kız bunu demeyecektin şimdi @destere karadenizdeki, tüm sahillerde bikinili çiğdem ararramazanın erken olması avantaj olucak bikini diyeti yapmama gerek kalmıcak temmuz ayına formumu sağlamıs olarak girmiş olucam deniz sezonuna
kız bunu demeyecektin şimdi @destere karadenizdeki, tüm sahillerde bikinili çiğdem ararramazanın erken olması avantaj olucak bikini diyeti yapmama gerek kalmıcak temmuz ayına formumu sağlamıs olarak girmiş olucam deniz sezonuna
ayy bende bikinimi hazırladım ama giymeyi düşünmüyorum çok bunaltıyor denize tam cıbıl girmek daha iyiramazanın erken olması avantaj olucak bikini diyeti yapmama gerek kalmıcak temmuz ayına formumu sağlamıs olarak girmiş olucam deniz sezonuna
ayy bende bikinimi hazırladım ama giymeyi düşünmüyorum çok bunaltıyor denize tam cıbıl girmek daha iyi
Hhahah ayy yaparmı yapar bukız bunu demeyecektin şimdi @destere karadenizdeki, tüm sahillerde bikinili çiğdem arar
o anca türbüşona el atar işlete işlete türbüşonu işletmiş onda daha faydalı bir iş çıkacağını sanmıyorum@Bully işletme okuyor o el atsa olur mu?
Kanka bu şarkının seviyorum demiştim, yani zaten kötü vermem merak etme.5 vermiştim attın sırf iftira attığın İçin tam puanına talibim senin şarkın güzel bu hafta
Evlenince beyin izin verecek mi bakalım.ramazanın erken olması avantaj olucak bikini diyeti yapmama gerek kalmıcak temmuz ayına formumu sağlamıs olarak girmiş olucam deniz sezonuna
İyi güldüm valla haha şirirmek nedir ya. Allah da sizi güldürsün.
Nonun iş daha çok çetrefilli benim dediğim öyle değil hanı şu kullan at telefonları gibi şipşak iş
neyi şişiriyormus ayoll tam anlamadım benİyi güldüm valla haha şirirmek nedir ya. Allah da sizi güldürsün.
Evlenince beyin izin verecek mi bakalım. :aa
ayol sen daha uyu @destere bu işlemi 30-40 kadar parlak üzerinde yaptı yani gece rüyalarında yaptı başta @Çiğdem- in jensen oğlan olmak üzereİyi güldüm valla haha şirirmek nedir ya. Allah da sizi güldürsün.
yılda 1-2 defa giriyoruz zaten @destere gibi modern birisi olursa izin verir @xemrexxxİyi güldüm valla haha şirirmek nedir ya. Allah da sizi güldürsün.
Evlenince beyin izin verecek mi bakalım.
sıcak suda noluyor ki bu arada senin handmaidli diziyi izleyecektim tüm dizi sitelerinden kaldırmışlar.ssbak mesela bunu önce sıcak suya yatıracaksın
Üst mesajlara bak. Adamları alıp şişiriyorum dedi senin herif.N
neyi şişiriyormus ayoll tam anlamadım ben
Büyük başarı cidden bu halden şimdiki haline gelmesi bravo usta iyi şişirmişsin. @destere
istenmeyen tüyleri yok etmek için önce deriyi hazırlamak lazım )sıcak suda noluyor ki bu arada senin handmaidli diziyi izleyecektim tüm dizi sitelerinden kaldırmışlar.ss
the handmaiden tale sanırım dizinow da var oraya baktınmı ?sıcak suda noluyor ki bu arada senin handmaidli diziyi izleyecektim tüm dizi sitelerinden kaldırmışlar.ss
dur bi bakayımthe handmaiden tale sanırım dizinow da var oraya baktınmı ?
al sana tam adresdur bi bakayım
ben @xemrexxx in tuhaf yabancı dizilerine hiç bulaşmıyayım amanal sana tam adres
https://altyazilidizi.com/the-handmaids-tale-1-sezon-1-bolum/
@mrt-06 @Çiğdem- @MasacRE- sizde izleyin