MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

hahah 2 bile alsa sizden 4 puan almıs oluyor işte :A :A :A

flasha devam cnm şurda 18 e 1 bölüm kaldı bende 19.bölüm yorumu yaptım şu 19 a geçsende bir analiz yapmamuız gerekicez :A
Çabalarını takdir ediyorum ama elenmektem kurtulamayarak bunu da oda biliyor :A:A

Bu güzel iltifatınla bu hafta da düşük verirsen sinirlenmeyeceğim. :bhr:

Aynen ben de sürekli yeni diziye başlıyorum sonra birikiyor. :F
Yalnız güzel taktikmiş düşük puanı yapıştırmadan önce o kişiyi telkinlerle, iltifatlarla sıvayıp linç dozunu bir nebze de olsa düşürebiliriz :A Yaz bunu asimetrik sıva yaparken işimize yarayabilir @destere :A

4 de gözüme yüksek geldi şimdi, biz bunu bir düşünüp değerlendirelim en iyisi @EFE UYSAL kardeşimle :A
4 de gözüme yüksek geldi şimdi, biz bunu bir düşünüp değerlendirelim en iyisi @EFE UYSAL kardeşimle :A
Çabalarını takdir ediyorum ama elenmektem kurtulamayarak bunu da oda biliyor :A:A
hhahaha @MasacRE- yi iyi anlamda algı yaptık sanırım yada iyi vericekken kötüyemi düşünmeye basladılar batırmısta olabilirim bilmiyorum :A :A :A

Yalnız güzel taktikmiş düşük puanı yapıştırmadan önce o kişiyi telkinlerle, iltifatlarla sıvayıp linç dozunu bir nebze de olsa düşürebiliriz :A Yaz bunu asimetrik sıva yaparken işimize yarayabilir @destere :A
Fakat bu herkeste işlemeyebilir ben duygusal bir insanım bende çalıştı diyelim @Tolstoyevski'de işler mi sence. :A

Ağaçkakan ya da Rafet diye bir tahminde bulunayım hadi :A
O kadar emin olmayalım bence sonra şok sürprizlerle karşılaşıyoruz :A:A
Ağaçlı bir sanatçı vardı bence o girer. :A
Eskiden olduğu gibi çeyrekten önce 2 eleme olsaydı süpriz kişide elenebilirdi ama yinede 12.hafta bu sezonda tehrikeli tabi rafet ile feridun ikisi birden katılsa sizlerden birisi elenmiş olyor :A :A :A

Ağaçkakan ya da Rafet diye bir tahminde bulunayım hadi :A
Bir trip de ben atıcam sana, neden etiketlerime bakmıyorsun. :ppp:

Eskiden olduğu gibi çeyrekten önce 2 eleme olsaydı süpriz kişide elenebilirdi ama yinede 12.hafta bu sezonda tehrikeli tabi rafet ile feridun ikisi birden katılsa sizlerden birisi elenmiş olyor :A :A :A
Rafet Emre'den önce elenmesi lazım yoksa @Bully'nin göndermelerine maruz kalabiliriz senle ablacım. :A

Rafet Emre'den önce elenmesi lazım yoksa @Bully'nin göndermelerine maruz kalabiliriz senle ablacım. :A
Görmedim ki bebeğim, hangisinden bahsediyorsun :(

Orası öyle dilimden kurtulamazsınız, geçen hafta şutluyorduk az daha elimizden kaçtı :A

sanmıyorum cnm rafet şampiyon olsada @Bully emreyi seçtirdiğimizden dolayı bize duacı olmaya devam eder önemli olan heyecan duyucağın kşiyle yarışmak sonucta geçende dedğimiz gibi bu sezon tüm yaırşmacılara seçtikleri yakısıyor rafet turkuaza yakıstı :A

sanmıyorum cnm rafet şampiyon olsada @Bully emreyi seçtirdiğimizden dolayı bize duacı olmaya devam eder önemli olan heyecan duyucağın kşiyle yarışmak sonucta geçende dedğimiz gibi bu sezon tüm yaırşmacılara seçtikleri yakısıyor rafet turkuaza yakıstı :A
Orası öyle ama olsun yine de Rafet benden önce elenmeli :A