MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

Emrenin çıplak göbeğine @destere den neden umutluydunkı sen gerçekten @Bully aa birşeymi bilmediğim birşeymi var yoksa:A :A :A
Ben kızdan dolayı dedim, yoksa @destere'nin parlakçı olduğunu ima edecek değilim :A

Sever o böyle klipleri, yarışmanın en renkli yarışmacısı Emre kesinlikle, sürekli değişik bir tarzla geliyoruz :A

Ben kızdan dolayı dedim, yoksa @destere'nin parlakçı olduğunu ima edecek değilim :A

Sever o böyle klipleri, yarışmanın en renkli yarışmacısı Emre kesinlikle, sürekli değişik bir tarzla geliyoruz :A
aaa bak o konuda haklısın renk olarak sezonun en renkli ismi tabikide emre altuğ :A

@MasacRE- de renk katıyor sen hernekadar gıcık olsanda :A feridunla baya iyi bir yol izlemiş tecrübeside olmamasına rağmen mesala şarkıları bitti sanıyordum iyilerini saklamıs birde :A

aaa bak o konuda haklısın renk olarak sezonun en renkli ismi tabikide emre altuğ :A

@MasacRE- de renk katıyor sen hernekadar gıcık olsanda :A feridunla baya iyi bir yol izlemiş tecrübeside olmamasına rağmen mesala şarkıları bitti sanıyordum iyilerini saklamıs birde :A
Renkli isimleri şampiyon yapmazlar genelde, klişeleri tercih eder halk :A

Buldu zayıf sezonu tabii yaptı stratejiyi @MasacRE- :A Umarım amacına ulaşır Sarpçı kardeşim :A

heh işte geçen haftaki rezaletten sonra bu idare eder :)

@MasacRE- Şarkını paylaş senin hayranların sabırsızlanıyor @Bully @sokak sanati @EFE UYSAL @destere @Doğu falan :A :A :A
bırak unutsun bu hafta zaten pis pis şeyler seçiyor diğerleri ondan daha pis olmasa çekilecek gibi değil :)

Ben arap atı gibi sonradan açılırım hep, bir tek Gökhan'da domine etmiştim :A

alturpu işte bir at olarak düşünmen güzel :)umarım ayağı kırılır son düzlükte :)

bırak unutsun bu hafta zaten pis pis şeyler seçiyor diğerleri ondan daha pis olmasa çekilecek gibi değil :)

alturpu işte bir at olarak düşünmen güzel :)umarım ayağı kırılır son düzlükte :)
hhahaha gotham izledinmi bakalım :A

Emre'ye sıra gelene kadar çok gıcık olduğun var senin, onları bir eleyelim de sonra hesaplaşırız elbet :A

yoo hiç alakam yok gothamla :) arkadaşlar çağırdı biraz onlarla çene çaldık vır vır vır bir türlü kestikleride yok lafı, hadi onuda geçtik kız bile değiller hepsi sap :) kendimi zor kurtardım :)
hhahah oğlanlarsa onlarla çene çalabilirsin cnm sakınca yok :A