Fettah Can 11 (Çok iyiydi, zaten en hit parçalarından birisidir.)@MasacRE- RACAPTA sadece nilüferli kısmı alalım
Genelde güldürdü atardın o zaman hürmet nerdeydi.
Genelde güldürdü atardın o zaman hürmet nerdeydi.
Burda kazanamazsan benim albümümde şansını deneyeblirsin cnmBu şarkı Aşkın Kanunu ile aynı albümde kraliçem. Benim Albümüm yaparsan bu albümle katılcam çok güzel şarkılar var. Onu kullanıcam 11'e düşünüyorum aslında son 5'de değişiklik düşünüyorum.
Harika atmışsın elticim.
Fettah Can 11 (Çok iyiydi, zaten en hit parçalarından birisidir.)
Cem Karaca 10 (Barış Akarsu'dan dinlemeyi daha çok sevsem de efsane şarkı tabii, hakkını verdik.)
Sibel Can 9 (Güzel parça, tebrikler.)
Neşet Ertaş 8 (En sevdiğim türkülerinden birisidir.)
Ziynet Sali 7 (İyi şarkı.)
Deniz Seki 6 (Bana çocukluğumu anımsattı, hakkı daha fazlaydı ama hafta zorlu olmuş.)
Ariana Grande 5 (Fena değildi aslında ama haftanın zorlu olmasının kurbanı oldu.)
İrem Derici 4 (Başlarda sevsem de çabuk sıkıldım şarkıdan. Diğer haftalarda puanın yüksek olacaktır.)
Shakira 3 (Bildiğim şarkılarından aslında ama elimden bu kadarı geldi, üzgünüm.)
Nilüfer 2 (Daha kolay bir haftada kesinlikle bu kadar düşük oylamazdım.)
Candan Erçetin 1 (Haftanın hayal kırıklığı, umarım elenmezsin.)
Şarkıya verdiğim puanı buldum, bu hafta da 1 almaz kesinlikle benden
12 kişi arasında 7.olmuş bu arada @MasacRE-
Yorumu da gör ama demek ki kötü bulmamışım şarkıyı Bu hafta da en az 2 puanın garantiYa sen nasıl bir zevksizsin arkadaş 2 puan nedir ya
ordaki değerlendirmelerle burdaki değerlendirme bir mi ? baksana ordaki ağır topları görmüyormusun ? neşet var cem karaca var , shakira var , irem derici var , candan erçetin var , ariana var (gözlerim yaşardı burda niye böyle bişey yok lanet olsun ) yani onların arasında bu şarkıya iki verdiysen burda en yüksek puanı vermen lazım gerçi ordada candanı sona atarak sıvamışsın ortalığıFettah Can 11 (Çok iyiydi, zaten en hit parçalarından birisidir.)
Cem Karaca 10 (Barış Akarsu'dan dinlemeyi daha çok sevsem de efsane şarkı tabii, hakkını verdik.)
Sibel Can 9 (Güzel parça, tebrikler.)
Neşet Ertaş 8 (En sevdiğim türkülerinden birisidir.)
Ziynet Sali 7 (İyi şarkı.)
Deniz Seki 6 (Bana çocukluğumu anımsattı, hakkı daha fazlaydı ama hafta zorlu olmuş.)
Ariana Grande 5 (Fena değildi aslında ama haftanın zorlu olmasının kurbanı oldu.)
İrem Derici 4 (Başlarda sevsem de çabuk sıkıldım şarkıdan. Diğer haftalarda puanın yüksek olacaktır.)
Shakira 3 (Bildiğim şarkılarından aslında ama elimden bu kadarı geldi, üzgünüm.)
Nilüfer 2 (Daha kolay bir haftada kesinlikle bu kadar düşük oylamazdım.)
Candan Erçetin 1 (Haftanın hayal kırıklığı, umarım elenmezsin.)
