MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

Zaten büyüklerine saygı küçüklerine sevgi dolu bir insansın elticim, ben pis düşünmüşüm yine. :)

Olur aslında yazın All Star ya da yazın Benim Albümüm olsun yeni sezonda yani Eylül'de All Star olsun. :A Sezen ile katılabilirim demi? :A
biliyordum zaten senin pis düşüncelerinin depreştiğini:) yoksa beni niye rencide edesin görümcek :)

@Doğu geçen hafta verdiğin kötü puanı unutmadım. Bir gün kardeşin foruma üye olur IP'ler çakışır seni kalıcı olarak banlarız falan mazallah. :A

Zaten büyüklerine saygı küçüklerine sevgi dolu bir insansın elticim, ben pis düşünmüşüm yine. :)

Olur aslında yazın All Star ya da yazın Benim Albümüm olsun yeni sezonda yani Eylül'de All Star olsun. :A Sezen ile katılabilirim demi? :A
Sezenin 2 ayrı albümü yarışmıştı gülümse çeyrekte elendi sen yürütememiştin @xemrexxx te seni yerler albümüyle şampiyon olmustu :A :A :A

Bu yeni albümlede istersen yine katılabiliyorsun evet :A

Sezenin 2 ayrı albümü yarışmıştı gülümse çeyrekte elendi sen yürütememiştin @xemrexxx te seni yerler albümüyle şampiyon olmustu :A :A :A

Bu yeni albümlede istersen yine katılabiliyorsun evet :A
Seçe seçe Seni Yerler'i mi seçmiştin. .ss @xemrexxx

çeyrek finalde cnm yani 13.haftada ben çeyreklerde 5 kişi tutuyorum daha hem 1kişi fazladan geliyor hemde çeyrekte 2 eleme daha heyecanlı oluyor :A
Keşke ikili eleme bu hafta olsaydı Bu Şarkı Benim'de erken yapmıştım ikili elemeleri. :A

Keşke ikili eleme bu hafta olsaydı Bu Şarkı Benim'de erken yapmıştım ikili elemeleri. :A
düşler bahçesi albümü sanırım sende juri olmustun o sezon cnm :A

all star olursa düşler bahçesini seçebilirsin çünkü @xemrexxx barış akarsuyu seçer :A

sende 5 kişi tutsaydın çeyreğe kalırdım :A

geçen sezon 3 tane 2 eleme yaptık 10 12 ve 13 ama bu hafta 1 tane yapıyoruz normal haftalarda yapabilirdim 10 yada 12 de ama yine çeyrekte 5 kişi olsun diye 13 e aldım cnm 4 kişi tek eleme çeyrek finalin heyecanını çok yansıtamıyor :A

sende 5 kişi tutsaydın çeyreğe kalırdım :A

geçen sezon 3 tane 2 eleme yaptık 10 12 ve 13 ama bu hafta 1 tane yapıyoruz normal haftalarda yapabilirdim 10 yada 12 de ama yine çeyrekte 5 kişi olsun diye 13 e aldım cnm 4 kişi tek eleme çeyrek finalin heyecanını çok yansıtamıyor :A
Şok bir eleme olmuştu o hafta iki reytingli isim veda etmişti. :F @denizz19

13'de çok çetin bir yarış olacak. :A