Burdandı galiba neyse önemli değildi. Bu hafta hepimizi sıcaktan yaktın zaten.Görmedim ki bebeğim, hangisinden bahsediyorsun
Orası öyle dilimden kurtulamazsınız, geçen hafta şutluyorduk az daha elimizden kaçtı
Sonuçta Kaanım artık müzik adamı olmuş birisi bu yarışmada zaten zirvede gözü yoktur herhalde.sanmıyorum cnm rafet şampiyon olsada @Bully emreyi seçtirdiğimizden dolayı bize duacı olmaya devam eder önemli olan heyecan duyucağın kşiyle yarışmak sonucta geçende dedğimiz gibi bu sezon tüm yaırşmacılara seçtikleri yakısıyor rafet turkuaza yakıstı
son 2 haftadır can çekişiyor zaten ayoll şansına aşık veysel ile mehmet erdem zyıf halka olmalarıydı çeyreğede dedğiniz gbi feridun 5.olarak girmesi daha büyük ihtimalOrası öyle ama olsun yine de Rafet benden önce elenmeli
SEN feridunu yedirme ayoll herifin
@Bully bu sezona eğlenmek için girdi zaten ama çocuğu zorla şampiyon yaptırıcaklar yine ayoll @EFE UYSALBurdandı galiba neyse önemli değildi. Bu hafta hepimizi sıcaktan yaktın zaten.
Kısmet değilmiş ne yapalım.
Sonuçta Kaanım artık müzik adamı olmuş birisi bu yarışmada zaten zirvede gözü yoktur herhalde.
Güldürdün atıp kaçtım, dahil olamadım maalesef muhabbetinize Ankara daha tam ısınmadı şarkım iyi gelecektir kardeşim sana ve @Doğu'yaBurdandı galiba neyse önemli değildi. Bu hafta hepimizi sıcaktan yaktın zaten.
Kısmet değilmiş ne yapalım.
Sonuçta Kaanım artık müzik adamı olmuş birisi bu yarışmada zaten zirvede gözü yoktur herhalde.
Ağzından bal damlıyor kız inşallahSEN feridunu yedirme ayoll herifin
@Bully bu sezona eğlenmek için girdi zaten ama çocuğu zorla şampiyon yaptırıcaklar yine ayoll @EFE UYSAL
BU @EFE UYSAL çok değişk olmaya basladı güvenme @destere ile plan kurup seni eleyeblirlerGüldürdün atıp kaçtım, dahil olamadım maalesef muhabbetinize Ankara daha tam ısınmadı şarkım iyi gelecektir kardeşim sana ve @Doğu'ya
Ağzından bal damlıyor kız inşallah
@EFE UYSAL'a da turkuazz'ı koruma girişiminden dolayı hafif kınama cezası veriyorum
Ya ama belli de olmaz fotboll gibi bu yarışma belki de sürpriz at Rafet olacak.son 2 haftadır can çekişiyor zaten ayoll şansına aşık veysel ile mehmet erdem zyıf halka olmalarıydı çeyreğede dedğiniz gbi feridun 5.olarak girmesi daha büyük ihtimal
@mrt-06
Kaanım ben sıcak hava sevmiyorum kış insanıyım ama şarkın güzel yani merak etme iyi veririm.Güldürdün atıp kaçtım, dahil olamadım maalesef muhabbetinize Ankara daha tam ısınmadı şarkım iyi gelecektir kardeşim sana ve @Doğu'ya
@EFE UYSAL'a da turkuazz'ı koruma girişiminden dolayı hafif kınama cezası veriyorum
Trolldür falan ama abisini satmaz o dimi @EFE UYSALBU @EFE UYSAL çok değişk olmaya basladı güvenme @destere ile plan kurup seni eleyeblirler
Hhahah aa tabi cnm survivor burası herşey olur 1 hafta hata yapanı hemen şutluyorlarYa ama belli de olmaz fotboll gibi bu yarışma belki de sürpriz at Rafet olacak.
Kaanım ben sıcak hava sevmiyorum kış insanıyım ama şarkın güzel yani kerak etme iyi veririm.
Feridunun Allah Belasını VersinSEN feridunu yedirme ayoll herifin
@Bully bu sezona eğlenmek için girdi zaten ama çocuğu zorla şampiyon yaptırıcaklar yine ayoll @EFE UYSAL
Feridunun Allah Belasını Versin
Büyük iftira abimizii yarı yolda bıraktığımızı kim görmüşTrolldür falan ama abisini satmaz o dimi @EFE UYSAL
Bu kurukafa ne zaman çaylak oldu ayoll şuan fark ettim yeminle 😱😱😱Trolldür falan ama abisini satmaz o dimi @EFE UYSAL
Bana da böyle ne soğuk olacak ne de sıcak 1-2 aya Ankara çekilmez bir hal almaya başlar. ssYa ama belli de olmaz fotboll gibi bu yarışma belki de sürpriz at Rafet olacak.
Kaanım ben sıcak hava sevmiyorum kış insanıyım ama şarkın güzel yani merak etme iyi veririm.
Aman gelmesin de zaten Ben de @Tolstoyevski gibi kış insanıyım. Bizim ev ahalisi bana öyle bir oda vermiş ki evin en sıcak odası. Beni yavaş yavaş ölüme terk ettiklerini ve maddi külfetimden kurtulmak için sıcaktan tahtalı köyü boylamamı istediklerini düşünmeye başladım Yaz, kardeşim sevilmiyorsun lütfen gelmeGüldürdün atıp kaçtım, dahil olamadım maalesef muhabbetinize Ankara daha tam ısınmadı şarkım iyi gelecektir kardeşim sana ve @Doğu'ya
Erkin üstadım mükemmel gelmiş bu hafta üst sıraları zorlayacaksın emin ol kuru kafaSana hitap eden bir tarzla geleyim dedim, başyapıtlardan birini seçtim, nasıl buldun hafta üstadı eğer dinlediysen?
karadenizde yazında yağıyor temmuzda tam sıcak olur ağustos ortasında soğumaya baslar eylülde kış soğu gelir yılda 1 ay tam anlamıyla yaz yasıyoruz vllaAman gelmesin de zaten Ben de @Tolstoyevski gibi kış insanıyım. Bizim ev ahalisi bana öyle bir oda vermiş ki evin en sıcak odası. Beni yavaş yavaş ölüme terk ettiklerini ve maddi külfetimden kurtulmak için sıcaktan tahtalı köyü boylamamı istediklerini düşünmeye başladım Yaz, kardeşim sevilmiyorsun lütfen gelme
Tutturdu çaylak yap çaylak yap ben de kıramadım. Artık bundan sonra hep çaylak olacak.
Kardeşim bunun yanısıra sivri sezonu da açılıyor bizim buralarda çok var maalesef. Ne illet bir mevsim.Bana da böyle ne soğuk olacak ne de sıcak 1-2 aya Ankara çekilmez bir hal almaya başlar. ss
Zeki amcamız da iyi yine, yakalamışın bir bilindik şarkı, hiç elenme stresi de olmaz sende
Allah o avatarındaki herifin belasını versin ne diyeyim