MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

@MasacRE- RACAPTA sadece nilüferli kısmı alalım :A :A :A
Fettah Can 11 (Çok iyiydi, zaten en hit parçalarından birisidir.)
Cem Karaca 10 (Barış Akarsu'dan dinlemeyi daha çok sevsem de efsane şarkı tabii, hakkını verdik.)
Sibel Can 9 (Güzel parça, tebrikler.)
Neşet Ertaş 8 (En sevdiğim türkülerinden birisidir.)
Ziynet Sali 7 (İyi şarkı.)
Deniz Seki 6 (Bana çocukluğumu anımsattı, hakkı daha fazlaydı ama hafta zorlu olmuş.)
Ariana Grande 5 (Fena değildi aslında ama haftanın zorlu olmasının kurbanı oldu.)
İrem Derici 4 (Başlarda sevsem de çabuk sıkıldım şarkıdan. Diğer haftalarda puanın yüksek olacaktır.)
Shakira 3 (Bildiğim şarkılarından aslında ama elimden bu kadarı geldi, üzgünüm.)
Nilüfer 2 (Daha kolay bir haftada kesinlikle bu kadar düşük oylamazdım.)
Candan Erçetin 1 (Haftanın hayal kırıklığı, umarım elenmezsin.)

Şarkıya verdiğim puanı buldum, bu hafta da 1 almaz kesinlikle benden :A

12 kişi arasında 7.olmuş bu arada :A @MasacRE-

Bu arada Nilüfer'in sesi daha iyi Feridun sap gibi durmuş yanında sadece.:A (Bu algı yeter Masacreye.:A)

Bu şarkı Aşkın Kanunu ile aynı albümde kraliçem. Benim Albümüm yaparsan bu albümle katılcam çok güzel şarkılar var. :A Onu kullanıcam 11'e düşünüyorum aslında son 5'de değişiklik düşünüyorum. :A

Harika atmışsın elticim. :A
Burda kazanamazsan benim albümümde şansını deneyeblirsin cnm :A

ordada önce all starmı yapsam yoksa normal sezonlamı devam etsek henüz karar vermedim cnm ms den çıksa çıksa 1 sezon çıkar daha çıkmaz ama benim albümümde birkaç sezon daha yaparız orada çeşitlilik daha çok aynı şarkıcıların her albümüyle katılabildiğimiz için birde 10 hafta biraz kısa sürüyor :A

Cem Karaca 10 (Barış Akarsu'dan dinlemeyi daha çok sevsem de efsane şarkı tabii, hakkını verdik.)
Deniz Seki 6 (Bana çocukluğumu anımsattı, hakkı daha fazlaydı ama hafta zorlu olmuş.)
Ariana Grande 5 (Fena değildi aslında ama haftanın zorlu olmasının kurbanı oldu.)
İrem Derici 4 (Başlarda sevsem de çabuk sıkıldım şarkıdan. Diğer haftalarda puanın yüksek olacaktır.)
Shakira 3 (Bildiğim şarkılarından aslında ama elimden bu kadarı geldi, üzgünüm.)

Ya sen nasıl bir zevksizsin arkadaş 2 puan nedir ya :A

ordaki değerlendirmelerle burdaki değerlendirme bir mi ? baksana ordaki ağır topları görmüyormusun ? neşet var cem karaca var , shakira var , irem derici var , candan erçetin var , ariana var (gözlerim yaşardı burda niye böyle bişey yok lanet olsun :) ) yani onların arasında bu şarkıya iki verdiysen burda en yüksek puanı vermen lazım :) gerçi ordada candanı sona atarak sıvamışsın ortalığı :)

ordaki değerlendirmelerle burdaki değerlendirme bir mi ? baksana ordaki ağır topları görmüyormusun ? neşet var cem karaca var , shakira var , irem derici var , candan erçetin var , ariana var (gözlerim yaşardı burda niye böyle bişey yok lanet olsun :) ) yani onların arasında bu şarkıya iki verdiysen burda en yüksek puanı vermen lazım :) gerçi ordada candanı sona atarak sıvamışsın ortalığı :)
Fettah Can'ı niye saymıyorsun, adam efsaneydi. :A Özledik @eskici'yi :(

Tam puanı verdiği kişi hakkında ne düşünüyorsun bunca usta arasında :A

Yorumu da gör ama demek ki kötü bulmamışım şarkıyı :A Bu hafta da en az 2 puanın garanti :A

Senin bir sıvacı arkadaş da çok düşük vermiş şarkıya ama isim vermim şimdi :A
aaa @destere nin yardımına yetişeyim yine nilüferin yanına erudın geldiği için düşük vermiştir şimdi ise ferudunun yanına nilüfer geldi diye yüksek vericektir sapık piskolojisi sanırım :A :A :A

sende öküzün altında camış arıyorsun görümcek :) ya işte kazayla atmışız bişeyler :) niye öyle yaptın niye öyle yaptın diye diye zeki amcadanda soğuttun bizi :)
Zaten büyüklerine saygı küçüklerine sevgi dolu bir insansın elticim, ben pis düşünmüşüm yine. :)

Burda kazanamazsan benim albümümde şansını deneyeblirsin cnm :A

ordada önce all starmı yapsam yoksa normal sezonlamı devam etsek henüz karar vermedim cnm ms den çıksa çıksa 1 sezon çıkar daha çıkmaz ama benim albümümde birkaç sezon daha yaparız orada çeşitlilik daha çok aynı şarkıcıların her albümüyle katılabildiğimiz için birde 10 hafta biraz kısa sürüyor :A
Olur aslında yazın All Star ya da yazın Benim Albümüm olsun yeni sezonda yani Eylül'de All Star olsun. :A Sezen ile katılabilirim demi? :A

işte böyle birinden kaliteli şarkı ve şarkıcı bekliyoruz :)) yani bizimkiside tamamen saçma bir beklenti :) sen git onca muhteşem isim arasında fettaha tam puan ver aslında @Bully iyiki paylaştı bu puan durumun u eskiden beri ne kadar berbat seçimler yaptığını bize göstermiş oldu :)

aaa @destere nin yardımına yetişeyim yine nilüferin yanına erudın geldiği için düşük vermiştir şimdi ise ferudunun yanına nilüfer geldi diye yüksek vericektir sapık piskolojisi sanırım :A :A :A
zaten aynısını düşünüyorum ordaki kaliteyi arttıran unsur nilüfer düşüren ise ağaçkakan :)

işte böyle birinden kaliteli şarkı ve şarkıcı bekliyoruz :)) yani bizimkiside tamamen saçma bir beklenti :) sen git onca muhteşem isim arasında fettaha tam puan ver aslında @Bully iyiki paylaştı bu puan durumun u eskiden beri ne kadar berbat seçimler yaptığını bize göstermiş oldu :)
Gökhan Türkmen oley, Gökhan Türkmen oley :A