- Reaksiyon puanı
- 59,029
- Puanı
- 1,060
Yok maalesefiçinde alturp un olmadığı bir klip yokmu ?![]()
Yok maalesefiçinde alturp un olmadığı bir klip yokmu ?![]()
Bugün bir yerde hafiften övmüşsün beni.olsun insanın başına neler neler geliyor duymak lazım bunları![]()
olsun insanın başına neler neler geliyor duymak lazım bunları
evet biz değişik bir fantazi yaşıyorduk hogathayla![]()
alturp un türbüşona kıyasla dinlenebilir şarkıları daha çoktu diye tahmine diyorum hatta @Çiğdem- in nostalji köşesinde alturpa oy verdiğimi hatırlıyorumYok maalesefBakalım Gökhan'la kıyasladığında hangisini daha çok seveceksin
![]()
anlatmam o zamanİşte bizle kurduğu iletişim farklı olacak o yüzden senle farklı.
Tecrüben sana kalsın
yıldız teyzenin katkısıyla arada senin parlağı kurtarmaya çalışacaksın anladık taktiğiİlk hafta parçam:
Yıldız Tilbe ile Emre Kaya'nın düet yaptığı Git parçası.
@destere @Bully @sokak sanati @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60 @cevaa @MEnes @Doğu @turkuazz @MasacRE- @tolgab @yatutarsa @xemrexxx @denizz19 @FaJi @ozmoturk @RüzgarGülü @Tolstoyevski @batuhankaralar @OzaN @DarkLeqenD @vadikızı @Yakamoz-Asi
iron fist e çağırmıştım seni sen oraya bir bak daha kaybolmadanBugün bir yerde hafiften övmüşsün beni.Harun'a güveniyorum demişsin.
![]()
Evet, oy verdiğin şarkıları da not aldım zamanı geldiğinde ortaya çıkarırızalturp un türbüşona kıyasla dinlenebilir şarkıları daha çoktu diye tahmine diyorum hatta @Çiğdem- in nostalji köşesinde alturpa oy verdiğimi hatırlıyorum![]()
bir taneydi zaten onu ortaya çıkarsan nolurEvet, oy verdiğin şarkıları da not aldım zamanı geldiğinde ortaya çıkarırız![]()
İlk hafta parçam:
Yıldız Tilbe ile Emre Kaya'nın düet yaptığı Git parçası.
@destere @Bully @sokak sanati @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60 @cevaa @MEnes @Doğu @turkuazz @MasacRE- @tolgab @yatutarsa @xemrexxx @denizz19 @FaJi @ozmoturk @RüzgarGülü @Tolstoyevski @batuhankaralar @OzaN @DarkLeqenD @vadikızı @Yakamoz-Asi
bir taneydi zaten onu ortaya çıkarsan nolur
hem ordaki değerlendirme farklı burdaki farklı ordaki rakipler çok kötüydü o yüzden alturp listeye girdi der yine kurtarırız durumu bir şekilde![]()
@EFE UYSAL ında baya şansı var emre kaya yenilerden baya sevdiklerim arasındaEvet, oy verdiğin şarkıları da not aldım zamanı geldiğinde ortaya çıkarırız![]()
2 şarkısına oy vermişinbir taneydi zaten onu ortaya çıkarsan nolur
hem ordaki değerlendirme farklı burdaki farklı ordaki rakipler çok kötüydü o yüzden alturp listeye girdi der yine kurtarırız durumu bir şekilde![]()
Benim de sevdiğim parçaları mevcut, adaş kontenjanından bir şeyler yapacaz artık
@Çiğdem- bir recebi yayınlasın hepsini tek tek kurcalayayım ondan sonra bu soruna cevap vereyim2 şarkısına oy vermişin
Burada senin kriterlerine göre çok mu iyi rakip var sanki, 3 tane kız yarışıyor gerisi sap![]()
2 şarkısına oy vermişin
Burada senin kriterlerine göre çok mu iyi rakip var sanki, 3 tane kız yarışıyor gerisi sap
Benim de sevdiğim parçaları mevcut, adaş kontenjanından bir şeyler yapacaz artık15 haftayı çıkarabilecek mi göreceğiz
Kız sakın isimleri karıştırma ha oyları hesaplarken![]()
hahaha zaten her hafta dünya kadar oy alıyorsun ayoll senin BİRAZ oylarını diğer emreye geçiririm@Çiğdem- bir recebi yayınlasın hepsini tek tek kurcalayayım ondan sonra bu soruna cevap vereyimben dağınık halde şarkıları değerlendiremiyorum
![]()
@EFE UYSAL kardeşime feda olsun oylarımhahaha zaten her hafta dünya kadar oy alıyorsun ayoll senin BİRAZ oylarını diğer emreye geçiririm![]()
![]()
@EFE UYSAL
@xemrexxx lerden topaç olanı niye yarışmamışki bu sezon müzeyyen senar dinlemek istiyordukhahaha zaten her hafta dünya kadar oy alıyorsun ayoll senin BİRAZ oylarını diğer emreye geçiririm![]()
![]()
@EFE UYSAL
bunun nick indeki düdüğü kaldırmışlar@xemrexxx bu sezon hainlik yaptı bana ayoll ben onun kıytırık yaırşmasına destek oluyordum![]()
hahaha ayy düdük simgesini unutmus normal nickiyle giriş yapmaya çalısıyormus gün boyu başaramamışbunun nick indeki düdüğü kaldırmışlar![]()
@mrt-06 in ne zaman işe yarar bir hediye verdiği görülmüşki ?hahaha ayy düdük simgesini unutmus normal nickiyle giriş yapmaya çalısıyormus gün boyu başaramamış![]()
Leyla ile Mecnun izlesen bilirdinbune bee 😱😱😱
Yeşilçam şarkılarıyla götürürsün bu sezonu keksinlikle cnm dengeli bir sezon ama gizli favorilerden denilebilirsin yaşı küçüklerde duymustur bu şarkıları herhalde![]()