @Doğu'ya :A

@EFE UYSAL'a da turkuazz'ı koruma girişiminden dolayı hafif kınama cezası veriyorum :A
BU @EFE UYSAL çok değişk olmaya basladı güvenme @destere ile plan kurup seni eleyeblirler :A :A :A

son 2 haftadır can çekişiyor zaten ayoll şansına aşık veysel ile mehmet erdem zyıf halka olmalarıydı çeyreğede dedğiniz gbi feridun 5.olarak girmesi daha büyük ihtimal :A
@mrt-06
Ya ama belli de olmaz fotboll gibi bu yarışma belki de sürpriz at Rafet olacak. :F

Kaanım ben sıcak hava sevmiyorum kış insanıyım ama şarkın güzel yani merak etme iyi veririm. :A

Ya ama belli de olmaz fotboll gibi bu yarışma belki de sürpriz at Rafet olacak. :F

Kaanım ben sıcak hava sevmiyorum kış insanıyım ama şarkın güzel yani kerak etme iyi veririm. :A
Hhahah aa tabi cnm survivor burası herşey olur 1 hafta hata yapanı hemen şutluyorlar :A

Kaanım ben sıcak hava sevmiyorum kış insanıyım ama şarkın güzel yani merak etme iyi veririm. :A
Bana da böyle ne soğuk olacak ne de sıcak :A 1-2 aya Ankara çekilmez bir hal almaya başlar. ss

Zeki amcamız da iyi yine, yakalamışın bir bilindik şarkı, hiç elenme stresi de olmaz sende :A

Aman gelmesin de zaten :A Ben de @Tolstoyevski gibi kış insanıyım. :A Bizim ev ahalisi bana öyle bir oda vermiş ki evin en sıcak odası. Beni yavaş yavaş ölüme terk ettiklerini ve maddi külfetimden kurtulmak için sıcaktan tahtalı köyü boylamamı istediklerini düşünmeye başladım :A Yaz, kardeşim sevilmiyorsun lütfen gelme :A

Aman gelmesin de zaten :A Ben de @Tolstoyevski gibi kış insanıyım. :A Bizim ev ahalisi bana öyle bir oda vermiş ki evin en sıcak odası. Beni yavaş yavaş ölüme terk ettiklerini ve maddi külfetimden kurtulmak için sıcaktan tahtalı köyü boylamamı istediklerini düşünmeye başladım :A Yaz, kardeşim sevilmiyorsun lütfen gelme :A
karadenizde yazında yağıyor temmuzda tam sıcak olur ağustos ortasında soğumaya baslar eylülde kış soğu gelir yılda 1 ay tam anlamıyla yaz yasıyoruz vlla :A

Bu kurukafa ne zaman çaylak oldu ayoll şuan fark ettim yeminle 😱😱😱
@Tolstoyevski @mrt-06
Tutturdu çaylak yap çaylak yap ben de kıramadım. Artık bundan sonra hep çaylak olacak. :A

Bana da böyle ne soğuk olacak ne de sıcak :A 1-2 aya Ankara çekilmez bir hal almaya başlar. ss

Zeki amcamız da iyi yine, yakalamışın bir bilindik şarkı, hiç elenme stresi de olmaz sende :A
Kardeşim bunun yanısıra sivri sezonu da açılıyor bizim buralarda çok var maalesef. Ne illet bir mevsim. :T:

Bundan sonra hep iddialıyım canım umarım final puanı alırım. :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961