Şarkıya verdiğim puanı buldum, bu hafta da 1 almaz kesinlikle benden
12 kişi arasında 7.olmuş bu arada @MasacRE-
Fettah Can'ı niye saymıyorsun, adam efsaneydi. Özledik @eskici'yiordaki değerlendirmelerle burdaki değerlendirme bir mi ? baksana ordaki ağır topları görmüyormusun ? neşet var cem karaca var , shakira var , irem derici var , candan erçetin var , ariana var (gözlerim yaşardı burda niye böyle bişey yok lanet olsun ) yani onların arasında bu şarkıya iki verdiysen burda en yüksek puanı vermen lazım gerçi ordada candanı sona atarak sıvamışsın ortalığı
ordaki değerlendirmelerle burdaki değerlendirme bir mi ? baksana ordaki ağır topları görmüyormusun ? neşet var cem karaca var , shakira var , irem derici var , candan erçetin var , ariana var (gözlerim yaşardı burda niye böyle bişey yok lanet olsun ) yani onların arasında bu şarkıya iki verdiysen burda en yüksek puanı vermen lazım gerçi ordada candanı sona atarak sıvamışsın ortalığı
@destere senin Bengü ve Aynur dururken Oğuzhan ve Gökhan'a oy attığını görmüş müydü bugün yaTam puanı verdiği kişi hakkında ne düşünüyorsun bunca usta arasında
@destere senin Bengü ve Aynur dururken Oğuzhan ve Gökhan'a oy attığını görmüş müydü bugün ya
onu nasılda şutlamıştık hey gidi günler )Fettah Can'ı niye saymıyorsun, adam efsaneydi. Özledik @eskici'yi
Tam puanı verdiği kişi hakkında ne düşünüyorsun bunca usta arasında
ordaki değerlendirmelerle burdaki değerlendirme bir mi ? baksana ordaki ağır topları görmüyormusun ? neşet var cem karaca var , shakira var , irem derici var , candan erçetin var , ariana var (gözlerim yaşardı burda niye böyle bişey yok lanet olsun ) yani onların arasında bu şarkıya iki verdiysen burda en yüksek puanı vermen lazım gerçi ordada candanı sona atarak sıvamışsın ortalığı
aaa @destere nin yardımına yetişeyim yine nilüferin yanına erudın geldiği için düşük vermiştir şimdi ise ferudunun yanına nilüfer geldi diye yüksek vericektir sapık piskolojisi sanırımYorumu da gör ama demek ki kötü bulmamışım şarkıyı Bu hafta da en az 2 puanın garanti
Senin bir sıvacı arkadaş da çok düşük vermiş şarkıya ama isim vermim şimdi
Zaten büyüklerine saygı küçüklerine sevgi dolu bir insansın elticim, ben pis düşünmüşüm yine.sende öküzün altında camış arıyorsun görümcek ya işte kazayla atmışız bişeyler niye öyle yaptın niye öyle yaptın diye diye zeki amcadanda soğuttun bizi
Olur aslında yazın All Star ya da yazın Benim Albümüm olsun yeni sezonda yani Eylül'de All Star olsun. Sezen ile katılabilirim demi?Burda kazanamazsan benim albümümde şansını deneyeblirsin cnm
ordada önce all starmı yapsam yoksa normal sezonlamı devam etsek henüz karar vermedim cnm ms den çıksa çıksa 1 sezon çıkar daha çıkmaz ama benim albümümde birkaç sezon daha yaparız orada çeşitlilik daha çok aynı şarkıcıların her albümüyle katılabildiğimiz için birde 10 hafta biraz kısa sürüyor
işte böyle birinden kaliteli şarkı ve şarkıcı bekliyoruz ) yani bizimkiside tamamen saçma bir beklenti sen git onca muhteşem isim arasında fettaha tam puan ver aslında @Bully iyiki paylaştı bu puan durumun u eskiden beri ne kadar berbat seçimler yaptığını bize göstermiş olduTam puanı verdiği kişi hakkında ne düşünüyorsun bunca usta arasında
zaten aynısını düşünüyorum ordaki kaliteyi arttıran unsur nilüfer düşüren ise ağaçkakanaaa @destere nin yardımına yetişeyim yine nilüferin yanına erudın geldiği için düşük vermiştir şimdi ise ferudunun yanına nilüfer geldi diye yüksek vericektir sapık piskolojisi sanırım
Gökhan Türkmen oley, Gökhan Türkmen oleyişte böyle birinden kaliteli şarkı ve şarkıcı bekliyoruz ) yani bizimkiside tamamen saçma bir beklenti sen git onca muhteşem isim arasında fettaha tam puan ver aslında @Bully iyiki paylaştı bu puan durumun u eskiden beri ne kadar berbat seçimler yaptığını bize göstermiş oldu