MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

İşte bizle kurduğu iletişim farklı olacak o yüzden senle farklı.

Tecrüben sana kalsın
anlatmam o zaman
ben zaten tecrübe aktarımına hogathayla yaşadığım tecrübeleri anlatarak başlamamıştım taa çocukluğuma kadar dönmüştüm

yıldız teyzenin katkısıyla arada senin parlağı kurtarmaya çalışacaksın anladık taktiği

Bugün bir yerde hafiften övmüşsün beni.
Harun'a güveniyorum demişsin.
iron fist e çağırmıştım seni sen oraya bir bak daha kaybolmadan

Son düzenleme:
alturp un türbüşona kıyasla dinlenebilir şarkıları daha çoktu diye tahmine diyorum hatta @Çiğdem- in nostalji köşesinde alturpa oy verdiğimi hatırlıyorum
Evet, oy verdiğin şarkıları da not aldım zamanı geldiğinde ortaya çıkarırız

bir taneydi zaten onu ortaya çıkarsan nolur

hem ordaki değerlendirme farklı burdaki farklı ordaki rakipler çok kötüydü o yüzden alturp listeye girdi der yine kurtarırız durumu bir şekilde

hem ordaki değerlendirme farklı burdaki farklı ordaki rakipler çok kötüydü o yüzden alturp listeye girdi der yine kurtarırız durumu bir şekilde
@EFE UYSAL ında baya şansı var emre kaya yenilerden baya sevdiklerim arasında

@EFE UYSAL

2 şarkısına oy vermişin

Burada senin kriterlerine göre çok mu iyi rakip var sanki, 3 tane kız yarışıyor gerisi sap

@EFE UYSAL ında baya şansı var emre kaya yenilerden baya sevdiklerim arasında

@EFE UYSAL
Benim de sevdiğim parçaları mevcut, adaş kontenjanından bir şeyler yapacaz artık
15 haftayı çıkarabilecek mi göreceğiz

Kız sakın isimleri karıştırma ha oyları hesaplarken

2 şarkısına oy vermişin

Burada senin kriterlerine göre çok mu iyi rakip var sanki, 3 tane kız yarışıyor gerisi sap
@Çiğdem- bir recebi yayınlasın hepsini tek tek kurcalayayım ondan sonra bu soruna cevap vereyim
ben dağınık halde şarkıları değerlendiremiyorum

@Çiğdem- bir recebi yayınlasın hepsini tek tek kurcalayayım ondan sonra bu soruna cevap vereyim
ben dağınık halde şarkıları değerlendiremiyorum
hahaha zaten her hafta dünya kadar oy alıyorsun ayoll senin BİRAZ oylarını diğer emreye geçiririm
@EFE UYSAL

hahaha zaten her hafta dünya kadar oy alıyorsun ayoll senin BİRAZ oylarını diğer emreye geçiririm
@EFE UYSAL
@EFE UYSAL kardeşime feda olsun oylarım
(Şaka tabii ki sakın öyle bir şey yapma
)