MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

Kraliçeme İngiliz Kraliyet ailesinden birilerini düşünüyoruz dur bakalım. :A
ne izletmişti sana bak merak ettim şimdi @mrt-06 da merak etmiştir:A
çok ilginç bir konusu var fantastik dizilerden:)
dünyada doğuran kadın sayısı azalıyor bir kaç tane kalıyor onlarıda kapan kapana :)
kraliyat ailesinden olmalı bencede @destere şansı azalıyor ozaman senin soyun neye dayanıyordu :A :A :A

Bol bol halvet vardır kesin. :A

Valla sizin önerdiğiniz diziler güzel çıkıyor genelde başta Çiko tabiiki şuan izlediğim dizilerin %75'i ona ait. PLL'yi sen mi önermiştin @destere mi hatırlamıyorum. (b)

çok ilginç bir konusu var fantastik dizilerden:)
dünyada doğuran kadın sayısı azalıyor bir kaç tane kalıyor onlarıda kapan kapana :)
Güzelmiş. :)

The Handmaiden

izletmiştim :) ama tam aile şeysiydi iki kız birbirlerini seviyorlar ne biçim seviyorlar hemde anlatılmaz yaşanır cinsten :)
böyle bir karmaşa vardı kimin şeysi kimin elinde karışmıştı :)
The-Handmaiden-3.jpg

Bol bol halvet vardır kesin. :A

Valla sizin önerdiğiniz diziler güzel çıkıyor genelde başta Çiko tabiiki şuan izlediğim dizilerin %75'i ona ait. PLL'yi sen mi önermiştin @destere mi hatırlamıyorum. (b)

Güzelmiş. :)
izlersin artık :)

bilmem sanırım soyum hürreme dayanıyor bir yerlerden :) soyumda çapkınmış en güzel yeri bulmuş yaslanacak :)
@destere de belki kraliyet ailesindendir Katar'da falan. :A
Özellikle aile dizisi dedi 1 bölüm bak diye bir kadın soyunmuş dolaşıyor 40 dakıka boyunca ayoll hangi diziydi unuttum ogünden sonra onun bulduğu dizilere tedbirliyim :A :A :A

Özellikle aile dizisi dedi 1 bölüm bak diye bir kadın soyunmuş dolaşıyor 40 dakıka boyunca ayoll hangi diziydi unuttum ogünden sonra onun bulduğu dizilere tedbirliyim :A :A :A
Haklı çıktım. :A

Bana da geçen bir dizi önermişti ilk bölümünü izledim dizinin başında adam çırılçıplak yürüyordu. :F Adı neydi dram olan. :A

@Doğu geçen hafta verdiğin kötü puanı unutmadım. Bir gün kardeşin foruma üye olur IP'ler çakışır seni kalıcı olarak banlarız falan mazallah. :A
Kardeş katli vaciptir gerekirse uykusunda boğarım ama yine düşük puan veririm ama sana kıyamam :A @Maskeli Fedai falan olsa neyse de :A

@MasacRE- Şarkını paylaş senin hayranların sabırsızlanıyor @Bully @sokak sanati @EFE UYSAL @destere @Doğu falan :A :A :A
Aynen nefesler tutuldu referandum sonucunu bekler gibi @MasacRE-'nin şarkısını bekliyorum :A Heyecan hat safhada :A Hatta @destere kalpten gidecekti de bi tuzlu ayran yaptım zar zor kendine geldi :A

Kardeş katli vaciptir gerekirse uykusunda boğarım ama yine düşük puan veririm ama sana kıyamam :A @Maskeli Fedai falan olsa neyse de :A

Aynen nefesler tutuldu referandum sonucunu bekler gibi @MasacRE-'nin şarkısını bekliyorum :A Heyecan hat safhada :A Hatta @destere kalpten gidecekti de bi tuzlu ayran yaptım zar zor kendine geldi :A
Yanına nilüferi almıs @Bully @EFE UYSAL @sokak sanati gibi antilerinden iyi puan kapmak için çocuk her şeyi deniyor :A :A :A

Bu güzel iltifatınla bu hafta da düşük verirsen sinirlenmeyeceğim. :bhr:

en iyisi harun gibi aslında ayoll bir twd birde deredevil iziyor sanırım ben 30 tane yılda yanı
.A :A :A
Aynen ben de sürekli yeni diziye başlıyorum sonra birikiyor. :F

Bu çabası takdire şayan tabii ama daha çok bekler :A
1, 2 puan belki yükseltir :A:A
hahah 2 bile alsa sizden 4 puan almıs oluyor işte :A :A :A

Bu güzel iltifatınla bu hafta da düşük verirsen sinirlenmeyeceğim. :bhr:

Aynen ben de sürekli yeni diziye başlıyorum sonra birikiyor. :F
flasha devam cnm şurda 18 e 1 bölüm kaldı bende 19.bölüm yorumu yaptım şu 19 a geçsende bir analiz yapmamuız gerekicez :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961